Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Модерни пуловери в актуални визии 2022-2023

29/11/2022

Пуловерите завладяха сърцата на много жени, тъй като са модерен вариант за обличане не само за студения период през есента и зимата, но и през пролетта, а дори и през лятото, когато често можете да използвате плетени артикули. Дизайнерите са разширили този сегмент на облеклото дотолкова, че за всеки повод и всеки стил има нещо модерно и подходящо, което дамите определено искат да пробват.

Особено подходящи пуловерите и жилетките стават с настъпването на първото застудяване, а това се случва през есента. През зимата момичетата не се разделят с любимите си артикули, а през пролетта стават популярни цветните модели с различни деколтета и декорации, докато през лятото можете да изберете блузи от ултратънко и леко трико, в случай че времето е малко хладно.

Тези изделия за нежния пол са любими заради удобството и комфорта, които дават по време на носене. Първо, пуловерите са много приятни за тялото, второ, те са топли и удобни и трето - те са много подходящи за различни комбинации. Затова колкото повече различни модели пуловери имате в обновения си гардероб, толкова по-добре.

 

На какво трябва да обърнете внимание, когато избирате модерен пуловер?

  • цвят
  • щампи
  • вид плетене
  • силует
  • декорация
  • дължина

Тези характеристики са от съществено значение, когато купувате новаторски артикул за гардероба си. Тенденциите през този сезон ще бъдат в разнообразието от  цветове на пуловера, настроението и личните ви предпочитания, но препоръчваме да изберете няколко модела в различни нюанси, сред които може да има:

  • лавандула
  • тюркоаз
  • мента
  • бежово
  • кафе
  • сиво
  • синьо
  • мляко
  • бяло
  • червено
  • кафяво
  • теракота

дамски пуловер

Освен с цвят, пуловерите се отличават и с модерни щампи, включително изображения на лого и монограми, които ви позволяват незабавно да разпознаете любимата си марка. Все още са популярни хищническите щампи, геометричните и скандинавските шарки, флоралните мотиви, карето, райетата, надписите и други.

Важно е да се обърне внимание на силуета и плетивото на модните блузи, тъй като моделите със свободен и не твърде втален oversize формат ще бъдат модерни. В същото време пуловерът може да бъде изработен от тънко трико, едро трико, на ребра. Горната част ще бъде продукт с акцентиращи ръкави - обемни и широки, с отворени рамене, с различни форми на деколтето (остро V-образно, квадратно, кръгло деколте и т.н.).

Модерната версия на пуловера през сезон 2022-2023 г. е в комбинация с панталони, които заедно представляват много оригинален комплект.

Що се отнася до декорацията на модните блузи 2022-2023 г.- ресни, пера, апликации, копчета, ципове, кръпки, дантелени яки, връзки и други елементи, украсяващи новите изделия, ще бъдат в тенденция.

Дължината на пуловерите варира от скъсени модели, до дълги варианти, които се използват от много модерни жени като рокли. Дългите блузи могат да бъдат допълнени със странични прорези, като най-често тези модели се изработват в oversize варианти.

Новите блузи ви позволяват да ги включите не само в уикенд гардероба си , но  и отлично ще допълват бизнес стила ви, например - костюм с панталони или пола. Не по-малко изразителни са и вечерните визии- например със снежнобяла блуза.

 

През сезон 2022-2023 се очертават няколко модни тенденции

Обемно деколте

Тъй като тенденцията е  oversize, постигането  на хармонично изображение ще стане чрез обем на врата, което може да бъде чудесна алтернатива за шал, който топли добре в студено време. Обемната  яка може да бъде висока и да запазва формата си, което е характерно за моделите на големи плетива, или да пада леко, образувайки красиви гънки, което може да се види при моделите на блузи с тънко плетиво.

Разширена яка

Вторият вариант на дизайна на новите изделия  е яката с връх, която е красиво напластена от двете страни. Понякога този тип яка се допълва от изрязано деколте, в някои случаи от цип, а понякога яката може да бъде декоративна и украсена с дантела върху сако с кръгло деколте.

С цип

Модерна тенденция 2022-2023  за  пуловери е наличието на цип, който може  бъде разположен  по цялата дължина,  Въпреки че пуловерът с цип по принцип е спортен вариант, той може да се комбинира стилно с прави панталони, анцузи, клинове, къси поли.

На върха на популярността ще бъдат изделията  с цип в предимно светли нюанси - бяло, млечно, кремаво, бежово и сиво. Друга особеност на такива блузи са моделите с по-голям размер и с връзки.

Закопчани

Алтернатива на ципа са копчетата, които играят както декоративна, така и функционална роля. Подобно на ципа, те могат да бъдат разположени на врата или по цялата дължина. Някои дизайнери използват имитации на бутони.

Важно е да се отбележи, че деколтето на продуктите  с копчета може да бъде V-образно или под формата на кръгло деколте. Под жилетката с копчета можете да носите бяла риза, която ще придаде елегантен вид и ще я направи по-интересна.

Отворени рамене

Дизайнерите предлагат новите пуловери и блузи да се носят не само в ежедневието, но и да се съчетават с рокли. Именно за това изображение е идеален модел  модерен пуловер с отворени рамене.

блуза с отворени рамене

Прорези

Хитът на сезон 2022-2023г. ще бъдат всевъзможните прорези и цепки, които могат да бъдат разположени в различни части на пуловера - в деколтето, на раменете, на гърба, по диагонал. Този модел с изрезка е много стилен, като придава на образа нотка на закачливост.

V-образно деколте

Моден елемент, който дизайнерите активно използват в новостите при дамските пуловери е V-образното деколте, което придава изтънченост и елегантност на женските образи. Предимството на този модел с V-образно деколте е, че визуално изпъва пуловера, което създава ефекта момичето да изглежда по-високо.

Пуловери с принт

За модерен поглед към женската визия пуловер  с модерен принт ще създаде подходящо настроение. През новия сезон има много щампи, така че всяка модерна жена ще намери "своя" продукт. Това може да е артикул с флорални, геометрични, абстрактни, "животински" щампи. Модерни са и надписите върху пуловери и якета, монограмите и логата, пейзажите, изображенията на животни и много други.

Акцентен ръкав

Подобно на други варианти за модни  дамски комплекти, както и рокли, модните пуловери няма да минат без акцентиращи ръкави, които привличат вниманието . Обемни, разкроени, широки, украсени с перли, ресни, пера - всички решения на ръкавите ще бъдат включени в новостите през 2022-2023г.

Овърсайз

Общият oversize - широкият и свободно изрязан пуловер задължително се допълва от същия панталон със свободен силует, който ще направи визията ви модерна и актуална. Не по-малко възхитителен ще бъде овърсайз пуловерът в дует с пола в стил бельо.

 

Заключение

Днес е трудно да си представим начин, по който oversize пуловерът не би изглеждал подходящ, напротив, този формат свободен силуетще бъде универсален и незаменим.

В магазините на Creative се предлага голям избор от пуловери, панталони, якета, които са съобразени с последните модни тенденции и всяка дама може да открие подходящ модел за себе си или да зарадва близките си за предстоящите празници.

Свързани продукти