Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Моден хороскоп

01/12/2020

В допълнение към времето на годината, стилистите ви съветват да обърнете внимание на хороскопа си при избора на дрехи. За всеки знак от зодиака са подходящи определени неща и цветове.

Същото се отнася и за избора на аксесоари - това, което е приемливо за Лъв, абсолютно не е подходящо, например за Рак, и обратно.

Разбира се, всеки човек е индивидуален и избора на дрехи, цветове и стил според зодиакалния знак, не винаги съвпадат, но все пак си заслужава да се вслушате в очевидните постулати.

 

Овен

зодия Овен

Овенът е знак за елемента Огън, който се проявява в характера и стила на дамското облекло. Тя е уверена в себе си, не се страхува от смели експерименти и екстравагантност. Жената Овен може да си позволи ярки дрехи и оригинални аксесоари. Със сигурност в гардероба й има специални тоалети за специални случаи.

Поли с висока кройка, дълбоко деколте, асиметрични рокли - всичко това може да даде на една дама страстната природа на стихията на Огъня. Препоръчва се на Овена да избягва твърде прости и мрачни дрехи, защото представителят на тази зодия не може да бъде като всички останали. Облеклото трябва да съответства на настроението и готовността да действате във всеки един момент. Ретро дрехите истоят добре на Овена, като палто с кръгла яка и съкратени ръкави или рокля на точки.

Давайки съвети как да се обличате за представителите на този знак от хороскопа, стилистите препоръчват всички нюанси на червено, жълто, пясък, злато и оранжево. По отношение на тъканите, предпочитание трябва да се даде на естествен сатен и кадифе, от металите - злато.

 

Телец

зодия Телец

Телецът е знак за елементите на Земята. Родените под него са практични, обичат да спортуват и прекарват свободното си време сред природата, което се проявява в дрехите им. Гардеробът на Телеца съдържа много дънки, суичъри, тениски, както и удобни обувки.

 

Разбира се, пухкава пола-слънце не е за тях, но малка черна рокля с наниз от перли и грациозни сандали ще омекоти образа и ще му придаде загадъчност.

Трябва да избягвате спонтанни покупки, които са характерни за Телеца. Преди да отидете в магазина, трябва да решите точно цвета и стила на желаното нещо, а също така да помислите с какво може да се комбинира.

Тези дами имат отличен вкус. Те обичат да се обличат скъпо и ако средствата им позволяват, тогава много скъпо. Предпочитат да избират дрехи от висококачествени и естествени материали. Ще изглеждат добре в дрехи от вълна, памук, коприна.

Използвайте топли цветове във вашия грим и тоалет. Това могат да бъдат бежови, кафяви, розови, кремави и зеленикави тонове. Що се отнася до тъканите, за Телецът е подходящи са плътните материали, които подчертават фигурата, но не й придават допълнителен обем.

 

Близнаци

зодия Близнаци

Знакът Близнаци принадлежи към стихията на Въздуха. Жените Близнаци са непостоянни и лесно пристрастяващи се натури. Решенията им могат да се променят бързо и гардеробът не е изключение. След като е купила нещото, което харесва, представителките на този знак може никога да не го носят.

Затова на Близнаците се препоръчва да бъдат по-рационални при избора на дрехи и обувки. Строг бизнес костюм ще ви помогне да станете по-делови, а вечерна рокля ще разкрие целия ви чар и женственост. Като цяло абсолютно всичко подхожда на такива жени, ако в същото време те се чувстват свободни. Любимият стил на Близнаците е този, който им помага да се движат свободно в пространството и да останат неуловими. Жената Близнаци е ценител на висшата мода. Колкото по-възрастна става, толкова по-внимателно подхожда към гардероба си.

Всички елементи от костюма й са хармонично съчетани с коса и грим. Дори в организации, където е приет дрескод, жената Близнаци се превръща в модел за подражание. Жените Близнаци не обичат обувките на висок ток, тъй като ограничават движенията им. Най-добрите стилове за Близнаци са бизнес, класически, ежедневни и кънтри.

Препоръчително е да купувате дрехи от леки материи - сатен, памук и коприна. През студения сезон продуктите от плъстена вълна са подходящи в комбинация с дънки и панталони. Препоръчителните цветове са сиво, сиво-синьо, светложълто, пясъчно, лилаво. Препоръчително е да избягвате всички зелени нюанси.

 

Рак

зодия Рак

Ракът е знак за елемента Вода. Основната черта на характера на нейните представителки е непостоянството във всичко, което оставя отпечатък върху предпочитанията на дрехите. Жената Рак обича луксозни, скъпи неща, тя познава всички най-нови тенденции във висшата мода. Такива жени лесно се вписват в колектива на организации, където е приет дрес кодът. Но това не пречи на Рака да мечтае за ярки стилни неща, които подчертават индивидуалността.

