Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Моден хороскоп: как да изберете бельо според зодията, което да е идеално за вас

22/02/2022

Бельото е признат артикул за повишаване на самочувствието и увереността. С него можете лесно да сменяте дрехите си и да излъчвате увереност, без дори да променяте обичайния си стил. Как да изберете самия комплект, който е напълно съобразен с вашето "аз"? От гледна точка на астрологията дори и тук звездите са готови да ни посъветват да се вгледаме по-отблизо в някои неща.

Звездите влияят на всички сфери в нашия живот и дори на най-интимните моменти. Както знаете, представителите на различни зодии се различават по сексуалност и темперамент, така че предпочитат да носят различно бельо.

Например, бельото на Скорпион е поразително със своята чувственост и съблазнителност, докато бельото на Дева, напротив, се отличава със строгост и близост. Въпреки това представителите  на тези знаци се чувстват комфортно в  своя стил бельо, така че има смисъл да се обърнете към астрологията при избора на комплекти.И дори да не вярвате в хороскопите, пак ще бъде интересно да знаете как да изберете бельо според зодията.

Нека разберем какво точно подхожда на представителите на различните зодии.

 

Дама Овен

дама овенЦеленасочени, силни, волеви, независими жени са родени под знака на Овен. Те винаги се стремят да бъдат първи във всичко. Безполезно е да спорим с тях: Овните упорито ще настояват на своето, дори и да не са прави. В любовта и секса представителите на тази зодия също не обичат да се подчиняват. Овните не са свикнали да губят, така че ще направят всичко, за да привлекат вниманието на мъжа, който харесват. В леглото това са фатални жени, затова никога не избират скучни комплекти в черно и бяло. Овенът винаги има изключително и ефектно бельо в гардероба си. Вино, боровинка, светло зелено, виолетово, горчица, червено – тривиалните цветове не са за Овен.

Представителите на огнения знак на зодиака са уверени в своята неустоимост, така че не е нужно да подчертават своята сексуалност с дантела, волани и неонови цветове. Когато избират бельо, Овните предпочитат минимализмът на комплекта да не отвлича вниманието от тялото. В случая изборът е очевиден - модели от гладки материали, изработени в пастелни цветове, които няма да блестят през блуза или рокля. 

Идеалният избор за вас:

  • Сдържан
  • Практичен
  • Качествен материал
  • Спортен или полуспортен стил

 

Страстната жена Телец

страстен телецТелците са земни жени. Те са практични, търпеливи, издръжливи, самоуверени. Представителките на тази зодия най-често имат красива фигура. Основното правило на Телец при избора на бельо е удобството и простотата. Телците не са готови да плащат повече за популярни марки, най-вероятно ще дадат предпочитание на класически модели в сдържани цветове.

Момичетата Телец само външно изглеждат строги и независими - дълбоко в себе си те са много уязвими и чувствени натури. Най-добре е да подчертаете крехкостта и женствеността с дантелени комплекти в стил Прованс, изработени в нюанс на прашна роза или ванилия. Още по-добре е моделът да е украсен с романтични щампи, например диви цветя.

Идеалният избор за вас:

  • Удобни
  • Различни цветове и нюанси
  • Уникални шампи

 

Уникалната жена Близнаци

Уникалната жена БлизнациЖените Близнаци са непостоянни и променливи. Трудно е да се отгатне какво има в ума на тази зодия. Самите дами Близнаци винаги се стремят към идеала, затова и предявяват повишени изисквания към партньора си. Представителите на тази зодия са готови да превърнат всяка среща в представление. Бельото им заема няколко рафта в гардероба. Всички комплекти на Близнаци могат да бъдат разделени на два вида: романтизъм и екстравагантност. Класически сутиени в нежни тонове от полупрозрачни материали съжителстват с бикини с връзки.

Но Близнаците едва ли ще искат да изберат спокойни нюанси, които им се струват твърде обикновени. Представителите на знака ще се чувстват много по-уверени в комплект със закачлив принт с нотка  романтичен стил.  Близнаците няма да откажат допълнително да подчертаят достойнството си с помощта на  дълбоко деколте или интересен декор – ресни, волани или дори пера.

