Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Какви дамски ризи са модерни

14/09/2020

Ако преди всички имаха в гардеробите си само класическата бяла риза, днес нещата съвсем не стоят така. Огромното разнообразие от предложения на пазара позволява на всяка дама да се сдобие, както с по-спортни, така и с елегантни модели. Освен класическата дамска бяла риза, която никога не излиза от мода, сред най-модерните и най-търсените предложения днес са:

  • карирани;
  • с дантела;
  • дънкови;
  • с флорални мотиви и ефектни десени.

Всички те, могат да бъдат включени в различни комбинации за получаването на различни визии. Модерно е дори да носите ризата върху тениска, особено през прохладните летни дни. Не забравяйте, че освен модерни, вашите дрехи трябва да ви бъдат и удобни, защото само така бихте изглеждали наистина добре.

С какво можем да ги съчетаем

В зависимост от това каква визия искате да създадете и към какъв стил се придържате, ризите, могат да бъдат съчетани по хиляди различни начини. Например, ако работите в офис среда, съчетанието на  модел с дантела или флорални мотиви и пола до коляното е перфектното решение. Това е една класическа комбинация, която винаги събира погледите на околните. Карираната сложете върху черен топ и съчетайте с къси или дълги дънкови панталони. Отново нещо стандартно, но изключително стилно и удобно. Други съчетание е с панталон - както официален, така и спортно елегантен. Винаги можете и да експериментирате, което ще ви помогне да достигнете до свои различни съчетания и уникален стил.

Как да изберем подходящите аксесоари към нея

Към официалната визия добавете луксозни аксесоари, като различни бижута или часовник. Внимавайте да не прекалите, защото ще получите обратен ефект. Дамската чанта е друг аксесоар, който е дори задължителен, както към визиите с различните видове ризи, така и към всеки друг тоалет.  За карирана, дънкова или друга по-спортна риза заложете на чанта за кръст или през рамо. Съчетайте с кецове и по-високи чорапи и пресъздайте една младежка и по-нестандартна визия. Освен аксесоари, запомнете, че всякакъв вид жилетки стоят добре и са перфектният завършек на тоалета.

Защо да изберем Creative-bg.net

Нашият онлайн магазин предлага перфектно съотношение между цена и качество. Освен това, предлагаме на своите клиенти широк диапазон от дамски дрехи, между които да избират. Не се нуждаете регистрация, за да пазарувате при нас. Ще получите коректно обслужване, а начинът на плащане е този, който е най-удобен за вас. Подновете дамския си гардероб с изключителните ни и стилни предложения. Възползвайте се от промоциите и не пропускайте ежедневните нови продукти.

Свързани продукти