Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

С какви рокли да попълним гардероба си за предстоящия сезон - основни тенденции и стилове

26/10/2021

Модните тенденции в облеклото за предстоящия сезон са по-разнообразни от всякога. Модните рокли за всеки ден, за офис работа, ще изненадат със своята практичност и удобство.

Луксозни модни вечерни рокли, изработени от шикозни материали и допълнени със скъпоценни украшения под формата на кристали, ръчно изработени бродерии и апликации, драперии и тензух няма да бъдат пренебрегнати.

За да бъдем без съмнение в тенденцията на модните рокли 2021-2022, ще очертаем основните посоки, които могат да бъдат проследени в трендовите колекции на модни дизайнери от сезоните пролет-лято и есен-зима.

Модните рокли през сезона с необичайно изпълнени ръкави - леко подрязани и разкроени, бутер ръкави, ръкави с камбани, епископски ръкави, с волани и цепки, мрежи и нишки - ще бъдат от значение и търсени. Също толкова важен детайл в модните рокли ще бъдат щампите.

Невъзможно е да не споменем нюансите, в които ще срещнем модни рокли през новия сезон. Дайте предпочитание на прости и приятни нюанси на бежово, сочен корал, люляк, фуксия, синьо, розово, червено, изумрудено, бордо. Актуални ще бъдат и обичайните черно -бели рокли в модерен дизайн.

Модните рокли с дантелени елементи и плетени на една кука ще бъдат супер популярни.

Всяка жена трябва да има в гардероба си няколко красиви рокли, както за вечерен външен вид, така и за ежедневни визии. Стилните рокли ще обогатят образа ви с женственост и увереност, благодарение на красиви модели и оригинална кройка.

Модните рокли за сезон 2021-2022 изненадват прекрасните дами със своите зашеметяващи новости, разнообразие от стилове и изключителен декор. Всяка жена обича да се поглези с нов артикул, особено с нова рокля.

Никога няма прекалено много елегантни рокли! И ако сте любител на спортния стил и дънките са вашият постоянен спътник, тогава ние ще се опитаме да ви убедим да попълните гардероба си с поне една красива рокля. Е, ако роклите са вашата страст, това са основните тенденции за предстоящия есенно-зимен сезон:

 

Очарованието на дамите от всяка възраст ще стане по-голямо, ако изберат модни рокли като основа на техния имидж, чиито стилове  позволяват да намерят перфектния тоалет за всяко събитие.

Дори и да предпочитате практични панталони и дънки пред рокли, не забравяйте да обърнете внимание на новите модели рокли 2021-2022 от водещи модни дизайнери, които се опитаха да угодят на най-придирчивите дами.

в тенденцията на модните рокли 2021-2022

Черната рокля е тенденцията на есенно-зимния сезон 2021-2022

Модата за черните рокли от времето на Коко Шанел не е отшумяла и можем да кажем, че тенденцията на черните рокли през новия сезон само ще расте. Изборът на демократично облекло в черно по примера на малка рокля или омайваща пухкава рокля е ваш избор, но и в двата случая няма да сбъркате!

Актуални модели ще са модерни черни рокли точно под коляното, както и ултрамини, с презрамки, с дантела, с волани в долната част, модерни рокли с едно рамо и асиметрия, както и невероятни полупрозрачни черни рокли в модерни кройки с мрежа.

 

Модни рокли за всеки ден

Разбира се, не всеки  от нас има причина да ходи с шикозна вечерна рокля,но искате да бъдете красиви всеки ден! Ето защо списък с ежедневни модни рокли няма да бъде излишен.

На първо място, трябва да обърнете внимание на късите и свободни силуети, защото ефирните рокли и големите размери са един от хитовете на предстоящия сезон. Те включват извънгабаритни рокли в различни цветове, с или без щампи, както и с къдрави кройки, възли и допълнителни детайли от тюл.

