Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Модерни поли през 2023-2024

21/02/2023

Полата несъмнено е основната част от женския гардероб. По всяко време на годината и за всеки повод - тя винаги ще създаде модерен и стилен тоалет.

Полата може да се носи с ежедневни, вечерни и спортни обувки, може лесно да се комбинира с всеки тоалет, като просто смените обувките и аксесоарите. Тя наистина върши чудеса: коригира фигурата, придава женственост на образа, привлича погледите на противоположния пол.

Дамската пола е обект на модни промени всяка година. Днес дизайнерите ни предлагат необикновени решения - от набори и волани до асиметрични кройки. В новия сезон романтиката е в центъра на модата.  

Най-модерните поли за сезон 2023-2024г. са миниполите. Асиметрични, прави или драпирани и един важен нюанс - с висока талия. Актуалните модели се отличават със сложна кройка, сложни линии и необичайни щампи. Обърнете внимание на яркия цвят - със сигурност няма да сгрешите и ще се сдобиете с много стилна пола.

Да се запознаем с модните тенденции за периода 2023-2024 и направим своя избор.

 

Поли от деним

Дънковата пола е една от най-модерните поли днес. Изберете какъвто и да е стил, но се уверете, че е с висока кройка. Може да е къса или с миди дължина. Миди полите с копчета отпред изглеждат много добре. Като правило те са леко стеснени надолу и подчертават много добре женската фигура. Допълнете ги с обикновена тениска и маратонки. Отличен вариант за разходка или бизнес пътуване.

 

Летни поли

През лятото искаме свобода и лекота, затова изберете поли от тънки материали. Подходящи са естествени тъкани като памук и лен. Заложете на  памучна миди пола за женствен вид. Допълнете такава пола с блуза с дантела, маратонки и чанта. Ще получите много меко изображение, което не изисква допълнителни цветни акценти.

 

Дълги поли

Поли с дължина макси не са толкова популярни, колкото мини полите, но все още са сред модните тенденции.

Дългите поли придават женственост и загадъчност на образа, създадени са за необикновени и запомнящи се стилове. Този сезон дизайнерите се опитаха да ги разнообразят с волани и драперии. А най-новата "мода" е полата в "ориенталски" стил. Той ще бъде акцент в изображението, затова е по-добре да го  комбинирате с неутрални неща. Идеалният избор е с бяла риза или свободна тениска.

 

Къси поли

В гардероба ви липсва къса пола? Тогава трябва да коригирате ситуацията, защото през новия сезон те заемат водеща позиция. Ако преди те се носеха предимно през лятото, сега има огромен брой варианти за цялата година. През студения сезон избирайте къси поли от вълна, трикотаж или велур. Съчетайте ги с високи ботуши и плътен чорапогащник. Допълнете визията с пуловер, удължено палто и барета.

Къса дамска пола в оранжево

 

Черни поли

Черното винаги е символ на стил, красота и сдържаност. В него има нещо магическо и привличащо вниманието, което няма аналог. Този сезон обърнете внимание на нестандартни модели черни поли. Това може да е асиметрия, прорези или драпиране. Но класическата черна пола молив остава актуална. С покупката на такъв модел получавате артикул за всякаква комбинация. Защото тя ще ви помогне повече от веднъж във всяка ситуация. Заслужава си да се спомене и правата миди пола с висок страничен разрез. Тя винаги изглежда бляскаво и секси в минималистична визия.

 

Бели поли

Бялото е ослепително красив цвят. Освен това е универсален и лесен за съчетаване с останалите артикули от вашия гардероб. С бяла пола е лесно да създадете комплект в желания от вас стил. Всичко зависи от дължината и кройката. За летния сезон ще са подходящи белите памучни поли. С тях  ще се чувстват комфортно дори в жегите. Червеното се съчетава добре с бялото - обърнете му внимание. Например с бяла пола миди можете да създадете женствена визия с червен топ с отворени рамене, сандали с каишки и слънчеви очила с бели рамки в ретро стил.

 

Миди поли

Миди полата е кралицата на полите. Тази титла тя е спечелила по няколко  причини. Защото тя не само украсява фигурата, но и създава огромно поле за въображение. Лесно се комбинира с други елементи от гардероба и винаги има какво да облечете. През студения сезон изберете миди пола от плътни материи. Особено стилно  изглежда полата от кожа. За по-ярка визия разгледайте моделите с плисета - те ще придадат на всяка визия нов облик. Един от вариантите  с разкроена миди пола е комбинацията с пуловер, кожено яке и високи ботуши от 80-те години. Тази неангажираща и същевременно жизнена визия няма да остави никого безразличен.

