Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

С какво да комбинирате дънковото яке

07/06/2022

Всяка жена знае какво е основен гардероб и от какво трябва да се състои. Модните експерти дават съвети какво да си купите, за да не се затруднявате да създавате модерен  имидж за всякакви случаи. Така че не се изненадвайте, ако видите дънково яке наред с основни дрехи като пола тип молив или бяла блуза.

Асортиментът от дънкови якета е доста широк. Не забравяйте, че когато избирате дънково яке, не трябва да пестите. Това не означава, че трябва да купувате само скъпи модели на известни марки; вашата цел е - яке от деним, плътно. Висококачественият деним е гъвкав, така че избраният от вас материал ще запази първоначалния си вид и усещане дълго време. Дори естествената загуба на цвят по време на носене не разваля облика, а само добавят стил. Когато инвестирате в качествено яке, можете да сте сигурни, че то ще ви служи много по-дълго, отколкото сте предполагали.

Как да изберете от широката гама якета, подходящи за вас? На първо място, трябва да решите дали искате да си купите модерно нещо или класически модел дънки, които ще ви служат няколко години. Ако предпочитате да направите дългосрочна инвестиция, изберете традиционно яке без излишни декоративни елементи.

През този и следващите сезони са много модерни якетата, подобно на мъжките. Те изглеждат oversize, имат достатъчно обем и са с широки рамене.

Обърнете внимание на такова нещо като дънкова жилетка. Дръзките любители на модата  я  комбинират с почти всяка долна част: и с летящите рокли, и с грубите къси панталони. А ако сте истинска "икона на стила", носете яке без ръкави през по-хладните сезони върху жилетка или грубо плетен пуловер.

Изглеждат много интересни и свежо дънкови якета, ушити с различни текстури, като например модел с плетени ръкави или кожени вложки. Такова яке може да се използва вместо обичайната ветровка.

 

Какво да облечем?

Разбира се, с какво да комбинира якето от деним знае всяко момиче. Но как да сте сигурни, че ще ви забележат? Как да не се слеете с тълпата? Ето пример, за абсолютно нетривиално изображение: скъсено дънково яке, което се носи върху жилетка, няма да остане незабелязано. В допълнение към топлината и уюта, то ще привлече вниманието на околните.

Кожените жилетки са популярни от няколко сезона насам, а в комбинация  с дънковото яке можете да създадете интересна визия. Добавете обувки с висок ток: как може такова момиче да остане незабелязано?

Създайте достатъчно впечатляващ външен вид с яке с пискюл и разширени дънки. Опитайте се да изберете неща, които не са в един и същи тон, долната част може да е по-тъмна, а ако замените дънките с класически панталон, ще получите добър комплект за училище или работа.

Една чудесна визия е дънково яке и пола с дължина макси или миди, можете да експериментирате и с плисирана пола. Купувайки дънково яке, откривате големи възможности за създаване на разнообразни изображения - от брутални и спортни до класически и романтични. Бъдете смели, опитвайте различни модерни и нестандартни комбинации и не забравяйте, че ако се харесвате в огледалото, другите няма да останат безразлични към вас!