Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Какво да носите с клинове: съвети за красива визия

01/03/2022

Модните клинове, заимствани от мъжете, днес се радват на безпрецедентен успех при жените и ви позволяват да изразите женствената  си същност и да подчертаете естествения си чар. Прилепналите панталони, напомнящи чорапогащник, на пръв поглед изглеждат прости и обикновени. Но веднага щом ги облечете, женският образ ще се промени и ще се появи невероятна чувственост.

Тънките, но разтегливи панталони ви позволяват да покажете най-добрите си черти и да подчертаете най-красивите части от тялото си. Важно е да изберете перфектната кройка и да съчетаете модерните панталони със стилни и атрактивни блузи, ризи, якета и обувки.

 

Как и с какво да носите клинове, за да създадете хармонична и цялостна визия?

Няма еднозначен отговор на този въпрос, тъй като изборът на дрехи до голяма степен зависи от личните предпочитания, вътрешни качества, настроение, отношение, модни предпочитания и особености на женския външен вид.

Какво да носите с клинове

Правила за комбиниране  

Днес модните дизайнери предлагат дамски къси и дълги панталони, с и без декорация, с колан или ластик, едноцветни или многоцветни модели. Можете да изберете тънки и тесни клинове, леки и изолирани, с кожени или прозрачни вложки. Как да носите правилно клинове, които  отразяват вътрешния свят и настроението ви, чувството за стил и отношението към модата, подчертават неподражаемостта и собствената ви индивидуалност? Правилото за комбиниране на нещата диктува необходимостта от комбиниране на елементи от сходни стилове и балансиране на цветовете.

  • Ако за основа се вземат спортни тесни клинове, тогава горната част трябва да има същия стил и да бъде изработена от еластични материали - ликра или полиестер

  • Празничните визии включват елегантни лъскави панталони и дрехи от коприна или шифон

  • Бизнес клиновете на базата на памук и еластан са доста съвместими с горнища от акрил, кримплен, вълна и мохер

  • Велур  може безопасно да се комбинира с кадифе, памук или трикотаж с обикновена кройка

Що се отнася до осигуряването на баланс във външния вид, е необходимо да имате фино чувство за пропорция и вкус, за да не претоварвате изображението и в същото време да го направите ярко и изразително.Залагайки на  обикновени и дискретни панталони за ежедневна употреба, можете да използвате всякакви дрехи - закачливи или семпли, едноцветни или многоцветни. За работна среда тъмните панталони са подходящи в комбинация с контрастиращи елементи - черни, червени, снежнобели блузи или лаконични ризи в ярки цветове. При създаването на спортни стилове е по-добре да се съсредоточите върху функционални и практични продукти, които могат да бъдат тъмни, светли или цветни.

 

Летни визии

Най-закачливите визии могат да се видят през лятото, когато момичетата излагат красиви части на тялото и демонстрират най-добрите страни на фигурата си. Изграждането на летни образи се основава на важното правило на златната среда, когато всичко е балансирано и всеки детайл е взет под внимание.

Ако използвате модели с ниско прилягане, тогава гащеризон или топ може да послужат като горнище. Клинът с висока талия идеално се комбинира с туника , блуза без ръкави с колан, тениска и риза с копчета. Най-търсените са панталоните със средна височина, умерено прилепващи по фигурата. Идеално се комбинират с тениски, жилетки, леки рокли от шифон. Когато отивате на вечерна разходка, е по-добре да носите деним или разтегливи клинове, съчетани с блуза и ажурна жилетка или топ и памучна риза.

 

Зимни комплекти 

Основното им предимство е тяхната гъвкавост и възможност за използване по всяко време на годината. Дори през зимата, при силни студове, се носят изолирани панталони от полар или козина, осигуряващи надеждна защита от студ. Зимните ансамбли включват топли клинове от полар, хавлиени в различни цветове и щампи. Клиновете с коледни елени са много популярни, впечатляват не само младите хора, но и жените от всички възрасти. Шикозните клинове с норвежки или скандинавски принт успешно се комбинират с черни, кафяви, зелени, сини пуловери с едро плетиво. Можете да комбинирате обикновени топли панталони (лилави, шоколадови, бордо, сини) с трицветни жилетки или цветни джъмпери.

