Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Тенденции Пролет 2021 - 9 неща, които са стилни и удобни

04/03/2021

Новият сезон винаги носи свежи идеи за външния вид, които всяка дама  иска да изпробва върху себе си. Какво ще ни донесе модата тази пролет? Разбира се, модерната визия на стилно и независимо момиче, като същевременно запазва женствеността и беззащитността. 

Облеклото може да разкаже много за собственика си. Използвайте модните тенденции на сезона, за да подчертаете силните си страни.

Въпреки всички трудности, през които премина светът през 2020, дизайнерите са успели да преодолеят адекватно препятствията и да се адаптират към промените, настъпили през последните 12 месеца. Сред тенденциите от следващия сезон  всички дрехи, представени в дизайнерските колекции, са стилни, удобни и подходящи за всяка ситуация. 

 

Тенденции пролет 2021

Ехото от 80-те се завръща на мода през тази пролет. Широки рамене, разкроени ръкави и закачливи детайли са една малка част от модните тенденции през предстоящия сезон. 

Феновете на минимализма също могат да бъдат спокойни. Строгите характеристики и точността в детайлите се оценяват не по-малко от екстравагантността и претенциозността.

Ако през изминалата година беше популярна изключително правата кройка, сега като новост можете да намерите тренчкоти, разкроени поли, както и връхно облекло с форма на трапец. Свободата докосна всяка част от дамския гардероб. 

Не можем да не споменем и модерната асиметрия. Ако връхното яке или сакото ви са с по-дълъг гръб, значи сте в тренда.

Ярките цветове ще бъдат на мода тази пролет. Има обаче и фаворити, дошли също от 80-те. Почитателите на крещящо розовия нюанс могат да са доволни, - той отново навлиза в модата.. Освен това дизайнерите препоръчват да го комбинирате с червено и лилаво. Именно тези комбинации изглеждат по-оригинални и интересни.

Всички метални цветове също са много популярни.  Сега не само злато и сребро са в тенденция, но и другите  метални тонове. 

 

9 неща в дамския гардероб, който са едновременно стилни и удобни

Тенденции Пролет 2021

 

  1. Спортен панталон

Спортните панталони са своеобразно ехо на карантинния гардероб. Благодарение на своя комфорт и спокоен стил, тази дреха е една от любимите не само за спортисти, но и за хора, които прекарват много време вкъщи. Дизайнерите разбраха това и ги адаптираха в панталони за официални случаи. 

 Спортните панталони са незаменим артикул във всеки гардероб. Не е нужно да сте спортист, за да ги носите. Те  осигуряват комфорта у дома и на почивка, разходки или джогинг. И за да увеличите максимално този комфорт, не бива да пропускате някои тънкости.

Спортните панталони, както всеки друг артикул, трябва да бъдат избрани внимателно. Заложете на спортни панталони, изработени от трикотаж, еластан. Най-добрите модели са тези, които абсорбират влагата. Те не трябва да възпрепятстват движението нито по време на почивка, нито по време на тренировка.

За любителите на ярката визия дизайнерите са предложили всякаква цветова гама  от розово до ярко жълто.

 

  1. Дрехи в червено

След дългия период на самоизолация, настъпва време всяка жена да изрази себе си по най-забележителния начин.

Червените дрехи винаги са привличали вниманието и са предизвиквали интереса на околните, защото техните изображения, без съмнение, дават на собствениците си специална аура на увереност и перспектива.

Червените дрехи са универсални и интересни при изпълнението на модни визии, тъй като всички елементи на гардероба дават възможност за изобилие от опции.

Червеният цвят в дрехите е уникален. С негова помощ можете да създавате вечерни  визии, коктейлни визии и  дрехи за всеки ден.

Модните дизайнери потвърждават, че червеното облекло е необходимо за създаване на безупречен външен вид за уверени и стилни дами, които искат да покажат своите лидерски качества.

Червените дрехи могат лесно да се комбинират с черни, бели, сиви, бежови, сини  съчетания, така че лесно  да моделирате  нови визии с различни интерпретации за всеки ден и да изглеждате блестящо. Изборът на червен цвят за дрехи е смело решение, но  и съвсем приемливо, ако вашият начин на живот, мироглед и възгледи за модата като цяло го позволяват.

 

  1. Панталони в мъжки стил

Въпреки факта, че много хора след карантината  не се завърнаха в офиса и преминаха изцяло на homeoffice, бизнес костюмите не са загубили своята актуалност. Те все още са женствени, елегантни, съблазнителни, придавайки на образа особен чар и статут на бизнес дама. Костюмите обаче претърпяха някои промени - вместо структурни и строги силуети се появиха по-спокойни и ежедневни. Панталоните са специално трансформирани - сега те приличат на мъжки модели, стилни и удобни. Ако не намерите нищо подходящо в дамския отдел, потърсете в мъжкия - там определено ще ви хареса вариантът с широки крачоли и ниска талия. Вярно е, че няма да има разнообразие в цветовете, но класическото черно също е подходящо.

