Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Най-модерните дамски суитшътри за 2022

22/03/2022

Трудно е да се намери модерен човек, който да не харесва суитшърти. Навлезе в ежедневието ни от спортния живот и веднага стана любимо облекло както на мъжете, така и на жените, поради непретенциозния си дизайн и удобство.

Модните суитшърти за 2022 ще ви позволят да създадете напълно нов, актуален и стилен гардероб. Тази година дрехата се сбогува с репутацията си на артикул само в спортен стил. Достойно място за тези модели беше намерено не само в ежедневните, но и в класическите изображения.

Суичъра е идеален както за топло, така и за хладно време. Въпреки честите промени в модните тенденции, стилът на суитшърта остава практически непроменен и винаги актуален. Яке с цип, дълги ръкави, втален или предизвикателно свободен силует с качулка или без - именно стилът се превърна в запазена марка на тези модели.

Дизайнерските идеи при производството на модели нямат граници, така че този тип облекло се избира както от холивудски звезди, така и от обикновените хора. Не е нужно да имате специален повод, за да носите хубав суитшърт.

 

Модни суитшърти

Стилове дамски суитшърти

Има много модели суитшърти, нека разгледаме някои от тях.

Суитшърт "кенгуру" - нарича се кенгуру, защото има един външен джоб, в който можете да поставите и двете си ръце едновременно. Той наподобява торбата на животното.

Поло суитшърт - този модел може да бъде до средата на бедрото или малко по-дълъг от обикновените. Има и малка яка, благодарение на която можете да се предпазите от студения вятър, което играе важна роля в хладните есенни дни и особено вечер.

Суитшъртите Bomber са много популярни сред по-младото поколение. Свикнали сме да виждаме спортисти в американските филми облечени с тях. Приличат на пилотско яке, популярно го наричат ​​"бомбардировач". Тези суитшърти са на мода от 2012г. и до ден днешен не губят своята актуалност.

Суичър Raglan е друг модел, който е много популярен сред младите хора, има леко разхлабени ръкави, поради което  изглежда свободно и много женствено. Този модел може да бъде с или без качулка. 

Ако искате да изглеждате по-женствени и изискани, то рокля тип суитшърт определено е това, което търсите! Този модел се нарича още "рокля-качулка".

Суитшърт с вградени слушалки - това е много удобно и практично за любители на музиката, които не обичат да се разделя с плейлиста си. 

Суитшърт с елемент на животински уши - модел за определено смели момичета. Най-често срещаните са с  уши на заек, котка, панда, зашити в качулката. В по-редки случаи има уши на лисица, газели, катерици или дори Мики Маус. Ушите придават на образа определена детска непосредственост и свобода.

 

Мода 2022: класически дамски суитшърти

Класическият и непроменен стил не отменя модните, а понякога и привидно противоречиви тенденции. Първата и най-сложна е класическата версия на модела- Абсолютно семпъл и дори леко мъжки стил на артикула  е проектиран в много лаконичен силует и класически цветове.

Въпреки доминирането на ярки цветове, дамските суитшърти 2022 са проектирани в елегантни нюанси. Слива, патладжан и графит - това е гамата, която въплъщава съвременната класика. Такива модели се вписват идеално във всеки ежедневен външен вид.

Суитшъртите могат да се комбинират по различни начини и с почти всичко! Най-успешните опции:

  • с тесни дънки или клинове
  • с пола-молив
  • кецове, сандали, мокасини, дори и с токчета

Добър вариант е да облечете оверсайз суитшърт и да го закрепите на талията с колан. Ще изглеждате стилно и необичайно.

Модерни дънки, неутрално горнище и удобни обувки. Тесни, скъсени до глезена панталони с дължина "седем осми" и маркова тениска (алтернатива на нея може да бъде класическа снежнобяла риза с мъжка кройка от плътен памук) - това са идеалните съчетания за стилен външен вид.

Но основното предимство на тазгодишните модели, които определено трябва да използвате в собствения си гардероб, е тяхната уникална съвместимост.

Те перфектно поддържат една от най-модерните идеи на годината - наслояването. В този случай трябва да изберете топ, риза или мини рокля, които създават контраст в дължините и усложняват образа. Аксесоарите също ще ви позволят да въплатите модни идеи - дълги модни шалове, които могат да се драпират около врата.


класически дамски суитшърти

Дамски суитшърти с декор

Тенденция, която предизвиква много спорове сред модните критици, са ярките, предизвикателни модерни суитшърти с ефектен декор. Сама по себе си, комбинацията от спортна кройка и glam-chic покрития е много успешна находка. Ще се хареса на тези, които обичат нестандартните и в същото време прости и удобни неща. Темите и покритията отразяват основните тенденции - кристали, бродерия и използването на неонови нюанси. Прекалено светло? Но тази тенденция е в съответствие със стила „по-ранно ретро“ или „диско“, който е много модерен този сезон. Последният път, когато дизайнерите толкова активно смесват цветовете е през 80-те години на миналия век, a именно изображенията от това време са на върха на популярността днес.

 

Модни къси суитшърти

В линията за 2022г., моделите със скъсена дължина привличат вниманието, отваряйки и подчертавайки линията на талията. Изглеждаше, че модата за такива откровени стилове е нещо от миналото, но именно този сезон скъсената дължина отново се върна към тенденциите. Може да се комбинира както със свободен, така и с прилепнал силует.

 

Худи-рокли

Алтернатива на такива модели през 2022 г. са модерните дамски рокли-качулки. Достатъчно е да носите тесни чорапогащи или клинове с такъв модел, за да пресъздадете модерен външен вид.

 

Модели спортни суитшърти

Това са тези, които можете да носите, за да отидете да  бягате в парка. Изчистен и лаконичен стил, пълна липса на декор , артикул смятан за удобен за спорт. Този моден сезон не донесе изненади – големите и добре разчетени лога все още са извън рамките на добрия вкус. Тази тенденция е особено силно уловена от водещите спортни марки и затова дори най-известните модели изглеждат много лаконично през този сезон. Не логото ще разкаже за техния произход, а висококачествен материал и удобен стил.

Цветова гама

За всяка истинска дама, цветът е не по-малко важен от стила. Гамата  този сезон предлага нюанси за всеки вкус. На мода са както ярките цветове, виолетово-зелена гама, така и пастелните. Обърнете внимание на меките светлокафяви, прашни тонове и всички нюанси на сивото.


За ярки визии, модерните суитшърти за момичета в ярки цветове през 2022 г. са идеални. Корал, теракота, череша - сложните и наситени тонове на червено-оранжева гама ще подчертаят перфектно достойнството на стила.

В същото време не трябва да търсите строги комбинации от цветове и нюанси в изображението. Това е едно от основните правила за избор на най-модерните суитшърти през 2022г., те не трябва да се съчетават с цвета на панталоните, горнището и още повече с  обувките. Но ансамблите с тях само на пръв поглед изглеждат произволно сглобени.

В заключение

Отговаряйки на въпроса дали е възможно да се съчетаят две понятия в изображението - комфорт и стил - да,  очевидно е възможно. Суитшърти 2022 са най-доброто потвърждение за това. Те се превръщат в основна част от всеки гардероб. Всяко модерно момиче трябва да има няколко суитшърта  за всеки повод, независимо дали става дума за разходка с приятели или среща  в кафене. Creative предлага богат избор от суитшърти с които ще се чувствате не само комфортно, но и ослепително.

Свързани продукти