Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Модерни бански костюми през сезон 2023-2024

30/05/2023

Истинските дами, много преди пристигането на топлото време и фактическото откриване на плажния сезон, се подготвят и избират актуални модни бански и комплекти, които най-добре биха съответствали на тенденциите на сезона.

Те мислят предварително за своите летни почивки и красиви образи за плажния сезон, тонизират тялото и проучват най-добрите модни идеи от известните дизайнери.

Що се отнася до банските костюми за 2023-2024г., дизайнерите са изработили модели за всеки вкус, което ви позволява да изберете модерен бански костюм за всеки тип фигура и за различни поводи и цели.

Отивайки на почивка, прекрасните дами избират няколко бански костюма в различни стилове, които ще им помогнат да бъдат на висота и да изглеждат неотразимо на плажа, по време на слънчевите бани, плуването във водата, както и на партито край басейна.

Предлагаме ви най-добрите бански костюми за 2023-2024г. в една селекция, която разкрива тенденциите на предстоящия летен сезон и ще ви помогне да вземете решение за желания бански костюм, който да купите от нашите магазини Креатив.

 

Тенденции в плажната мода през 2023-2024

Дамските бански костюми имат много характеристики, които определят техния вид и предназначение, има различни стилове бански костюми, които ще бъдат подходящи за един тип фигура и съвсем неподходящи за друг.

Ключовата характеристика на един бански костюм е цветът и разбира се, щампата, която създава най-важното и основно впечатление за целия образ на банския костюм. Основният цвят на сезона е ултравиолетовият, в който е за предпочитане да подберете модните бански костюми за сезона.

Не по-малко актуални са розовото, синьото, червеното, телесният цвят, бялото и, разбира се, черните бански костюми. Не забравяйте за металния блясък, който е добре дошъл за плажната мода - банските костюми в златни и сребърни нюанси са на мода.

Избирайте анималистични и хищнически щампи, флорални мотиви, райета, а също и едноцветни бански, които ще ви помогнат да бъдете в тенденциите на сезона.

Да коригирате недостатъците на фигурата и да направите образа по-идеален ще ви помогнат бански костюми с високи бикини, прорези и дълбоки деколтета, райета и дантели, които създават допълнителен акцент, правейки визията с бански костюм неустоима.

Обърнете внимание, че най-актуалните модели бански костюми са украсени с декоративни елементи под формата на ресни, пискюли, връзки, дантели и волани в различни варианти.

Атрактивен бански

 

Стилни дамски бански костюми: пискюли и ресни

Модните къщи в своите ревюта показаха бански костюми с декоративни елементи под формата на пискюли. Интересните украшения привличат вниманието и ще бъдат акцент във визията на летните бански костюми през 2023-2024г.

Кокетните пискюли могат да имат различни форми и да бъдат прикрепени в различни части на банския костюм, което ви позволява да разкрасите фигурата си и да добавите нотки на закачливост и небрежност.

Мегапопулярни са и ресните, които буквално ще преследват модата във всички видове облекла без изключение. Стилните бански костюми с ресни по корсажа или бикините ще придадат екстравагантност на визията.

Ресните могат да бъдат къси или дълги, като придават различен ефект на комплекта. Като аксесоари и бижута може  да допълните трикото с ресни, с обеци в ефектен стил с големи кристали или в пъстър нюанс.

 

Интересни бански костюми: райета, връзки и дантели

Всички модели бански костюми за летен сезон 2023-2024 в отделна и слята форма, дизайнерите са решили да разнообразят с актуалните райета, различни видове връзки и дантели, които правят банския костюм възхитителен.

По този начин стилните бански костюми могат да бъдат допълнени с дантели както  в горната част, така и на бикините. Прилепналите бански костюми са особено красиви с дантела в предната част. Връзките  може да бъдат и отстрани или отзад.

Райетата са най-често срещани при бански костюми от две части с висока талия, където те изглеждат невероятно привлекателно, придавайки нотка на изтънченост.

Дантели и райета има при банските костюми,  фюжън моделите, които изглеждат красиво и стилно, както при едноцветните бански костюми, така и при шарените бански костюми.

 

Модерни бански от една част

Моделите в сливащ се вариант със сигурност са популярни и се демонстрират през всеки сезон, но в различни варианти.

Модерните сливащи се бански костюми ще ви изненадат с изтънченост и елегантност. Особено стиловете с волани са идеални за романтичен и женствен вид, допълнен от големи обеци и шапка.

Красивите бански костюми от една част изглеждат интересно във вариант с едно рамо, с изрязани части на корема, с презрамки, мрежа, дълбоки изрези в деколтето, оригинални модели и ресни.

Изчистен цял бански в зелено

За плуване ще са подходящи и по-практичните сляти бански в спортен стил, без излишни декорации и с най-удобния силует с класическо долнище и горнище с презрамки, които ще са избора на активните дами.

 

Атрактивни бански костюми с висока талия

Високата талия доскоро беше характерна само за ретро стила, но дизайнерите превърнаха моделите бански костюми с високи бикини в "must have" за всяка модна дама през лято 2023-2024.

Това, което отличава модните бански костюми с високи бикини, са райетата, прорезите и дантелите. Атрактивен вариант са моделите с висока талия на банския костюм с мрежести вложки на тоалета и бикините, които правят визията вълнуваща и неустоима.

Освен това невероятните и зашеметяващи щампи ще превърнат банския костюм с високи бикини в желан артикул  за всяко момиче, добавяйки кокетство и закачливост.

 

Заключение

Освен гореспоменатите варианти на бански костюми, на мода ще бъдат и бански костюми с високи изрязвания на корема и слети бански костюми с високи изрязвания на ханша, които са подходящи за уверени и смели момичета.

Ние от Creative вече сме готови да посрещнем лятото с богата ни колекция от бански костюми за всеки вкус. Предлагаме и голямо разнообразие от слънчеви очила и шапки, които ще допълнят стила ви за една прекрасна морска почивка.

Свързани продукти