Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Какъв тоалет да изберем за Деня на влюбените

13/02/2024

Денят на влюбените е истински  празник за дамите,които получават внимание и подаръци  от близки и любими хора. Този ден е пропит с чувственост, романтика и цяла гама от положителни емоции. Въпросът какво да облечем на Свети Валентин започва да вълнува дамите много преди самото събитие.

Сега е моментът да изберете елегантни рокли и поли, с които ще  демонстрирате красота и женственост, ще подчертаете най-добрите качества на фигурата си  и ще създадете усещане за романтика. Избирайки тоалет за 14 февруари, е важно да се вземе предвид не само визуалният компонент, но и мястото на празника, за да  оформите правилния стил.

 

Как да изберем подходящо облекло

Образът на 14 февруари трябва да е изискан и романтичен, но в същото време не трябва да забравяте формата на събитието.

  • За посещение на ресторант е подходяща нежна коктейлна рокля с дантела или тюл. Такъв тоалет ще подчертае лекотата и непринудеността на атмосферата, но в същото време ще ви помогне да останете стилни и романтични.

  • За шумно приятелско парти в компанията на няколко влюбени двойки пригответе елегантен гащеризон. Този избор ще ви позволи да демонстрирате предимствата на фигурата и няма да попречи дори на най-горещите танци.

  • Романтичната вечеря  край камината е по-добре да се прекара в комфортен тоалет. За тази цел изберете удобни панталони и деликатен пуловер с романтична щампа - сърца, панделки, или нежни цветя. Но ако ще бъде официална вечеря  и на свещи, без ефектна рокля, разбира се не може.

Стилен дамски гащеризон в синьо

През последните години стана модерно Денят на влюбените да се празнува в изискан ресторант.  За такова събитие е подходяща красива вечерна блуза в комбинация с класическа пола тип "молив". Образът ще се окаже елегантен и изискан, което е в унисон с духа на празника.

 

Червен цвят на Свети Валентин

Червеният цвят се е превърнал в истински символ на празника. На този ден той се среща навсякъде - в дрехите и опаковките на подаръците, в дизайна на витрините и празничната украса на залите на ресторантите. Това не е изненадващо, защото червеното се смята за цвят на страстта и любовта, затова на Свети Валентин е невъзможно да се мине без него.

Ако искате да привлечете вниманието на любимия човек и да демонстрирате силата на чувствата си, облечете празнична рокля в този  цвят или близък до него нюанс. Просто няма шанс да останете незабелязани, дори ако вместо рокля изберете елегантен гащеризон или красива блуза. Такива тоалети не отстъпват на роклите по изтънченост и ефект.

Елегантна дамска рокля с атрактивни ръкави в червено

 

Стилове на празничните рокли

Въпреки изобилието от красиви тоалети, роклите за Деня на влюбените остават извън конкуренция, за да създадете ефектен образ, трябва да изберете правилния стил.

Изберете кройка, която подчертава вашите силни страни и крие евентуални несъвършенства на фигурата. А-линията е универсална за повечето типове фигури, докато роклите с висока талия могат да издължат визуално фигурата.

  • Изтънчеността и елегантността могат да бъдат подчертани с вталена рокля с миди дължина. Нотка на чувственост на такъв тоалет ще внесе ефектно деколте, отворен гръб или съблазнителен разрез на тоалета, показващ красиви крака.

  • Роклята може да бъде семпла с възможност за добавяне на акцентиран бижутериен комплект или да има впечатляващи детайли като бродерии, пайети които сами по себе си са достатъчно изразителни.

  • Помислете за цветовете, които най-добре допълват тена на вашата кожа, цвета на очите и косата. Класически цветове като черно, тъмносиньо и бордо са универсални и елегантни, докато по-ярките цветове могат да добавят празнично настроение.

Дамска рокля с цветни пайети в черно

Независимо колко е красива една рокля, важно е тя да е удобна. Помислете за дължината, кройката и материала, така че да се чувствате комфортно и уверено през целия празник.


Заключение

Роклята за Деня на влюбените не е задължително да бъде дълга. Използвайки съветите на дизайнерите е лесно да подберете модел със средна дължина или вариант мини. Добре изглеждат рокли с пола тип "камбанка" или дублиращ слой от тюл. Дантелените гарнитури, воланите и ефектните драперии ще добавят романтичност към образа, роклите изрязани на гърба също са подходящи за Деня на влюбените.

Можете да изберете стилен и романтичен тоалет за 14 февруари в нашия онлайн магазин Creative. Прекрасни рокли в модни цветове, блузи в различни стилове, ефектни дамски гащеризони ще помогнат да направите празника си незабравим.

Свързани продукти