За да се придаде лекота и привлекателност на визията, може да ги комбинирате с риза със завързани краища на кръста, плътно прилепнали  или широки тениски.

 

  1. Изключително дълги тренчове

Тренчкотът принадлежи към категорията дрехи, които се превърнаха в тенденция още преди много години и няма да напуснат модния Олимп. Това е класика, достойна за основен гардероб. Различават се от класическите връхни якета с висока яка и два реда копчета - като се има предвид, че първоначално горното облекло е създадено за войници, такива детайли са напълно разбираеми.

Подобно на други дрехи, тренчкотът е претърпял някои промени през 2021г. През предстоящата пролет най – актуални връхни якета ще са дългите до глезена и разкроените модели. Изглежда необичайно, но много уютно. Останалите връхни дрехи са запазили своята автентичност. Леко разкроени и широки ръкави правят силуета да изглежда по-интересен. Дължината до глезените създава усещане за топлота, стил и удобство. 

 

  1. Обемни ветровки

През април и началото на май времето все още е нестабилно, така че не бива да се отказвате от горното облекло в полза на леки ризи или тениски - студеният вятър и дъждът могат да  се появят във всеки момент. Специално за такива дни дизайнерите са подобрили ветровката, като я правят невероятно обемна. През 2021 горното облекло не е вталено прекалено, а пада свободно от раменете, давайки усещане за свобода, лекота и уют.

Ако говорим за силуета, той прилича на триъгълник: плавно се разширява надолу и оставя талията скрита от любопитни очи.

Ако харесвате по вталени силуети, изберете модели с подчертана ниска талия с ластици, а на мястото на обемните ръкави-тези със стеснени маншети. В същото време овърсайзът е запазен, но изглежда по-женствен.

 

  1. Дрехи в стил бельо

Тези дрехи имат сходство с бельото: те са изработени от ефирен плат, имат деколте и са украсени с дантела. Ако по-рано дизайнерският максимум беше съсредоточен в горната част на облеклото, като се наблягаше на комбинацията с панталони, якета, пола молив, то сега модата отиде още по-далеч. Новата тенденция набира все по-голяма популярност. Блузи в стил бельо могат да се комбинират с каквото и да е, в зависимост от вашето собствено чувство за комфорт. Що се отнася до стилните комбинации, сутиенът изглежда добре с класически костюми и широки панталони с висока талия.

 

  1. Рокля с отворен гръб

През миналия сезон основният акцент в облеклото беше на деколтето. Но в новите колекции той плавно се измести на гърба, разкривайки еднакво чувствената и съблазнителна част от тялото, което много зарадва момичетата с малък бюст. През 2021г. се препоръчва да добавите в гардероба си  женствени едноцветни рокли. Можете също така да изберете такива от трико,  романтичен сарафан или небесносиня рокля.

 

  1. Туники

Този елемент от дамския гардероб, дълги години беше забравен от дизайнерите и не присъстваше в модните тенденции. Ако обаче говорим за релаксация и чувство за комфорт, станали основата на модните колекции от 2021 г., то туниката отговаря на тези изисквания на 100%. Интересни, нежни  опции могат да бъдат намерени в Сreative-bg. Можете да комбинирате туниката с много неща, но най-стилна визия ще изразите с панталон в спокойна кройка. Що се отнася до цветовете, няма специални изисквания и ограничения. Можете да изберете снежнобял или ярък, весел модел.

 

  1. Широки дънки

2021 г донесе промени в класическите прави дънки. Време е да добавите нещо ново към гардероба си. Например панталони с широки крачоли от деним. Те добре могат да заменят популярните джогинг долнища, тъй като не им отстъпват по отношение на удобството. Експериментирайте с външния вид и не се спирайте на обичайните комбинации: пачуърк дънките ще изглеждат интересно с широка блуза или бяла риза, панталоните с големи размери трябва да бъдат допълнени с широк мъжки колан, а традиционния син цвят в дънките се замени с нови ярки цветове, съчетани с романтични, етнически или флорален принт.

Съвременната мода беше принудена да се откаже от диктата в условията на една необичайна година, която остави своя отпечатък. За пролет 2021 модните тенденции са се подчинили изцяло на свободата в движението. Основата във всяка модна визия е свободата и удобството в дрехите.