 

Пролетно настроение    

С настъпването на пролетта всяко момиче се стреми да привлече вниманието към себе си и да създаде свежи и очарователни образи. Продуктите, разкриващи женствената същност и индивидуалност, подчертаващи красотата, нежността и добавяйки сексуалност към образа, помагат максимално добре в това. Какво можете да носите през пролетта? Когато избирате неща, разчитайте на собствената си интуиция, слушайте съветите на стилисти и модните критици.

Модни пролетни изображения:

  • Клин с цепки на коленете + тениска + кожена жилетка
  • Разтегливи розови модели + бяла тениска + ажурна жилетка
  • Клин с ресни в долната част на крачолите + многоцветна туника с фина ажурна плетка
  • Черен клин с ципове на ханша + средно дълга бяла блуза с тънка кожена каишка
  • Тесни клинове с мрежа отстрани + разкроено яке с дълбоко V-образно деколте
  • Едноцветен клин с цветни кожени вложки + ярка тениска + жилетка без ръкави

Важно е да се комбинират елементи от облеклото, които са съпоставими по стил и предназначение, вътрешно и външно съдържание. Ако използвате модерни скъсани панталони с разрез в коленете, ханша и отстрани, тогава всички останали части на ансамбъла трябва  да се отличават с изтънченост и оригиналност. Поддържайки бизнес и официален стил, по-добре е да изберете класически тъмни клинове, като ги комбинирате с елегантни блузи, лаконични пуловери и стилни ризи.

 

Есенни мотиви

Най-романтичното време на годината - есента - изисква от жените специален подход към съставянето на ансамбли, за да не се превърнат в светло петно ​​на фона на другите и в същото време да създават изразителни и привлекателни образи. Съвременните дизайнери са готови да споделят своите тайни и да предложат различни варианти за комбиниране на нещата. Можете да използвате дънкови, кожени, плетени клинове с добавка на еластан, изработени в ежедневен или класически стил и да ги комбинирате с удължени плетени туники, оверсайз пуловери, пуловери с кръгло деколте, якета с кожени ръкави.

Стилистите съветват да изберете клиновете в топли есенни цветове: кафяво, кафе, черни панталони и  оранжеви туники, многоцветни джъмпери, зелени или маслинени якета. Не се страхувайте да експериментирате и да комбинирате неща, които са абсолютно несъвместими на пръв поглед. Смелите творчески идеи могат да дадат неочаквани резултати и ще се появят екстравагантни, екзотични, авангардни и модерни стилове и необикновени женски образи.

Есенни мотиви клинове

Стилна комбинация и модели 

Основното условие за комбиниране на елементите в облеклото е тяхната съвместимост по стил и предназначение. Когато създавате бизнес образи, използвайте елегантни блузи, изящни пуловери, стилни якета, като изберете дискретни панталони за тях без излишни декоративни елементи. Любителите на уличния стил трябва да обърнат внимание на „скъсаните“ клинове с цепки, съчетани със свободни артикули или кожени изделия  в стил  пънк рок. За романтична среща носете втален клин с декоративна бродерия на ханша и ципове в долната част на крачолите, допълвайки визията с ажурна плетена туника с отпуснато рамо.

Ако искате да създадете милитари стил, бъдете готови да изберете мъжествени кройки и лаконично облекло. Тук ще бъдат подходящи камуфлажни панталони и маслинени ризи с копчета, кафяви памучни блузи без ръкави и памучни тъмнозелени жилетки. Градският "гръндж" приема сложни комбинации от функционални и практични елементи на облеклото.

 

Спортни изображения 

Най-търсеното облекло за фитнес и спорт са клиновете, тъй като тези продукти отговарят на всички изисквания и критерии за избор. Каква е тайната на популярността им? Тези артикули са изработени от еластични и плътни материали, които перфектно пасват на силуета и създават комфортна среда за продуктивни тренировки. Физическата активност при компресионни и коригиращи панталони е по-малко забележима, тъй като мускулната умора намалява и работата на сърцето и кръвоносните съдове се улеснява. Чрез притискане на крайниците се увеличава притока на кръв, подобрява се кръвообращението и проходимостта на капилярите. Неслучайно специалните компресионни панталони се препоръчват за хора, склонни към разширени вени и кожни заболявания. Такива модели идеално се комбинират с тениска от вискоза.

