Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Модерни цветове, които придават чар на дамското облекло

11/04/2023

Всяка дама иска да знае какви са актуалните модните тенденции в цветовете на облеклото. Несъмнено всяка жена ще има свои собствени модни цветове за 2023-2024г., защото вашият модерен цвят е не само този, който се използва активно в тенденциите при облеклото, но и този, който идеално ви подхожда.

Модните цветове и техните комбинации позволяват на жените да създават оригинални комплекти облекла, да изпробват нов стил. Те ще ни зарадват със свежестта на зелените нюанси, яркостта на жълтия тон и умереността на кафявата палитра.

Модерният цвят на дрехите е лешник, в летният стил ще преобладава този на зрелите портокали - оранжево, а неудържимият и позитивен стил ще изгражда - слънчевото жълто.

Тези модерни цветове 2023-2024г., без съмнение, ще бъдат водещи сред актуалните цветове на годината и ще фигурират, както в дрехите, така и в други области на създаване на стилен имидж.

Прекалено крещящите и натрапчиви цветове ще останат в миналото, отстъпвайки място на приглушените нюанси, които срещаме всеки ден в околната среда.

Модерните цветове ще включват нюанси като червено, розово, малиново и лилаво, но тези цветови вариации ще бъдат по-спокойни и по-сдържани.

 

Елегантното бордо отново ще бъде модерно

Благородството и изтънчеността на този цвят са завладяващи, а способността му да създава стилни визии ще впечатли и най-капризната дама.

Несъмнено, актуалността на класическите нюанси се запазва. Момичетата и жените, които следват модата, но предпочитат да се обличат по класически и минималистичен начин, ще оценят традиционната комбинация от черно и бяло.

Независимо от това как се променят модните тенденции, черното и бялото несъмнено ще бъдат от  модните цветове на 2023-2024г., както и на предишните години, защото дрехите в тази палитра са вечни.


Какво казват от Pantone?

Невъзможно е да не обърнем внимание на избора на модни цветове на такава авторитетна организация като института Pantone. Експертите на института, отбелязват най-модерните цветове за сезон 23/24, като вземат предвид актуалните модни тенденции.

Несъмнено актуални ще бъдат цветове като морският, синьо-зеления, напомнящи за красотата на морето и отдиха, бледо розово, които няма да загубят своята популярност, демонстрирайки нежност и символизирайки съвършената женственост.

Модните цветове ще бъдат в пълна хармония с природата, възвеличавайки листното и тревистото зелено.

Сочността и излъчването  на наситените лилави и розови нюанси също ще продължат да печелят сърцата на дамите, радвайки ги с оригинални летни комплекти в тези цветове.

Всеки цвят ще бъде актуален за вас, стига да допълва външния ви вид и да подчертава красотата ви.

 

Кой друг цвят ще е на мода

Друг модерен цвят, който можа да изразява и подчертава вашата индивидуалност, е червеното, който подобно на черното и бялото, също може да се класифицира като класически цвят. С нюансите на червеното обаче трябва да сте внимателни.

В стилните комплекти е по-добре да го използвате за създаване на сполучливи акценти. Например, можете да изберете чанта, шал, шапка, ръкавици, обувки в червено.

Но да носят червена рокля или червен костюм с панталон могат да си позволят само най-самоуверените дами без комплекси, които не се страхуват да изглеждат провокативно.

 

Заключение

В допълнение към горепосочените цветове, през сезон есен-зима 23/24 ще се появят и други модерни цветове, като наситено синьо, небесно синьо, които ще подчертаят лекотата на образа и ще придадат нотка на елегантност и изтънченост на модния тоалет.

Ако искате да създавате оригинални и стилни визии за всеки ден и за специални поводи, помислете за модните цветове и бъдете съвършени, естествени и оригинални, точно като самата природа.

В магазините на Creative вече са налични различни видове дамски облекла в модните за периода 2023-2024 цветове.