Идеалният избор за вас:

  • Разнообразие при избора
  • Ярък материал
  • Комфорт + секси визия

 

Жена Рак

Жена РакЧувствителни и проницателни натури, които имат добре развита интуиция. Това личи и при избора на гардероб. Раците винаги се обличат красиво и с вкус. Бельото за представителките на тази зодия е важен елемент. Те не обичат ярки цветове., по-близо са  до нежните  тонове или класическите – черно-бели. Раците следват модата, но в същото време остават консервативни. 

Влизайки в бутик за бельо, представителят на стихията на водата най-вероятно по навик ще избере удобен комплект в небрежен стил. Съветваме ви да добавите малко шик към живота си: разгледайте по-отблизо бельото, което е актуално този сезон в свободолюбив спортен стил, но основната материя , в който е  полупрозрачна дантела. Такъв комплект е не по-малко удобен от класическия, но в същото време изглежда доста необичаен. 

Идеалният избор за вас:

  • Удобство
  • Качествен материал
  • Класическа кройка
  • Креативен печат

 

Гордите Лъвици

Гордите ЛъвициЖените, родени под този зодиакален знак, обичат да бъдат център на внимание. Целият свят трябва да се върти около Лъвовете, те обичат да се къпят в лъчите на славата. Разбира се, Лъвиците са добре запознати с модата. Всичко, което е в тенденция, трябва да бъде в гардероба им. Що се отнася до бельото, през този сезон представителките на тази зодия трябва да заложат на корсажи от дантела с тънки презрамки. Дизайнерите съветват да се съсредоточат върху романтиката, така че основните материали са сатен и коприна. В същото време Лъвовете не могат да пренебрегнат ярките цветове. Червеното е особено завладяващо. Между другото, носенето на червено бельо отдавна престана да се счита за проява на лош вкус.

Презрамки, корсети, верижки, прозрачни вложки и панделки, които изтънчено препращат към японското изкуство  шибари – този сезон представителите на знака имат от какво да избират. Особено внимание трябва да се обърне на кожените комплекти.

Идеалният избор за вас:

  • Сексуалност
  • Сдържаност
  • Дантела
  • Тъмни нюанси

 

Чувствената Дева

Чувствената ДеваДевите не обичат да се открояват от тълпата, затова избират практични дрехи, които не излизат от мода за дълго време. Бельото си Дева избира само с цел да зарадва преди всичко партньора, а не себе си. В гардероба на Девата ще намерите най-горещите опции. Съблазнителна дантела, необичайни комбинации от текстури и нюанси, декор под формата на вериги.

За Девата най-добрият избор на бельо е луксозното боди и има няколко причини за това. Първо, като бельо, бодито изглежда доста необичайно - трябва да признаете, че само най-самоуверените момичета избират такива модели. Второ, през последните години дизайнерите дадоха втори живот на този елемент от женския гардероб.

Идеалният избор за вас:

  • Всеки комплект, който изберете, е перфектен

 

Уравновесените Везни

Уравновесените ВезниЖенственост и елегантност – това отличава жените, родени под знака на Везни. Винаги имат много фенове. В дрехите Везните също се опитват да подчертаят грацията и изтънчеността, с които природата ги е наградила. Бельото на Везните винаги е подбрано към определено облекло. Везните отдавна са разбрали основното правило на всички модни дизайнери: добре подбраните бикини и сутиени са не само приятни за окото, но и способни да коригират фигурата и да повишат самочувствието. Що се отнася до цветовете, Везните обичат различни нюанси. Например, те ще купят не зелен корсаж, а с оттенък  шам фъстък, не червен, а коралов или бордо. Цветовете на Везните са цвета на ванилията, печеното мляко и др.

Представителките на въздушния елемент предпочитат лекото и удобно бельо, което практически не се усеща по тялото. 

Идеалният избор за вас:

  • Лекота
  • Пастелни нюанси
  • въздушност

 

Консервативният Скорпион

Консервативният СкорпионНикой знак от зодиака няма толкова много самочувствие. Скорпионите са харизматични и темпераментни, винаги се радват на успех с противоположния пол.  Скорпионите никога не се страхуват от нищо, те винаги се справят лесно. В дрехите Скорпионите винаги залагат на сексуалността и екстравагантността. Астролозите казват, че Скорпионите обичат ярки флорални щампи. Този вкус се пренася и в бельото - например розов сутиен с нежни орхидеи.

Модното бельо в ретро стил от 50-те години ще помогне да се  разсеят съмненията за Скорпионите,че са консервативни. Висока талия, класически нюанси, модели от коприна или сатен - в такива комплекти представителите на знака ще се чувстват уверено и комфортно.

