Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Как да посрещнем 2022⭐Съвети за облекло и по зодиак

30/11/2021

В най-мистериозната и вълшебна нощ от годината премахваме ежедневните визии, изваждаме дрехи в цвят металик, тоалет в златист цвят, наситено син нюанс и се приготвяме да посрещнем новата година в пълна „готовност. Понякога няма значение на какво място ще бъдете в  тази нощ, много по-важно от това е, как да отпразнувате новата 2022г. Далеч от дома, в уютен семеен кръг или шумна компания,навсякъде трябва да изглеждате изискано и зашеметяващо.   

Празнично настроение се създава не само от красива подредба на масата или вътрешната украса на дома, но и от красива рокля, грим и прическа.

Трябва да подхождате отговорно към създаването на празничен външен вид, като избирате актуалните нюанси и модерни стилове, които не само могат да зарадват околните, но и да подчертаят всички предимства на фигурата, тактично скривайки недостатъците.

Основният принцип е естествеността. Без излишни украшения, крещящи цветове и претенциозност, елегантна сдържаност и свобода на движение са приоритет в празничната нощ на 2022 г.

Все още не сте решили какъв цвят рокля да облечете за Нова година ? Забавлявайте  се, докато се впускаме в невероятна обиколка на цветове, стилове и най-добри тоалети

 В какви цветове да отпразнуваме Нова година 2022

 

В какви цветове да отпразнуваме Нова година 2022

2022 е годината на Черният Воден Тигър, следователно ние избираме подходящите цветове за дрехите според покровителя, за да привлечем късмет и успех във всичко. Тюркоазено, наситено синьо, черно, светло синьо, пясъчно, кафяво, тъмно зелено, сребристо и златисто ще отговарят на вкуса на Тигъра. Също така, не забравяйте за щампата на райета, която ще изглежда много добре към аксесоарите. Но ярките неонови нюанси е по-добре да оставите настрана. В допълнение към цветовете, трябва да се имат предвид и материите. Тигърът обича всичко естествено и няма да търпи синтетика. Ето защо за новогодишното облекло, са идеални тоалети от естествени тъкани.

Между другото, астролозите съветват да носите дрехи с определени нюанси, в зависимост от това за какво мечтаете през следващата година. Но дори и тук трябва да запомните предпочитанията на животинския символ. Така че, ако очаквате увеличение на доходите, изберете сребърен или златист тоалет. Искате ли да подчертаете своя изтънчен вкус? Тогава по-добре обърнете внимание на черно или наситено тъмносиньо.

Казват, че тези, които могат да зарадват символа на годината в новогодишната нощ, ще бъдат придружени от финансов успех през цялата година.

Всички цветове на 2022г. са доста изразителни и говорят за водния тигър много по-силно от всеки изкрящ нюанс:

Цвят

Значение

Медено жълто   

напомня за връзката с природата и любовта на животното покровител към всичко естествено

Нефритено зелено      

свързани с мъдрост, смелост и равенство

 

Синьо и светло  синьо

посочва водния елемент на новата година и промените, които ще го съпътстват

Наситено кафяв  тон

дава усещане за сигурност, именно ивиците от този цвят помагат на тигъра да ловува, сливайки се с природата

Розово

наситен цвят, който зарежда с енергия и създава алтернатива на агресивното червено

Кремаво и жълто-оранжево

нюансите, присъстващи върху кожата на хищника, ще ви помогнат да спечелите благоразположението на Тигъра

Маслина

естествен цвят, който вдъхва спокойствие, което е необходимо не само за дивата котка преди да скочи по време на лов, но и за всички хора, които решат да направят промени в собствения си живот 

 

 

Тази палитра ще ви помогне да създадете вълшебен външен вид в навечерието на Нова година и ще привлечете подкрепата на  тигъра през 2022г. 

Какви цветове трябва да избягвате? Посрещайки годината на черния воден тигър, няма нужда да носите агресивни червени нюанси. Трябва също да избягвате хищни анималистични модели, които имитират кожата на леопард или кожата на змия. 

Изключение от това правило е тигровата щампа, но трябва да се използва дозирано, за да не изглежда твърде вулгарно.

 

Какво да облечем за Нова година 2022 - топ 5 модерни стила

Посрещането на Нова година е чудесно извинение да блеснете, да си позволите много повече, отколкото на други празници. Декорацията не трябва да е ултра модерна, вземете вечерна рокля до пода или мини, която спокойно ще носите по всеки друг повод, спомняйки си за забавно фирмено парти, танци или домашни събирания, заредени с позитива на зимната приказка.