Високи токчета, луксозна вечерна рокля, лен и естествен сатен, бижута с диаманти са онези неща, в които жената Рак би изглеждала хармонично и абсолютно естествено (разбира се, ако дрехите и аксесоарите са подбрани според случая). По-добре е да се даде предпочитание на ежедневния и военния стил, които съответстват на многостранния характер на представителите на този знак. Класическият стил също може да бъде добър вариант, но винаги с допълнения под формата на модни аксесоари. Жените от този знак трябва да се пазят от изобилието от аксесоари, които не само могат да направят изображението по-тежко, но и да изглеждат неподходящи. По-добре да изберете един пръстен, който да съответства на костюма.

Препоръчителните цветове са синьо, перлено, светло синьо, бяло и наситено зелено. Всички нюанси на сивото трябва да се избягват. Предпочитаните материи са естествени и меки. При специални случаи можете да си позволите дантела и сатен.

 

Лъв

зодия Лъв

Лъвът е знак за стихията на Огъня. Неговите представители са победители по природа. Те са уверени в себе си и вярват, че трябва да бъдат най-добрите навсякъде и винаги.

Дрехите на Лъва са луксозни, от известни производители. Представителите на този знак обичат редки дизайнерски предмети, които могат да подчертаят уникалността на изображението. Във всеки случай жената Лъв е в центъра на вниманието, заобиколена от фенове. Тя има изискан вкус, така че цялото изображение обикновено е измислено до най-малкия детайл. Представителите на този знак се съветват да се придържат към приетите правила в облеклото, ако ситуацията го изисква.

Не носете дънки и тениска с диаманти и платина. Препоръчително е да обърнете внимание на бизнес стила, особено ако жената заема ръководна длъжност или работи в организация, където е приет дрескод. Във всички останали случаи са подходящи стилове casual и country. Препоръчителните цветове са оранжево, червено, злато, черно, магента. Бялото трябва да се избягва. Можете да изберете всякакъв плат, но Лъва изглежда особено добре в дрехи от сатен и естествен памук.

 

Дева

зодия Дева

Девата е знак за елементите на Земята. Тези жени са прагматични, обичат реда и се опитват да избягват изненадите. Гардеробът им обикновено е добре планиран и се състои от класически и бизнес дрехи. Ако Девата обича спорта и заниманията на открито, то в гардероба й определено ще има няколко чифта маратонки и подходящи дрехи. За романтична среща можете да си позволите да носите рокля в стила на 60-те години на XX век и да направите подходящия стайлинг.

От аксесоари както бижутата, така и висококачествената бижутерия са подходящи за Девата. Като правило можете да намерите всичко, което искате, в тяхната кутия за бижута - от клипове и кожени гривни в етнически стил до грандиозен комплект с перли. Най - подходящи обувки - грациозни обувки с тънки токчета, чанти – всички геометрични модели. Препоръчително е да обърнете специално внимание на часовниците, които трябва да са скъпи за жената Дева.

Подходящи цветове са зелено, лилаво, бяло, синьо. Изцяло тъканите са от сатен до вълна. Девите са много критични към себе си и външния си вид, така че са склонни да виждат недостатъци, които всъщност са много по-малко, отколкото си мислят. Единственият съвет е да се усмихвате по-често и да си казвате, че сте красива.

 

Везни

зодия Везни

Везните са знак за стихията на Въздуха. Тези темпераментни жени имат интересна творческа работа и широк социален кръг. По правило гардеробът им съответства на начина на живот. В него има много удобни тоалети, но има и необичайни, за специални поводи. Представители на този знак изглеждат много добре в панталони и дънки. Те също носят ризи в мъжки стил, блузи в стил кънтри и хипи, казашки ботуши. В такива дрехи те се чувстват освободени.

За работа Везните също се опитват да избират необичайни дрехи, които подчертават тяхната индивидуалност. При липса на дрескод, можете да носите черни памучни клинове и туника точно над коляното в офиса. За специални случаи е подходящ ретро стил, например образът от 30-те години на XX век. Препоръчителните цветове са наситено синьо, аква, зелено, всички пастелни цветове. Тъкани - естествени, меки, разтилащи се.

 

Скорпион

зодия Скорпион

Скорпионът е знак за стихията на Водата. Неговите представители са мистериозни, имат изискан вкус и предпочитат ексклузивни неща. За да може стилът на жената Скорпион да съответства на характера на този знак, в гардероба й трябва да има поне няколко шикозни рокли и обувки. В тях тя ще може да излезе и да получи необходимото внимание.

Тя трябва да има обувки на токчета, ефектна рокля с дантелени детайли и висока кройка, необичайни дизайнерски сандали. Скорпионът не е привърженик на традициите, поради което често съчетава несъвместими неща и успява. Най-добрите са класически и бизнес стилове, както и ретро, винтидж и ежедневни. Трябва да се избягват подчертано женствени неща, неестествени прически и привлекателен грим. Любимите материали на Скорпиона са шифон, кашмир, плъстена вълна и сатен. Препоръчителните цветове са тъмно червено, алено, пурпурно, жълто.

