Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Модни къси панталони: тенденции за 2021-2022

17/08/2021

Стилните къси панталони са основния атрибут на летния сезон, защото много модни жени не са против да показват красиви крака по всяко време на годината, като носят атрактивни и изискани къси панталони.

Късите панталони са представени през този сезон в най-различни стилове и тенденции - изискан и елегантен, ежедневен и интелигентен вариант за тържества и партита, както и оригинални къси панталони за релакс и разходки.

Модните къси панталони 2021-2022 ще ви позволят да изглеждате, модерно и различно, като изберете един или друг стил на облекло и го съчетаете с красиви и модерни къси панталони.

За парти къси панталони с пайети, елегантни дантелени шорти са перфектни, но за ежедневието и делничния стил - потърсете лаконични прави къси панталони със средна дължина с маншети и декор.

Модните дънкови шорти също са в тенденция и ще бъдат подходящи за почивка и в ежедневието, разходки и пазаруване в разгара на летния сезон.

Стилните къси панталони, наред с други неща, са много практични и удобни, особено за активните дами, които искат да бъдат в крак с модата по всяко време, без да мислят за пореден път какво да облекат, за да изглеждат модерно и красиво.

През лятото късите панталони са най-непретенциозният и популярен артикул от дамския гардероб, който съвременните момичета и жени носят с удоволствие. Днес модерните шорти за лятото не са само свободни ежедневни комплекти с тениски.

Стилен външен вид с летни къси панталони може да бъде много елегантен, сдържан и ефектен. В крайна сметка съвременните модели летни къси панталони са много разнообразни. Сред модните новости можете да намерите дамски къси панталони за офиса и празнични поводи.

През новия летен сезон 2021-2022 дамските къси панталони залагат на практични и универсални модели. Изключително къса дължина, закачлива цветова гама, удобство. Свободните стилове са в тенденция това лято. Широките бермуди са фаворити сред тях.

Прав свободен и лаконичен А-силует са най-модерните модели дамски къси панталони за лятото на 2021-2022 година. Оригиналните новости през този сезон могат да се нарекат шорти, които ще наподобяват пола отпред. Модерните  къси панталони в стил сафари са отново на мода. Това са кафяви и бежови нюанси, стриктна кройка и джобове.

Ярките и топли цветове, характерни за лятото, се превърнаха в модерни нюанси на летните къси панталони. Основното място принадлежи на белите шорти. Красивите летни бели шорти във всеки стил и комбинация ще изглеждат перфектно и очарователно. Алтернатива на бялото могат да бъдат летни къси панталони в бежови и розови нюанси.

Най-използваните материали на модните летни къси панталони 2021-2022 са доста предвидими. Тенденцията е деним, лен, кожа, трикотаж, коприна, памук, полиестер, материи, които перфектно запазват формата си и подчертават елегантността на кройката. Ресни, плисета, миди, бродерия и пайети остават актуални като декоративни елементи, които могат да украсят модни дамски къси панталони за лятото на 2021-2022 година.

Най-модерните летни къси панталони, които ще носим през сезон 2021-2022 за стилен външен вид, ще видите в днешната статия.

 

ТОП 7 летни тенденции в дамските къси панталони за  2021-2022

 летни тенденции в дамските къси панталони

 

Спортен стил

Шортите в спортен стил, които затвърдиха позициите си на модния Olympus, заемат гордо място в класацията на модни къси панталони. Стилистите предлагат да се носят с големи якета, бомбери или вечерни топове.

Модният сезон продължава за дамските прилепнали шорти. Повече цветови опции и дори щампи се появиха това лято. Тропически и флорални шарки, отпечатъци на лого, абстракция и графични отпечатъци са украсили спортните къси панталони, които са модерни това лято.

Стилни прилепнали къси панталони ще подхождат на момичета с моделни форми. Можете да ги комбинирате с ризи, топове и летни туники и дори да ги носите с токчета.

 

Дънкови шорти 2021-2022

Винаги в тенденция и актуални - дънковите шорти със сигурност са в гардероба на всяко момиче и жена под една или друга форма. 