Препоръчваме и закупуване на рокля с А-линия: свободни рокли с трапец, както и многостепенни рокли с волани и сарафани . Материалът може да бъде  както лек, така и плътен: сарафан може да бъде направен от деним с различни нюанси, многоетажна рокля от  вискозна тъкан или дори еко велур.

 За тези, които предпочитат по -официални ежедневни дрехи, има прави рокли с ниска талия и плисирана пола.

 

Стилни рокли за специален повод  

Този сезон е много богат на красиви вечерни рокли: по време на социалната изолация, наистина ни липсваха невероятно красивите дрехи за интересни събития и партита. Подиумите са пълни с различни стилове от леки материи и ви съветваме да избирате рокли в ярки цветове от ефирни материали. Можете да си купите рокля от естествена коприна или шифон: поради прозрачността на материала, те обикновено са ушити с покривало на долната част.

Рокли в гръцки стил с едно рамо са друга елегантна и забележима визия. Може да ги вземете с дължина макси, а също така да изберете не класическото бяло, а цветната версия: тюркоазено, оранжево, червено или дори пъстро, с абстрактен печат. Ярките цветове като цяло са много модерни за 2022 г.!

Друга версия на гръцката рокля е права рокля с деколте с А-образна линия и дантела, която е вързана зад врата. Тези рокли са добри с прорези отстрани.

 

Кожени рокли

Традиционно в есенно-зимните колекции има много кожени рокли. Стилистите предлагат черен сарафан, под който можете да носите тениска или тънка блуза от мрежа. Хит за сезона е яркочервена кожена  рокля с блестящ  вид - придава много шик и елегантност!

 

Плетени рокли

Плетената рокля придава женственост и увереност на всяка дама. С нейна помощ можете да създадете всякакъв вид и да изберете тоалет за всяко време.

Традиционните стилове на плетени дамски рокли за сезон есен-зима 2021-2022 все още са актуални, но е необходимо към тях да се добавят кожени вложки, метални вериги и мъниста. Изборът на обувки няма да ви изненада, тъй като такива рокли могат да се комбинират с ботуши, оксфордки и дори кецове. Безумно удобно и модерно. 

Дълга рокля пуловер е най -популярният и удобен вариант. Това облекло е лидер от няколко години, но сега дизайнерите направиха  някои промени в стила и обърнаха внимание на декоративните елементи. Те добавиха широки скоби, колани, обемни бижута, мъниста, вложки от дантела и декоративни отвори и цепки. Разрезът може да бъде свободен или монтиран. Дължината трябва да бъде избрана до коляното, въпреки че дългите рокли също заслужават внимание.

 

Какъв цвят на рокля да изберете през сезон 2021-2022?

Модните цветове на роклите през новия сезон са:

  • розово
  • лилаво
  • заглушен зелен и смарагд
  • вино
  • светло синьо
  • злато
  • сребро
  • кафяви нюанси

Основни цветове: черно, бяло, червено и бежово остават модерни през всички сезони. Когато избирате цвета на роклята, не забравяйте, че не всеки може да отговаря на един  или друг нюанс. Обърнете внимание на тоновете, подходящи на външния ви вид и разбира се, на вашето настроение.

 

Тенденциите в роклите 2021-2022 ще ви удивят със своите щампи и декор: волани, пайети, драперия, пера, клетка, райета, цветя, леопард.

Ретро рокли като халат, бюстие и рокля с риза отново са на мода, а кожените и асиметричните модели не пускат  позициите си в челото на тенденциите.

Модата се променя със скоростта на светлината. Нямате време да свикнете с един цвят или стил, тъй като след няколко месеца те се променят или дори коренно се различават. Но това не е изненадващо: живеем с много бързи темпове, така че марките за дрехи просто се приспособяват към новите реалности.  Това ни дава наистина безкрайни възможности за избор: ако искате - носете ултра мини, ако искате - изберете класически костюм или рокля, или скочете в удобни дънки и тениска. В Creative-BG, може да намерите дрехи за всеки стил и вкус!