 

Стрелец

зодия Стрелец

Стрелецът е знак за стихията на Огъня. Външният вид за такива жени е много важен, тъй като изразява техния характер и настроение. Ако Стрелец има възможност, за всеки комплект дрехи ще бъдат закупени няколко чанти с различни форми и нюанси. Представителите на този знак имат добър вкус, знаят как да комбинират нещата и да подбират аксесоари за тях.

Външният вид на жената Стрелец е безупречен, в образа й няма ексцесии и излишни детайли. Оптималните материали за зимни и есенни дрехи са естествена кожа и пухкава козина. Когато формирате гардероб, е важно да намерите баланс между шик и удобство. По-добре е да се даде предпочитание на естествените тъкани. За официални събития Стрелеца ще се справи с прилепнали рокли без декоративни елементи. Комплект бижута от перли ще ви помогне да придадете изисканост на изображението. Особено внимание трябва да се обърне на шапките. Това могат да бъдат барети, шапки и бейзболни шапки за различни дрехи.

Препоръчителните цветове са синьо, виолетово, пурпурно, синьо. На тъмнокосите жени-Стрелци също отива приглушен нюанс на фуксия.

 

Козирог

зодия Козирог

Козирозиите постигат голям успех в кариерата си и имат материално богатство. Въпреки това жената Козирог е много икономична и купува само най-необходимите неща. Изненадващо е, че с такава практичност в гардероба й има всичко необходимо за образа на разкошна дама.

Козирогът обича качествените неща, защото те са не само красиви, но и трайни. В зависимост от професионалната си дейност тези жени могат да отдават предпочитание на бизнес и класически стилове, както и на кънтри и ежедневни.

Момичето Козирог както в луксозна сатенена рокля с шуба, така и дънки с туника в етнически стил изглеждат еднакво добре. Някои представителки на този знак предпочитат семейство пред кариера. В този случай, освен удобни неща за домашна работа и разходки с деца, определено трябва да имат и нещо изключително. В крайна сметка Козирогът трябва да блести и да получава комплименти поне от време на време.Харесва дрехи,които му придават самочувствие и зареждат с енергия.

От аксесоарите Козирогът предпочита златни бижута с диаманти, които се носят дори у дома. Без значение колко заети са представителките на този знак, те винаги ще намерят време да подредят външния си вид. Тези жени обичат да планират своите дела, така че всекидневният планер е задължителен аксесоар за тях. Това е добър подарък за Козирога, който ще бъде оценен. Препоръчителните цветове са черно, пепелно сиво, тъмно зелено, бледожълто, синьо, тъмно кафяво.

 

Водолей

зодия Водолей

Водолей е знак за стихията на Въздуха. Основната черта на характера на нейните представители е желанието за свобода и независимост. В повечето случаи жените Водолей са креативни хора, които обичат пътуванията и екстремните спортове.

Променливият характер оставя отпечатък върху образа на Водолея, който може да се промени драстично с възрастта. Представителките на този знак пробват различни прически - от класически до модерни, често сменят цвета на косата и стила на облеклото.

Ако професионалната дейност позволява, тогава жената Водолей ще носи удобни и практични дрехи: дънки от всички модели, маратонки и кецове, меки кожени якета, сандали без токчета. Оптималните стилове са ежедневни и кънтри. Хипи рокли, поли и ризи изглеждат добре на крехките жени. От бижутата Водолеят предпочита дърво, естествена кожа, злато и платина. Представителите на този знак могат да комбинират всичкоизброено по-горе в един комплект и в същото време да изглеждат много впечатляващо.

Препоръчителните цветове са лилаво, люляково, сиво, синьо-зелено. Препоръчително е черните дрехи да се сведат до минимум.

 

Риби

зодия Риби

Рибите са знак за стихията на Водата. Неговите представители са уязвими и чувствителни, обичат красивите неща и знаят как да ги комбинират компетентно и стилно. Романтичната дестинация е оптимална за Риби. Могат да се носят женствени рокли и поли, нежни обувки, блузи и топове с волани.

За работа Рибите ще отговарят на неокласическия стил, а за отдих - селски. За вечерно събитие можете да изберете винтидж тоалет, който ще подчертае изтънчения вкус на жената. Рибите могат да използват различни аксесоари - тънки класически колани, бижу и златни бижута. Такива личности са склонни към сантименталност, следователно, те се нуждаят от внимание и грижи за добро настроение. Рибите имат голяма нужда от комфорт, затова при избора на домашни дрехи се препоръчва да се даде предимство на меките естествени материи.

В такива облекла жената може да се отпусне след натоварен ден и да се чувства защитена. В цветовата схема се придържайте към всички нюанси на морето - от зелено до сребристо лилаво. Блестящите, дълбоко морски зелени материи ще изглеждат добре. Добре е да използвате зеленикаво-сини тонове във всички нюанси.

Всяка зодия има свои уникални черти, особено що се отнася до модата. Някои знаци имат вродено чувство за стил - някои обичат класическите , други виждат облеклото и аксесоарите като начин за забавление. Всичко, което ще подчертае вашата индивидуалност, съобразена с особеностите на зодиакалния знак, може да намерите в CREATIVE-BG .