В най-очакваната нощ те ще създадат празнично настроение и тези 5 стила винаги ще бъдат подходящи:

  1. Копринена рокля
  2. Плисирани
  3. Рокля-калъф
  4. Коктейлни модели
  5. Тоалети с цепки

Копринена рокля

Женственият стил на копринената рокля ще украси всяко момиче и жена. Благодарение на отличната материя на плата, изглежда безупречно на фигурата. Версия с висока цепка по протежение на крака ще добави привлекателност на визията.

 

Плисирана рокля

С нейна помощ, силуетът ще бъде изискан и ще привлича вниманието с плисирани детайли. Изберете плисиран подгъв или ръкави, дължина на макси - изглежда особено празнично. Интересен вариант би бил модел в неутрален нюанс с метален блясък, той ще добави празнично настроение.

Плисирана рокля

Рокля - калъф

Печеливша опция, дори и да не знаете къде ще се озовете след полунощ, може да се наложи да отидете на гости или на парти – рокля  калъф винаги е актуална. За екстравагантна визия изберете тоалет с една презрамка или дълбоко деколте.

 

Коктейлна рокля

В същото време коктейлните рокли от коприна или сатен, съчетани с нежна дантела, изглеждат кокетно и вълшебно . Благодарение на  блестящото кадифе ще имате  грациозна визия  в новогодишната нощ. На върха на популярността са  плътно прилепнали модели със средна дължина. Визията няма да стане скучна, ако носите тоалет с необичаен декор, като пера.

 

Рокля с цепки

Разположена отпред или отзад, цепката придава специална привлекателност на тоалета. Основното е, че изображението не трябва да бъде вулгарно – обличайки рокля с цепка не бива да я претоварвате с излишни детайли. За празнуване на Нова година са подходящи и необикновени модели, където има няколко изрезки: в областта на талията, на раменете, бедрата и ръкавите. Важно правило в този случай е минимализмът на роклята.

Моделите в стил диско с пухкави поли и неочаквани асиметрии също са идеални за празнично настроение. Изберете рокля от метални тъкани, пайети или блестящ лурекс. Полупрозрачните опции са добри, защото изглеждат мистериозни и съблазнителни.

 

Как да посрещнем Нова година: 5 комплекта за различни празнични сценарии  

Всеки посреща Нова година по свой начин: някой ще бъдат със семейството си на празнична трапеза, други ще отидат на ресторант, ще излязат извън града или в нощен клуб. Предлагаме няколко успешни варианта как да отпразнуваме новата 2022 година, в зависимост от мястото и компанията.

Домашна уютна атмосфера

Колко луксозно да се облечеш за семейно тържество зависи от мащаба на празненството. За празник у дома, моделите с разкроена кройка са идеални. Този стил ще скрие излишните сантиметри и ще подчертае, което е необходимо. Предимството на тези рокли е в това, че не ограничават движенията и са удобни, не изглеждат обикновени, позволяват бързо да смените тоалета си, ако искате да излезете навън след пиршеството.

Миди тоалети от шифон изглеждат добре и са подходящи за празника. Като алтернатива, рокля-риза с колан, с вратовръзка.

Как да посрещнем Нова година - 5 комплекта за различни празнични сценарии

 

Корпоративно парти

Как да се облечете за фирмено парти и какви грешки е най-добре да се избягват.

Стилните тоалети са най-подходящи за празнуване с колеги. Приятно изглежда лъскава коктейлна рокля. Изберете модели с волани, ресни, дантела и плътно прилепнали варианти със средна дължина. Стилът за новогодишното фирмено парти 2022 може да бъде с кокетно деколте или странична цепка.

Актуални са красиви модели  с отворен гръб и midi. Такива тоалети изглеждат впечатляващо, доколкото не пречат на танците, забавленията и участието в новогодишните състезания.

 

В приятелска компания

Тук можете да се отпуснете максимално, без да се придържате към строги рамки при избора на тоалет. Какво да облечете за новата 2022 година, за да изненадате приятелите си? Чувствайте се свободни да отидете на шумно парти в къса рокля от блестяща материя. Почетно място сред новогодишните тоалети заемат асиметрични продукти - с отпуснато рамо или един ръкав. Свободни рокли с риза с лъскав колан и модели в стил пижама също ще бъдат полезни.

 

Ресторант и нощен клуб

Понякога все пак искате да замените домашните  събирания с истински  ресторант или модерен нощен клуб. В този случай е необходимо облекло с повишена тържественост. Дължината до пода е добре дошла , позволете си дълбоко деколте. Не се срамувайте, облечете рокля с необичайно елече, ефектни бижута, много пайети също ще ви помогнат за празничния вид. 

 

Нова година за двама

Понякога е по-трудно да изберете облекло, когато планирате празника с един човек, отколкото за компания с приятели или дори за излизане. Бихте искали да бъдете нежни, красиви и секси за него, като същевременно изглеждате естествени. Елегантната, класическа А-линия си заслужава избора. Роклята обаче не трябва да шокира избраника ви с дръзка кройка, дълъг шлейф или мини дължина.