Подходящи във всяка ситуация и практични дънковите шорти са спечелили любовта на много дами, защото това е един от елементите на дамския гардероб за летния сезон.

Дънкови къси панталони със средна дължина, скъсени или леко удължени, с цепки, ресни, обърнати джобове, маншети - всеки от нас може да намери идеалните си дънкови шорти за лятото.

Дънкови къси панталони през сезон 2021-2022 могат да бъдат украсени и с дантела, бродерия, апликации, нитове, придавайки оригиналност и изтънченост на деним шортите.

 

Шорти с пайети

Лятното коктейлно парти е чудесна идея за визия с къси панталонки , която ще ви позволи да блестите на празника.

Стилни, оригинални и зашеметяващи късите панталони с пайети ще ви позволят да направите неустоим външния си  вид за вечерта, допълвайки го с изискан топ с презрамки, яке - ако е възможно също с пайети и високи токчета.

Стилистите предлагат да изберете или къси панталони с класическа дължина с пайети, или по-дръзка изрязана версия. Освен това панталоните с пайети могат да бъдат вталени и прилепнали, както и свободни - затова изберете опцията, която ви подхожда най-добре.

Аксесоарите трябва да бъдат изключително лаконични, за да допълнят елегантно вече ефектния външен вид с пайети.

 

Кожени шорти 2021-2022

Оригиналните къси панталони за сезон 2021-2022 са кожените, които са актуални не само през лятото. Следователно, след като сте придобили такива къси панталони, можете да ги носите доста често, създавайки модерни и привлекателни образи.

Дизайнерите направиха кожените шорти  в свободен силует, придавайки им изтънченост и елегантност. Най -добре е да изберете изрязани кожени къси панталони с висока талия, украсени с лаконични нитове, които ще придадат  закачливост  на изображението.

Можете да допълвате визията си с кецове и обувки на висок ток, яке или елек.

 

Гащеризони - къси панталони 2021-2022

За изискан летен външен вид за вечерта, релакс и за всеки ден стилистите предложиха удивителни гащеризони-къси панталони.

Игриви и неусложнени, изискани и елегантни вариации на летни гащеризони с къси панталони ще ви помогнат да изберете модел за всяко събитие в живота.

Атрактивни гащеризони с отворен гръб от коприна и сатен, със стилни щампи и декор са  идеални за официална и празнична визия.

Шортите във варианта с гащеризон ще бъдат не по -малко красиви за плажна почивка. В този случай изберете гащеризон къси панталони с бели и сини райета, с гол гръб и от леки материи.

За ежедневния  стил най-доброто ще бъдат дънкови гащеризони къси панталони, които са невероятно удобни, не пречат на движението и ще ви накарат да се чувствате комфортно, допълвайки ги със стилна раница.

 

Невероятни пола шорти 2021-2022

За прекрасни дами, които не обичат класическите къси панталони в обичайния им смисъл, дизайнерите и стилистите са предложили оригинални къси панталони под формата на пола, която изглежда много  красиво.

Този тип къса пола ще бъде подходяща не само за всекидневен стил, но и допустим за офиса вид, като изберете правилната дължина. В зависимост от желания ефект са възможни допълнения под формата на маратонки, клинове или сандали.

Можете да изпълните красивата визия с бяла пола, къси панталони и ярък маншет или ярки аксесоари под формата на бейзболна шапка, раница, както и слънчеви очила.

 

Дълги шорти 2021-2022

Модните летни къси панталони в по-дълга версия ще бъдат отлична основа за офис визия.

В допълнение, удължените шорти ще се харесат на момичетата, които не искат да носят късата  версия и, ако е необходимо, ще помогнат да се скрият недостатъците на фигурата.

По-дългите шорти за лятото могат да бъдат избрани в пъстри нюанси за спокоен стил. Но допълнете по -лаконичните изображения с удължени шорти в черни, бели или бежови нюанси.

За офис стила  използвайте удължени къси панталони, които можете да допълвате  с риза, топ и яке в лаконичен вариант.

 

Модните къси панталони през 2021г. са едни от най-търсените артикули в гардероба. Този сезон предлага на дамите голям брой стилове и цветове. Всеки може да намери своя модел в Creative-bg.