За каране на ски или други зимни спортове, топлите кожени клинове се използват за затопляне и предпазване от хипотермия. Ако добавите към ансамбъла шал и шапка, топъл пуловер и яке , ще получите стилен и привлекателен външен вид. В планината можете да носите тесни панталони с кожена подплата и яке със синтетична изолация. Не забравяйте за удобните и практични обувки. Кожените маратонки с козина ще вистоплят и предпазват от влага, обувките от естествен велур ще осигурят удобство и комфорт, ще ви помогнат да ходите на дълги разстояния без умора в краката.  

Спортни клинове

Бизнес стилове 

Панталоните тип клин се считат за най-удобното работно облекло. В зависимост от дрескода се избират различни модели с определен вид. Ако отивате на бизнес среща, трябва да разгледате по-отблизо клиновете с форма на молив и средно широка еластична лента на талията. Ако към тези панталони добавите елегантна блуза с колан, разкроено сако, ще получите атрактивна визия, която впечатлява околните и вдъхва доверие на партньорите. 

 

Как да носите клинове на работа, където се изисква строг дрескод

Можете да изберете класически едноцветни панталони в дискретни цветове и да ги комбинирате с елегантни ризи с английска яка, сако и джъмпер с дължина до средата на бедрата. Допустими са клинове със странични кожени вложки, комбинирани с вълнени рокли или плетени туники. Можете да носите тесни панталони с имитиращи джобове и мрежа на ханша заедно с обикновена риза или пуловер с копчета.  

Младежка мода 

Съвременната младеж се стреми да се открои и да покаже необикновени дизайнерски способности, когато изгражда  модни визии. Днес е много модерно да носите клин с рокля. Тази комбинация дава възможност да се създаде женствен и красив външен вид, който добавя сексуалност към визията. За празник можете да носите лъскави тънки клинове с къса рокля от шифон или коприна. Комбинация от разтеглив клин и дълга риза от карирано трико ще създаде работна атмосфера. За ежедневието ще ви бъдат полезни кожени клинове и ръчно изработена плетена рокля. Уличните стилове се отличават с екстравагантни модели с цепки и райета, съчетани с туники - рокли или блузи с асиметричен подгъв.

Стилните велурени клинове изискват специална кройка и правят перфектния тандем с кожени, памучни и вълнени елементи. Летните панталони от 100% полиестер се съчетават идеално с ленени и сатенени дрехи. Велурен панталон може да се комбинира с дрехи от памук или трико.

Младежката мода приветства моделите на каре, на точки, пръски или пера, хармонично съчетани с обикновени горнища, блузи или туники. Панталоните в неутрални тонове могат да се комбинират с многоцветни или цветни горнища - карирани ризи, многоцветни, ярки пуловери

 

Обувки и аксесоари    

Обувките играят важна роля във възприемането на женския образ. Тази част от ансамбъла е в състояние да промени радикално стила и да внесе специален шик и топлина във външния вид. Обувките на висок ток, стилните сандали или ботушите са идеални за прилепнали панталони. За ежедневно носене можете да използвате мокасини. Високи ботуши, ботуши с удобни правоъгълни токчета ще ви позволят да създадете бизнес образ. За фитнес, аеробика, танци и пилатес са подходящи мокасини или кецове.

Изборът на аксесоари се определя от вътрешните чувства и настроение на жената. През пролетта висулка с камък от тюркоаз, аквамарин, котешко око или висулка под формата на две сърца ще освежи образа. Зимните ансамбли си пасват с  масивни мъниста от естествено дърво, колиета, гривни. През лятото бижута от керамика и пластмаса, имитиращи сребро и злато, са доста подходящи. Есенните визии могат да бъдат допълнени с шал, ръкавици и изящни часовници. Когато избирате аксесоари и елементи от ансамбъла, помислете за всяко малко нещо, тогава вашето изображение ще бъде неподражаемо и хармонично.

Клиновете са едновременно най-удобният и най-противоречивият елемент от гардероба. Според модните дизайнери клиновете ще бъдат популярни още дълго време. За да изглеждате модерно, трябва да ги носите правилно. В Creative-bg може да намерите огромно разнообразие от модели и аксесоари с които да ги съчетавате!

Свързани продукти