Блясък, пайети е най-добре да оставите за парти с приятели. Изберете копринени рокли, защото материята трябва да е приятна на допир, всички обичат прегръдките. Една романтична вечер ще бъде запомнена от двама ви с нежност, като коприната на вашия тоалет.

 

Избор на облекло за Нова година 2022 - съвети за всеки знак от зодиака

 

 

Избор на облекло за Нова година 2022: съвети за всеки знак от зодиака

Всяка жена вярва, че идващата Нова година ще донесе щастие и сбъднати мечти. И за да сте винаги успешни, разберете как да празнувате новата 2022 година според зодиакалния си знак:

  • Овен - Обичат да са в светлината на прожекторите. Импулсивните натури ще бъдат запомнени от другите, ако носят жълто облекло, червените нюанси ще направят визията зашеметяваща. За смел външен вид изберете копринена рокля с висока разкроена дължина до пода; пайети и блясък също са добре дошли.

  • Телец - В празнична нощ заложете на естествени нюанси и меки материи (кадифе, коприна, сатен). Бежов оттенък ще ви помогне да създадете чувствен външен вид, може  да допълните  маслинено, кафяво облекло със златни бижута - и смело поздравете 2022г.

  • Близнаци - Студените светли тонове са добре дошли, по-специално ментовият цвят е просто перфектен. Подходящи са рокли с ръкави, но с голи рамене. Добри са рокли, които са плътно прилепнали в долната част, със свободен или падащ връх.

  • Рак - Ще им подхождат елегантни, ефирни тоалети с удобна кройка. Добре изглеждат модни рокли в пастелни цветове. Носете безтегловни поли с кокетни аксесоари и семпъл стайлинг, ако искате да подчертаете чувствения си характер.
  • Лъв - Блясък и метал - царствените натури не могат без него! Търсете красиви тоалети в смели цветове и стилове. Носете дълъг тоалет в  лилаво с отворен гръб или къс, изработен от лъскава, разтилаща се  материя. Прасковен тоалет, допълнен със златни бижута, ще свърши чудесна работа.

  • Дева - Естествеността, женствеността и романтизма са вашата визитна картичка. Чувствайте се свободни да се обличате в елегантни рокли до пода в неутрални нюанси. Облекла в шоколадов, изумруден оттенък изглеждат красиви и малко повече аристократично.

  • Везни - Син цвят, провокативни детайли и модерни нотки. Печеливша опция ще бъде рокля с отворен гръб или дантелено облекло. Среброто е особено актуално. Добавете масивни обеци към визията.

  • Скорпиони - Опитайте класически стилове, като опция - черна рокля с прозрачни вложки отстрани на полата или деколтето. Ако искате нещо интересно, изберете жълт тоалет с акцентиращ елемент.

  • Стрелец - Всичко, което искате, е позволено! Необичайни модели, флиртуващи деколтета, смели цветове са подходящи за спонтанни личности. Искате ли да се доверите на символа на следващата година? Изберете от стилове с пайети, мини коктейлни рокли в синьо-сиво, лилаво или нежно синьо.

  • Козирог - Идеалното облекло е малка черна рокля в тандем с нежни декорации. Ако искате да добавите празнично настроение към тоалета си, нека това бъде къса рокля-калъф в перлен ,сив или сребрист нюанс.

  • Водолей - Като истински ценители на индивидуалността в празнична нощ, трябва да помислите за неочаквана кройка или необичайно деколте. Вашият цвят е тюркоаз и е идеален, за да спечелите късмета на ваша страна през идващата година.

  • Риби - За празнуване на Нова година 2022 изберете ефирна, романтична рокля, изработена от струящи материи. Тя ще подчертае чувствителния характер на собственика си. За предпочитане са нюанси на синьо, меко лилаво и сиво. Перлен цвят също е добър избор.

 

Асиметрични, необичайни, сдържани, елегантни - роклите за Нова година 2022 могат да бъдат различни, точно като красивите момичета, всяка от тях е уникална по свой начин. Въпреки това, тези, които искат да зарадват покровителя на предстоящата година, трябва да изберат тоалети в нежни стилове, дълги, коктейлни рокли. В тенденцията са асиметричните модели с едно голо рамо и къдрава презрамка на другото. 

Избираме цветовете, съответстващи на годината на Тигъра: синьо, светло синьо, тъмно зелено, черно, кафяво, златисто и сребърни тонове. Не забравяйте и за щампата на райета, ще изглежда добре на аксесоарите. Оставете настрана и забравете за ярките неонови цветове. Намирането на перфектния тоалет, който ще донесе късмет, винаги е лесно с Creative-BG.