Идеалният избор за вас:

  • Сексуалност
  • Дантела
  • Тъмни нюанси
  • Прозрачност

 

Екстравагантните Стрелци

Екстравагантните СтрелциВ младостта си веселите и енергични Стрелци гравитират повече към спортния стил. Това важи и за избора на бельо. Прости модели без крепежни елементи. Така наречените сутиени с плаващи презрамки са популярни сред Стрелците. С течение на времето представителките на тази зодия започват да разглеждат по-елегантни модели бельо. С напредване на възрастта в гардероба на Стрелеца са включени и дълбоки сутиени с нисък мост, подчертаващ красивото деколте. Но като цвят Стрелците предпочитат приглушени естествени нюанси. Представителите на тази зодия избират синьото и цвета на морската вълна като основни.

Момичетата Стрелец винаги са готови за партита и приключения, така че в магазина за бельо погледът им ще се спре на необичайни комплекти в ярки сочни нюанси. Агресивните щампи, логомания, кристали, пайети  също няма да останат незабелязани.

Идеалният избор за вас:

  • Удобство
  • Интересен принт
  • Практичност

 

Увереният Козирог

Увереният КозирогКозирозите вярват в своята изключителност и привлекателност. Това се отразява в умението им да се представят в безупречна визия  на бизнес дама. Козирозите имат класически стил. Бяло горнище - черно долнище - това е точно за тях. Строгостта се проявява и при избора на бельо. Без романтика или екстравагантност. Прости обикновени модели (бели, сиви, черни или тъмносини) с добро качество, ушити от скъпи тъкани. Освен това Козирозите дори в такива комплекти успяват да бъдат секси. Да, те играят ролята на непревземаема Снежна кралица, чието студено сърце много мъже мечтаят да  разтопят.

Като подарък за Козирог трябва да изберете нещо подчертано изискано. Например бельо с френска дантела или бикини от италианска марка. В ежедневието Козирозите предпочитат скромните комплекти в черно и бяло. 

Идеалният избор за вас:

  • Комфорт
  • Практичност
  • Качествен материал
  • Подходящи за всеки повод

 

 

Мистериозният Водолей

Мистериозният ВодолейВодолеят, подобно на въздуха, не принадлежи на никого. Независимостта, любовта към свободата, индивидуалността се проявяват и в стила на облеклото. Водолеите обичат дизайнерските неща, обикновено не се привързват към никакви марки, мразят баналните неща. Често представителките на тази зодия правят спонтанни покупки. „Исках“ - това е, от което по-често се ръководят Водолеите. Същото важи и за закупуването на бельо. И винаги всичко е подбрано с вкус. Водолеите знаят как да носят ярки сутиени с кристали, ръчно изработени дантелени бикини, необичайни комплекти.

Вместо класически червени и черни комплекти бельо, те предпочитат мистериозни цветове: лилаво, тъмно синьо, а от светлите нюанси – люляк.

Идеалният избор за вас:

  • Естетичен външен вид
  • Практичност
  • Тайни вложки, копчета или прорези

 

 

Романтични Риби

Романтични РибиРибите са специални момичета. Сантиментални, чувствителни, съблазнителни, в дрехите също са склонни към романтизъм. Рибите също предпочитат луксозното и женствено бельо. Дантелени, почти невидими, ярки, романтични, с прозрачни вложки модели - представителите на тази зодия знаят как да си угодят. Черни дантелени сутиени, които покриват максимално тялото, но в същото време го отварят в целия му блясък благодарение на прозрачни детайли, трябва да присъстват в гардероба на този воден знак от зодиака.

Разгледайте по-отблизо ярките модели, украсени с щампи или забавни надписи - те ще ви помогнат да се чувствате уверени и игриви. И оставете по-тихите опции за ежедневието. Любимите им цветове са аквамарин, тюркоаз, розово, нюд, корал.

Идеалният избор за вас:

  • Дантела
  • Комбинация от цветове и текстури
  • Лекота
  • Удобство

 

Заключение

Всеки сам решава дали да вярва в хороскопи и прогнози или не, но все пак астролозите работят неуморно, за да опростят живота ви и да ви помогнат да направите правилния избор. Изборът на красиво бельо не винаги е лесен. Красивите неща правят живота по-ярък и по-интересен. Creative прави вашият избор винаги лесен!

Свързани продукти