Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Модерни дамски шапки за лято 2023

20/06/2023

Модерните шапки за лятото на 2023г. не само предпазват от слънцето, но и се превръщат в модни аксесоари за вашата визия. Нашата най-нова колекция от шапки за лято 2023 вече е налична и можете да направите своя избор в магазините на Креатив!

Начело на списъка с актуални артикули за покриване на главата през сезон пролет-лято 2023г. са модерните шалове от памук, коприна и сатен. Основната тенденция на сезона са шаловете с ярки цветни щампи.

Разнообразието на шаловете за глава е наистина безкрайно. Освен различните начини за фиксиране като шапка, кърпата се превръща в стилен аксесоар за косата, който майсторски можете да  трансформирате в лента за глава.

Модните дами предпочитат дългите копринени шалове с щампи - такива аксесоари изграждат стилни образи още от пролетния сезон. Тайната на успешния тоалет е в начина, по който е завързан шалът.

Ако грациозната коприна не ви е впечатлила, помислете за памучни артикули, които са по-съвместими с небрежния стил. Аксесоарът е модерно да се използва като лента за глава или кърпа за глава. Актуална идея би била да завършите тоалета с големи обеци с халки и слънчеви очила в ретро стил.

 

Шапка тип Панама

Модните дизайнери за лято 2023 официално обявяват: Панама шапката е винаги на мода! Сред модните колекции ще може да се подбере подходящ тоалет: от спортен костюм до рокля. През лятото панамата трябва да е от памук и лен, има модели в спортен стил, допустимо е шапката да е с дантела.

През лято 2023г. горната част на панамата заслужава да бъде специално спомената, както и други трикотажни нововъведения. На мода са както минималистичното гладко плетиво, така и ажурните цветни модели. Такива аксесоари за глава ще внесат стилен привкус във всеки летен тоалет.

Двулицева дамска шапка

Често си задаваме въпросът с какво може да ни  изненада една стандартна шапка това лято? Дизайнерите отговарят: познатата шапка през сезон 2023 г. е интересно да се комбинира с необичайни неща. Например, модерна идея би било модно дуо с шарманта рокля или сако. Можете да направите комбинация с панталон или стилен костюм като оставите само долната част на комплекта и да замените класическата горна част с топ. Експериментирайте и създайте свои собствени модни образи за лято 2023!

 

Шапка с козирка

Шапката с козирка е оригиналната и стилна алтернатива на обичайната бейзболна шапка, и също си проправи път в летния списък от  модерните летни тенденции. Изборът е идеален за пролетта и прохладното лято.

Шапката няма да бъде универсално допълнение към всеки тоалет, а ще бъде най-важната част  на стилните  и удобни  тоалети. На върха на модните комбинации са изображенията с шапка и костюм от туид, кожено яке или лек тренчкот.

Дамска шапка с козирка

Класика-широкопола шапка

Модерните дамски шапки за лято 2023 ще внесат изтънченост и елегантност в образа, а в същото време и ще предпазят главата и косата от нежеланото въздействие на слънцето. Този сезон дизайнерите са заложили на големи аксесоари, които лесно се превръщат в ключови акценти на тоалетите.

Така например ефектната широкопола шапка гарантирано ще се превърне в модерен щрих за лятната визия на жените през 2023г. Най-модерните комбинации са създадени с къса рокля или семпъл ленен костюм. Широкополата шапка се разпознава по големия си размер, класическите извити краища или необработени ръбове.

Стилна шапка с периферия в цвят капучино

Следващият моден аксесоар за лято 2023 е елегантната шапка тип "гаучо". Произхождаща от Аржентина, тя със сигурност ви ще подтикне към стилни експерименти. Например, можете да приложите на практика комбинация не само с плажна рокля, но и с лек костюм или с бермуди.


Заключение

Шапки за лятото на 2023 за жени радват със стилното разнообразие и възможността да направят образите по-актуални и красиви. В нашите магазини Креатив лятото вече е в разгара си. Предлагаме огромен избор от летни рокли, къси панталони, тениски, шапки, слънчеви очила. Всяка модна дама ще открие своя тоалет и стил, за да си гарантира едно усмихнато и незабравимо слънчево лято!

Свързани продукти