Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Тенденции в дамските гащеризони през 2020

19/10/2020

Дамският гащеризон, това гениално творение на модата, се завърна триумфално преди няколко сезона и по всичко личи, че няма да си тръгне скоро. Предпочитана дреха и за ежедневието, и за вечерни излизания, и за офисно облекло, гащеризонът е много очевиден отговор на въпроса „Какво да облечем днес?“. Сериозна причина да е толкова любима дамска дреха е фактът, че обличайки го, няма нужда да съчетаваме горни и долни елементи на облеклото.

Какви са тенденциите за 2020 при дамските гащеризони

Тенденциите за дамските гащеризони през 2020-та налагат ярки, смели цветове, едри флорални мотиви и принтове. Нюансите на червеното, синьото и жълтото са предпочитани за ежедневните задачи, а официалните са изключително стилни в маслено зелено, бордо, черно.

Отново са много актуални дънковите модели, особено за пролетта и есента, а при крачолите тенденциите са две – широките, клоширани модели стават все по-актуални, но и скини/слим вариантите не отстъпват от модната сцена.

Летните дамски гащеризони привличат погледа с асиметрични кройки, откриващи едното рамо, свежи принтове и много секси къси крачоли. При зимните дългите ръкави са често срещани, съчетани с висока талия и по-умерени цветове.

С какви аксесоари можем да ги съчетаем

Дамските гащеризони могат да бъдат както много комфортно, спортно-елегантно облекло, съчетано с кецове или балеринки, така и елегантно решение за вечерна дреха, ако ги комбинираме с подходящи обувки. Популярните напоследък клоширани крачоли стоят зашеметяващо с обувки на висок ток.

За подчертаване на талията можем да заложим на ярък, но не прекалено голям колан, а по отношение на бижутата – този тип дреха се съчетава най-приятно с обеци и часовник, тъй като сама по себе си е доста привличаща погледа. Елегантно фишу, вързано небрежно на врата, съчетано с дръзки слънчеви очила е комбинацията, която придава излъчването на истинска холивудска звезда. Друго много подходящо съчетание на дамския гащеризон е със стилен колан и обувки с тънко токче – комбинация за истинска жена-вамп.

Защо да поръчаме от магазин Creative-bg.net

Основните причини да станем клиенти на онлайн магазина Creative са:

  • Разнообразие от модели, размери и цветове;
  • Редовни изкушаващи намаления;
  • Лесна поръчка;
  • Безплатна доставка над 50 лв;
  • Гаранция за отлично качество.

На Creative-bg.net можем да открием уникални, разчупени и смели дрехи за всеки ден и за всеки повод. Изобилието от модели, размери, цветове и стилове прави избора изключително приятен, а гаранцията, че ще получим красива, луксозна и качествена стока на отлична цена ни връща отново и отново в сайта.

Свързани продукти