 

Кожени поли

Кожата само засилва позициите си в модата с всеки изминал сезон. Носейки такава пола, вие сте заложили на ефектен и стилен образ. Тенденциите са за къс модел, както и за миди дължина. Ако предпочитате минипола, комбинирайте я с обемни, умишлено небрежни неща в мъжки стил. По този начин ще избегнете вулгарността. Бяла риза, огромен пуловер и високи ботуши са идеалните спътници на късата пола.

 

Пола тип "молив

Какво по-универсално от пола тип "молив"? Това е моделът, който пасва винаги и навсякъде. Това не само прави образа женствен, с  него всяко облекло става оригинално и елегантно. С тази пола можете да съставите огромен брой комплекти, като просто сменяте горната част и аксесоарите, и всеки път ще изглеждате по нов начин. Тя ще подхожда на ризи, блузи, пуловери, тениски, суитчъри и топове. Идеален вариант е  когато  кройката е висока, а дължината е миди. По този начин краката ви ще бъдат "безкрайни".

 

Плисирани поли

В продължение на много години плисираните поли ни позволяват да създаваме ярки и необичайни образи. Всеки сезон модните специалисти  предлагат различни варианти на плисирани поли. И тази година не прави изключение. Сега изберете пола с плитки плисета. Тя ще освежи образа, ще добави кокетство и закачливост. Подходящи варианти са асиметричните, многослойните и полупрозрачните модели. В тандем с феерична блузи такава пола ще направи образа лек и романтичен.

Къса пола плисе

 

“Слънчева“ пола

Слънчевата пола е изключително женствен модел, който не излиза от мода. Познаваме този силует още от 40-те години на миналия век, когато Кристиан Диор представя новия стил, който е толкова любим на жените. Дори сега, толкова години по-късно, продължаваме да се възхищаваме на елегантността на разкроените поли. . С тях изображението ще бъде наистина романтично и деликатно. Но днес всичко е възможно,  нека да експериментираме и да съчетаем полата-слънце с груби обувки, високи ботуши и ботуши до глезена. А когато  говорим за класически женски образ, това са разкроена пола, дантелена блуза, палто тип "пашкул", шапка тип "кехлибар" и дамска чанта.

 

Карирани поли

Шахматната дъска е една от най-популярните щампи при дрехите. Геометрията е водеща през този сезон, а на модните подиуми се виждат различни интерпретации на карираните поли. Асиметрични миди и мини поли, класически поли тип "молив", плисирани поли и поли с волани. Можете да носите карето не само самостоятелно, но и да го комбинирате с други щампи. Интересно решение е например комбинацията от каре със змийски, леопардови или флорални щампи. Ето един от най-забележителните и ефектни образи: асиметрична миди карирана пола, пуловер, тренчкот, ботуши със змийска кожа, пелерина и подходяща чанта. Но е важно да подберете карето и змийската кожа в една и съща цветова гама.

 

Поли с разрез

Прорезите са на мода от един сезон насам. Полите не правят изключение и това е разбираемо. В крайна сметка те изглеждат привлекателни, секси и дори дръзки. Но с подходящото представяне можете да избегнете вулгарността. Изберете лаконична кройка и комбинирайте полата със семпли неща. Чудесен вариант за лятото е издължена с висок разрез, топ, сандали и тънки пуловери. Тук е важно полата да е с висока талия, тя ще издължи силуета и ще направи образа ултрамодерен.

 

Как да изберем подходящата пола

Избирайки перфектната модна пола през  2023-2024, преди всичко трябва да се ръководите от личните си предпочитания, модните тенденции и фигурата си. Ако познавате своя стил, изборът на подходящ модел е много по-лесен. Например, ако имате широки бедра, ще ви подхожда полуприлепнала пола молив или пола с А-образен силует. Последната ще скрие бедрата ви, а полата тип "молив" ще издължи фигурата. Важно е да не избирате модели, които имат акцент върху бедрата и избягвайте поли от лъскави или щамповани материи.

Ако сте ниски, избягвайте прекалено дългите и торбести модели. Изберете мини или миди с висока талия. Но ако наистина искате да се пробвате с макси, носете го с токчета.

Имате широки рамене и тесни бедра - изберете модела с по-голям обем на бедрата. Това може да бъде пола тип "лале", пола от многопластов тюл, плисирана пола или пола с волани. Всички допълнителни елементи в областта на бедрата ще ви помогнат. Това може да са джобове с кръпки или ярък принт.

В случай че не сте доволни от краката си - не се притеснявайте. Изберете подходяща за себе си дължина на полата. Всичко ненужно се крие, а всичко, което искате да покажете - ще се вижда.

 

За да не губите много време в пазаруване, проучете предварително уебсайтовете на марките и потърсете вариантите, които  ви допадат. Магазини Creative ви очакват, за да задоволят вашите очаквания за модна и стилна пола.

Свързани продукти