Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

СТАНИ ПАРТНЬОР НА БУТИК Creative

Франчайзингът е изключително успешен и изпитан бизнес модел в наши дни. Като наш партньор Вие ще получите възможността да се възползвате от вече утвърден и печеливш търговски метод на бранда "CREATIVE", с което рискът от неуспех не съществува. Затова Ви представяме изключително гъвкав и лесен начин за управление на франчайз бизнес, който ще Ви донесе желаната удовлетвореност от бизнес начинанието Ви.

Търговски права:
Брандът предлага два варианти за откупуване на търговски права за франчайз, а именно: цялостни и споделени
Цялостното откупуване на търговските права за съответен град, представлява гаранция, че само Вие ще бъдете наш франчайз партньор в града Ви. Това ще Ви даде сигурността за еднолична печалба. Цената се определя от големината и броя население на съответния град. Споделените права дават възможността и на други желаещи от града Ви да станат наши франчайз партньор, без ограничение в броя йм. Цената за споделени права не се влияе от големината и броя население на града Ви, и е в размер на 2500 лв без ДДС.

Първоначална инвестиция:
Първоначалната инвестия в стока може да изчислите , че ще бъде между 250 и 350 Евро на квадратен метър, в зависимост от разнообразната продуктова гама, която желаете да има в обекта Ви.

Обекти:
Подходящата квадратура при избор на обект е около 100 кв.м. Препоръчителна локация са централните търговски райони на съответния град, за да има наличен постоянен поток от потенциални клиенти. Ние ще Ви помогнем за избора с допълнителни съвети и насоки.

Оборудване и брандиране:
Обектите на нашите франчайз партньори по нищо няма да се различават от останалите търговски обекти на CREATIVE. Ще организираме цялостното брандиране на магазина във вътрешната и външна част. Ще Ви помогнем в избора на подходящо оборудване, така че да имате възможността да изложите на показ възможно най-голяма продуктова гама.

Обучение:
Знаем, че правилният подход към клиента е изключително важен и ключов елемент във всяка търговска дейност. Доста специфични търговски методики  съществуват в модния бранш, затова предлагаме на бъдещите си партнъори двудневно обучение в реална среда, а именно в наш търговски обект в страната.

Поръчка и доставка на стока:
Ние ще ви улесним максимално, като поръчките и доставките на стока ще стават директно чрез нас и с наш транспорт.

Франчайз комисионна:
Франчайз комисионната ще бъде в размер на 7% от месечния Ви оборот.

Реклама:
Разбира се, рекламата е от изключително значение в днешно време и дори физически обект не би могъл да се лиши от нея. Ние, като специалисти в бранша и провеждането на десетки рекламни кампании седмично, ще Ви съдействаме за създаване на страници и реклама в социалните гиганти Facebook & Instagram. Ще получите възможността да презентирате стоката си в магазина в онлайн пространството и да бъдете посещаване ежедневно от висок брой клиенти.
Цена за Basic Social- 300 лв без ДДС

 
За повече информация и индивидуаални оферти, моля свържете се с нас на имейл адрес: [email protected]