Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Зимните рокли - женственост извън сезона

21/12/2020

Много момичета смятат, че роклята е просто летен тоалет, че няма място за женственост през зимата. Зимата не е причина да криете красотата си, носейки широки панталони и пуловери. Днес дизайнерите предлагат огромно разнообразие от опции за рокли, които ще ви затоплят в мразовит ден и ще подчертаят елегантността и стила ви.

Също така, зимните рокли, за разлика от летните, перфектно скриват недостатъците на фигурата, тъй като използват по-траен материал.

 

Стилове зимни рокли

Роклите са многостранно и практично нещо, което позволява на жената да покаже вкуса си. Освен това ще ви позволи да останете женствени както на специални събития, така и в ежедневието. За щастие стиловете на зимните рокли позволяват на модата да избере тоалет, който отговаря на случая и фигурата ви.

 

Стилове зимни рокли

 

  • Семплите са минимализъм, по-често те са с директно изрязване с малко количество декоративни елементи. Този небрежен вариант е винаги стилен, удобен и универсален.
  • С къс ръкав - погрешно е схващането, че рокля с къс ръкав е само за лятото. Рокля от плътна материя и пуловер, драпиран отгоре е чудесен вариант за мразовити дни.
  • Дълга елегантна рокля - също има къде да се носи през зимата. Така например, красива зимна рокля до земята, направена от плътен трикотаж, е великолепно облекло за новогодишната нощ или посещение на театър.
  • Дълги ръкави - топла рокля в студено време ще ви даде усещането за топлина, комфорт и уют. Сред цялото разнообразие от зимни рокли 2021, набитите плетени рокли са тенденция. Плетените дрехи създават романтичен вид и връщат спомени за новогодишните празници.
  • Спортни - феновете на активния начин на живот могат да останат женствени през цялата година. Спортните рокли са удобни и практични, в комбинация с ботуши на ниска  платформа те ще изглеждат оригинални и интересни.
  • Подплатени и ватирани - много топла версия на ежедневна рокля за зимата. Оригинален и модерен тоалет, идеален за стройно момиче.

 

Дамски зимни рокли за офис

Офис стилът трябва да бъде изчистен, сдържан и в същото време елегантен. Бизнес стил-това е изискване за минимализъм и такт. Тези правила важат при избора на стила на зимна рокля. Най-успешният и безопасен вариант е рокля с качулка. Подходяща е винаги и навсякъде. Рокля-калъф, изработена от плътна материя, пасва на фигурата, подчертавайки красотата и елегантността на жената.

Откажете се от широките, безформени рокли! Много жени вярват, че в големи рокли те крият недостатъци, подчертавайки женствеността. В такива тоалети е по-вероятно да покажете повече недостатъци от фигурата си отколкото са в действителност. 

Когато избирате зимно офис облекло, можете също да помислите за красива зимна рокля до средата  на коляното. Едноцветната рокля с права кройка е чудесно облекло за модерна бизнес жена. Основното правило за зимна офис рокля е да имате поне 3/4 ръкави, така че няма да замръзнете и дрес кодът ще бъде спазен. Оставете тоалети без ръкави за новогодишни фирмени партита и празници.

 

Дамски зимни рокли за офис

 

Зимни рокли 2021 - модни цветове

Изборът на цвят на роклята естествено се ръководи от  този, който ви подхожда. Но основните препоръки са следните:

  • Приглушените цветове са идеални за зимата. Дайте предимство на естествените, дълбоки, меки нюанси.
  • Черна рокля е класика за всеки сезон. Съвпада с абсолютно всички допълнения, лесно можете да съчетаете с жилетка, аксесоари и обувки за нея.
  • Люляк или лилаво - любимите цветове на творческите хора, богатите и нежни цветове са атрибути на скъпите тоалети. Избирайки ги навсякъде, ще изглеждате елегантно и изискано.
  • Зелено - ще освежи образа ви и ще даде добро настроение за целия ден.
  • Бургундията е благороден и аристократичен, тръпчив и богат цвят. Роклята в този цвят ще подхожда както на блондинки със снежнобяла кожа, така и на горещи червенокоси и брюнетки.
  • Тотално жълт вид - един от най-популярните цветове в колекциите на модни зимни рокли е жълтият. Той като слънчев лъч ще ви напомня за лятото и няма да ви остави да се чувствате тъжни, когато всичко от прозореца ще бъде сиво и безцветно. За празнична визия дизайнерите традиционно предлагат златисто, за ежедневния гардероб са перфектни мек  нюанс на лимон и зелена ябълка Жълтите рокли могат да бъдат избрани от колекциите на Carolina Herrera, Escada и Giambattista Valli.
  • В допълнение към веселите жълти нюанси, цветовата палитра на модерните рокли за есен-зима 2020-2021 е представена от по-сдържани есенни цветове - кафяво, бордо, бежово и въгленно сиво. Сред щампите, флоралните са начело.
  • Цветове като къри или горчица ще създадат топло и уютно усещане. Те могат лесно да се комбинират. Не забравяйте, избелелите нюанси през зимата изглеждат скучни и неизразителни.
  • Кехлибарено-оранжевият оттенък е подобен на узрял портокал в есенна кошница с модерни цветове. Излъчва  енергия и вдъхва увереност в себе си, зарежда с оптимизъм и стимулира творческите импулси.
  • Нежен, леко  розов оттенък добавя мекота, женственост и чар към есенно-зимната палитра.

Зимни рокли 2021 - модни цветове

 

Какво да носите със зимна рокля

Естествено, зимата включва ботуши. И това могат да бъдат високи ботуши с високи токчета , а ако това е празнична рокля, тогава задължителни  са затворените обувки. Плетените рокли изглеждат добре с високи  или къси ботуши. По-добре е да изберете чорапогащници непрозрачни, и в тон на обувките, така че краката визуално ще изглеждат по-дълги.

Дайте предпочитание на масивни бижута, по-подходящи са  през зимния сезон и изглеждат по-добре с плътни материи. Чантите също трябва да са обемисти, ако са с небрежен външен вид. И все пак добавете подходящ грим към вечерна красива зимна рокля.

 

Самата рокля е елегантен елемент от дамския гардероб. Дънки, тениски, ризи и дори поли са нещо небрежно. Роклята обаче съдържа радостно настроение в навечерието на събитие. Особено ако облечете красивата си рокля и се усмихнете в огледалото!

Богат избор от всичко изброено ще намерите в магазин CREATIVE-BG - онлайн или в нашите локални магазини в София, Пловдив и Благоевград.