Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Модерно спортно облекло през 2023 - 2024: топ тенденции и новости

07/02/2023

Модните тенденции при спортните облекла за периода 2023-2024 г. представят забележително разнообразие от стилове и цветове. Спортното облекло се препоръчва да се носи не само за спортни дейности, но и в ежедневието. Днес модата се опитва да комбинира спортното облекло в ежедневни визии, които изглеждат интересно и стилно.

За да направите правилния избор при пазаруване, първо трябва да разберете кои цветове на спортното облекло в момента са на върха на популярността.

Модерните цветове в спортното облекло са:

  • черно
  • бяло
  • бежово
  • пясък
  • сиво
  • небесно синьо
  • мента
  • меко розово
  • фуксия
  • лилаво
  • червено

Особено популярни ще бъдат металическите нюанси, които дизайнерите  използват в обувки, дрехи и аксесоари. Сред актуалните тенденции в спортната мода 2023-2024 г. са: удобни кройки, овърсайз стил, вталени модели.

 

Комплекти

Спортното облекло, което представлява цялостна визия и не изисква допълнителни елементи, винаги е било популярно сред жените. Спортните екипи за 2023-2024 г. очароват с модерната си визия, с разнообразието от стилове.

Актуални решения ще бъдат комплектите от естествени материали в пастелни нюанси, които могат да се носят отделно, допълвайки визията с основни артикули. Например, суитшърт с качулка или горнище могат да се комбинират с дънки или панталони, докато спортни панталони или шорти могат лесно да се съчетаят с елегантни топове и блузи.

Атрактивна дамска блуза в бяло

Най-добрите варианти на спортни екипи за сезон 2023-2024:

  • Суитшърт + анцуг. Те са най-универсалните елементи за създаване на различни образи, а в комбинация с тениска ще допълнят идеално тоалетите, може да ги съчетаете с маратонки и мокасини.

  • Широки панталони + блуза. Този комплект ще бъде практичен вариант за създаване на бизнес изображения, както и за добри комбинации за разходка.

  • Спортните комплекти, при които горната част е украсена с нитове, ципове или копчета, могат спокойно да се допълнят с кожените якета и блейзери.

  • Овърсайз костюми. Стилно решение е да носите риза под свободен суитчърт като завършите образа с тесни панталони в спортен стил или дънки.

  • Съкратена тениска или топ + съкратен панталон. Красивият комплект може да се съчетае с дънки.

  • Комплекти от три части: изрязан суитшърт, жилетка и удобен панталон. Спортният костюм от три части ще бъде чудесно облекло за пътуване или активна разходка с приятели.


Можем бързо да се уверим, че разнообразието от спортни екипи лесно ще задоволи и най-капризната модна дама.

 

Панталони

Модерните спортни панталони остават на върха на популярността. Те са много стилни, практични и удобни за носене всеки ден. Актуалните материали за избора на панталони за 2023-2024г. са велур, памук и полиестер.

Спортната мода е с нови тенденции, сред тях най-популярни са:

  • Моделите на панталони с прилепнали части. Най-красивата такава версия стои добре на слаби, изискани момичета, но клинове с по-голям размер също изглеждат интересно.

  • Свободен стил. Със свободни панталони всяка жена ще се чувства удобно. Комбинирайте свободните панталони в тоалети за пикник, разходка или парти, като завършите образа с подходящ топ и обувки.

  • Съкратени панталони. Тези модели изглеждат чудесно на момичета с всякакъв ръст, като правят фигурата по-тънка и финна.

Спортните панталони ще бъдат съществен елемент от гардероба , защото могат лесно да се комбинират с други артикули.

 

Къси панталони

Спортните къси панталони са практични дрехи  за летния сезон, а и не само. Топ дизайнерите съветват да се  носят  къси панталони през по-хладния есенен сезон в комбинация с високи ботуши, като допълнете образите с тренчкот или палто.

На мода са стилните, свободните бермуди, както  и обемни къси панталони. Чудесни комбинации са с топ и сако, къси шорти със скъсена тениска и маратонки, комбинирани с високи чорапи, и бермуди с кожено яке, допълнени от високи ботуши.

Друга спортна тенденция за 2023-2024г. ще бъдат късите поли. Интересната вариация ще се хареса на жените, които обичат да изглеждат женствени и изискани, дори по време на тренировка. Модерните къси поли могат спокойно да се комбинират със сако и мокасини за вечерна разходка, както и с маратонки  за ежедневни тоалети.

Кокетна пола-панталон в зелено

 

Горнища

Универсално облекло, спортните топове през 2023-2024г. са задължителни. Разнообразието от модели и цветове означава, че ще намерите своя стил. Стилните топове, изработени от различни материали, ви позволяват да създавате не само спортнна визия за тренировки, но и ежедневни или вечерни тоалети.

Горнищата са в пастелни нюанси, които лесно могат да се комбинират с основните визии, докато ярките варианти ще се харесат на по-смелите модни фенове.

 

Спортно облекло в модерни тоалети

Как да съчетаем спортните дрехи в тоалетите си по модерен начин?
Ето няколко актуални идеи за стилни изображения със спортно облекло през 2023-2024:

  • Топла блуза с качулка в комбинация с тренчкот, дънки и чанта за кръста.

  • Суитшърт с риза , допълнен от дънки и ботуши на ток.

  • Спортни топове, носени под сако, съчетани с маратонки и мини раница.

  • Риза, носена под лека жилетка, в комбинация с модерни маратонки и стилна чанта.

  • Свободен спортен костюм, носен под дънково яке, който се съчетава с маратонки или кецове.

 

Това са само няколко от най-добрите предложения от огромния избор на артикули. Допълнете визията с аксесоари, комбинирайте спортни дрехи с класически и ежедневни, допълнете образа с различни обувки, накратко, експериментирайте и вярвайте, ще успеете!

Спортното облекло отдавна не е само за спорт и разнообразните комбинации на спортни дрехи с обувки, ризи, палта и дамски чанти ясно доказват това.

Когато купувате ново спортно облекло, обърнете внимание на цвета, стила и материята, за да можете лесно да го включите в ежедневното си облекло. Например стилните топове могат да се съчетаят с дънки и сако, а удобните анцузи изглеждат чудесно в комбинация с обувки и изрязана тениска.

Бъдете креативни и смели, когато избирате новото си спортно облекло! Ние от Creative ще ви помогнем в този избор, предлагайки голям брой модни артикули, удобни за спорт, разходка,среща с приятели.

Свързани продукти