Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Модерни пуловери през 2023 - 2024: топ тенденции

10/10/2023

Вариантите на модните пуловери за сезон есен-зима, както и за пролетта, предложени от дизайнерите са толкова много, че модните специалисти ще трябва да се ориентират в огромното предлагане, разчитайки на своя опит и усещане за стил и красота.

Основните тенденции при пуловерите за следващия сезон се предлагат в различни направления - от модни модели пуловери, които могат да се носят с панталони и бизнес костюми в офиса, до романтичен стил или ежедневни видове пуловери в спортно-елегантен и  небрежен уличен стил.

Супермодерните пуловери ще позволят на съвременните дами, независимо от възрастта да изглеждат интересно и стилно всеки ден, без значение дали са в офиса, на среща с приятели, на шопинг, на почивка или в къщи.

 

Основните модни тенденции

 

Асиметричен пуловер с удължение на гърба

Креативният модел на пуловер за новия сезон се предлага с оригинална асиметрия, която е направена под формата на разширение в задната част. Такъв плетен пуловер ще изглежда много ефектно с пола в контрастен цвят.

 

Модерен пуловер от мохер

Хитът на сезона ще бъдат модните мохерни пуловери, които са универсални, което ви позволява да ги комбинирате с всякаква текстура, като се започне от туид, вълна, памук и се стигне до кожа. Прекрасни ще бъдат нежните кремави нюанси и нюансите на слонова кост, както и мохерните пуловери в ярки цветове и щампи. Най-добрите нови мохерни пуловери за 2023-2024г. са предложения на Lacoste, Dion Lee, Versace, Delpozo, Chloé, Prada.

 

Дамски oversize пуловер

Основната тенденция на предстоящия студен сезон ще бъде овърсайз джемперът, който е представен в много варианти - с широки ръкави, връзки, прорези на ръкавите, асиметрични решения, големи плетки и плетени модели. Модерните oversize пуловери са лесни за интерпретиране във всеки образ - с панталони, дънки, поли.

Свободна дамска блуза в черно

 

Модерен пуловер с отворен гръб

Предлага се красив пуловер в романтичен формат с отворен гръб, който прави образа за есента и зимата по-изтънчен и грациозен въпреки обема и голямата плетка на дрехата. Оригинален ще бъде пуловерът с голямо деколте на гърба в комбинация с висока яка, както и V-образно деколте до средата на гърба.

 

Модерен пуловер с удължени ръкави и връзки

Много дизайнери през сезон 2023-2024г. поставят специален акцент върху ръкавите на модните дамски пуловери. Една от тенденциите ще бъде пуловер с удължени ръкави, които ще висят надолу. Оригинално допълнение към дългия ръкав могат да бъдат шнуровете и връзките с панделки, които ще придадат известен чар и блясък на образа.

Дамска блуза с ефектни ръкави в зелено

 

Модерен пуловер с надпис

Добавянето на интрига към образа ще направи  модерен джемпер с надпис, който може да бъде по-смел и закачлив, или напротив - много лаконичен. Красивите джемпери с надпис ще изглеждат перфектно в ежедневни и стрийт-стайл тоалети. Можете да завършите визията с дънки, кариран панталон или пола с подобен модерен джемпер с надпис.

 

Модерен пуловер с цип

Стилна декорация на дамските пуловери може да бъде ципът, който ще играе едновременно ролята на декорация и ще бъде функционален елемент. Прилепналият пуловер с високата яка ще изглежда лаконично. Не твърде дългият цип може ефектно да допълни модела на пуловер с дълги ръкави.

 

Модерен скъсен пуловер

Заигравайки се с контрастите, известните дизайнери предлагат алтернатива на модните дълги пуловери, под формата на скъсен пуловер. За да бъде образът хармоничен, носенето на скъсен пуловер ще бъде най-добре да се съчетае с панталони и дънки с висока талия.

 

Модерен цветен пуловер

Освен със самите стилове и силует, модните новости при дамските пуловери ще се отличават и с богатството на нюансите. Сред топ решенията са модните пуловери в ярко малиново, оранжево, жълто, синьо, червено и други цветове, които ще ви позволят да блестите и да бъдете ярки дори в най-мразовитите и студени дни на сезон 2023-2024 г.

Ефектна дамска блуза с връзки в червено

 

Модерен бежов пуловер

Красивият nude цвят чупи всички рекорди по отношение на търсенето  в стилните образи за 2023-2024 г. Новият супермодерен бежов пуловер,  е с широка плетка с красиви плетени орнаменти, както и от тънко плетиво, което е идеално за офиса в тандем с пола молив или панталон. За модерен и удобен стил можете да изберете дънки с висока талия, които пасват перфектно с бежовия пуловер.

 

Модерен пастелен пуловер

Модна тенденция през следващия сезон ще бъде деликатният пуловер в приятен и нежен пастелен нюанс - синьо, лилаво, ментово, розово и др. Пастелният пуловер е страхотен базов елемент в гардероба, който може да се съчетава с различни облекла и аксесоари. Той изглежда стилно със светли или тъмни дънки. Този комфортен и ежедневен стил е перфектен за разходка в парка или пазаруване. Довършете визията си с аксесоари в съответния цвят - може да добавите обеци, гривни, шал или чанта, които си подхождат с цветовата палитра на пуловера.

 

Модерен пуловер с обемен ръкав

В допълнение към дължината, модерните ръкави на пуловерите ще бъдат и обемни, създавайки оригинален акцент на този елемент от дамския гардероб. Предлагат се нови пуловери с ръкави тип "камбана", напълно широки или частично разширени ръкави, които ще изглеждат много необичайно и изненадващо.

 

В магазините Creative вече са налични новите модели дамски пуловери, съчетаващи в себе си високо качествени материали и стил.

 

Свързани продукти