Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Модерни туники: актуални стилове

21/03/2023

Модерната туника през 2023-2024, в различни варианти позволява на жените да оформят стилен комплект за всеки ден. Това е дреха под бедрата с ръкави с различни форми и дължини, без яка, която може да се използва самостоятелно, комбинирайки се с поли, къси панталони, дънки.

Дамските туники имат много дълга история, те са били на мода още по времето на Древен Рим и са се носели не само от жени, но и от мъже. Азиатските жени също са носели красиви туники, украсени с традиционни орнаменти.

Модерните туники за жени днес са представени в голям брой стилове. Колкото и да е странно, нерядко много жени се отказват от това облекло, защото не знаят с какво да носят туника, как и с какво да комбинират модните туники в ежедневния си стил и какви дамски туники да изберат.

Топ дизайнери имат свои предложения за използването на този артикул в дамската мода.

 

Модерните туники за жени през 2023-2024: практични, удобни и стилни

Дизайнерите са единодушни: модната туника заслужава вниманието на жените, защото красивите модели  могат да разнообразят гардероба ви с нови идеи за ежедневни, плажни, летни комплекти.

Модните туники включват такива запомнящи се видове като бели дамски туники, модерни туники с къса и дълга кройка, туники плетени на една кука, летни туники и плажни туники.

Белите дамски туники изглеждат много елегантно. Такива модни артикули  лесно ще допълнят летните стилове с панталони, ще изглеждат съвсем в хармония с различни видове дънки, а за лятото бяла туника и къси панталони е чудесен вариант за стилен образ за младо момиче.

Летните туники и туниките за плажа по правило се създават от леки материали. Модерните туники за лятото със свободна кройка могат да се използват под формата на риза, удължен топ с тънки презрамки.

Летните туники и туниките за плажа

За популярна форма на туника за жени се смята моделът с  висока талия, който подчертава достойнствата на женския силует, без да се фокусира върху недостатъците. Красивите туники са способни визуално да издължат силуета.

 

Модерна туника: стилове, идеи за красиви изображения

Модните туники са чудесно решение за плажа, ако искате да създадете оригинален плажен образ, не забравяйте да изберете ефирна туника към банския си костюм.

Красивите дамски туники ще ви позволят да оформите не само ежедневни визии, но и да създадете вечерни образи.

По принцип модните туники се шият от сатен, шифон. Те са красиво декорирани с мъниста, бродерии, могат да бъдат украсени с апликации и други варианти на декорация.

За стройните, високи момичета ще подхождат красиви туники с волани, ресни, драперии, които ще помогнат за създаването на романтични и елегантни образи.

Лаконични и дискретни по стил туники дамите могат да носят на работа, в училище, на разходка, на среща с приятели.

На мода са и дамските туники с трапецовидна кройка, разширяваща се на гърдите, които в удължен вариант могат добре да заменят късата рокля.

В ежедневния гардероб на жените могат да присъстват модни туники от деним, трикотажни туники, туники от  памучни материали, които решават проблема със създаването на практични ежедневни образи.

Летните дамски туники с джобове, къс ръкав тип  фенер или три четвърти ръкав, както и ръкави на прилеп са много актуални, модните туники с прорези могат да бъдат както свободни, така и вталени.

Летните дамски туники

В допълнение към факта, че туниката може да се носи в различни комплекти, дамските туники в удължен вариант могат да се носят като отделна дреха.

Страхотно изглеждат подобни летни туники върху момичета с красиви крака и женствена фигура.

 

С какво да носите туника

Дамските туники се комбинират идеално с панталони или дънки скъсен тип, ако са съчетани с обувки на висок ток.

Модерните туники в  летен тоалет могат да се носят със сандали, сандали с каишки, мокасини.

Красивите туники за есенно-зимния сезон ще се допълват идеално с високи ботуши и ботуши до глезена.

Дамските туники от този тип изглеждат оригинално като къса рокля през по-студения сезон, ако са комбинирани с високи ботуши и тъмен, дебел чорапогащник.

Въпреки че комбинацията от клин с туника и високи ботуши според стилистите е загубила своята актуалност, много момичета с красива фигура не се лишават от удоволствието да носят този комплект.

Ако искате да създадете ефектен и запомнящ се образ, монохромните туники в сдържана палитра от нюанси и кожените панталони са правилния избор.

Модерните туники с различни дължини и стилове,в комбинация  с  прави дънки  и обувки на ток или платформа ще се харесат на жените, които обичат да се чувстват удобно и непринудено.

Представителките  на нежния пол, които харесват уличния стил, съчетават туниката дори с пола. Такава комбинация изглежда нетрадиционно и доста неочаквано.

 

В магазините на Creative в месеца на жената ще откриете голямо разнообразие от дамски туники, както за по-хладно време, така и за лятото.

Свързани продукти