Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Как да се облечем за ❤️Свети Валентин❤️: 5 модни визии

08/02/2022

Всяка жена се стреми да бъде красива всеки ден, но при романтичен повод това става просто необходимост. Горещ въпрос за много момичета е: какво да облека на Свети Валентин, за да направя желаното впечатление, да бъда привлекателна и да се чувствам уверена? Абсолютно всички компоненти на визията са изключително важни: прическа, грим, маникюр, бижута, обувки, дрехи за Свети Валентин.

Свети Валентин е приятен празник и добра причина да отидете някъде заедно, например на концерт, на гости или на ресторант. Но ежедневните дрехи не са достатъчни, за да блеснете и да се чувствате специални. Не ходете на театър с дънки и пуловер. Облеклото за Свети Валентин трябва да отговаря на вашия стил. В необичайна за вас роля има голям риск да се почувствате неудобно, а това моментално ще се отрази на самочувствието и настроението. Затова изберете типичен за вас стил за 14 февруари, с познати модели дрехи, но в различен прочит (това се отнася за нови цветове, други материи, необичайни бижута).

Спазвайте мярката: изображението за Свети Валентин трябва да подчертава женствеността, но не и да е твърде откровено. Не изпадайте в крайности, вместо дълбоко деколте, дайте предпочитание на необичаен изрез на гърба, дръзко мини ще балансира обувки с висока и груба подметка , добавете тънък колан към оверсайз туника, за да подчертаете талията.

Помислете за уместността: коктейлната рокля не е подходяща за урок по езда и обратно, гащеризон в милитари стил ще изглежда доста  странно, ако сте поканени на вечеря на свещи. Изберете дрехи според това къде планирате да отидете на среща.

5 модни визии за Свети Валентин

5 модни визии за Свети Валентин

Подбрахме пет ефектни тоалети, които ще ви помогнат да разберете, как да се облечете за Свети Валентин, за да направите незабравимо впечатление.

 

Модна визия 1: С елементи на мистерия

Свободните дрехи създават ефекта на мистериозност - това, от което се нуждаете за романтична среща. Пелерина с модерен животински принт ще се справи перфектно с тази задача. Обемното горнище се балансира от високи велурени ботуши над коляното, с плътно прилепнала блуза в спокоен нюанс, идеята е да се  подчертае стройността на краката. Големите квадратни сребърни обеци допълват визията.

За да създадете романтична визия, е подходяща нежна рокля в пастелни цветове. Тясна кройка, лека материя, дантела и нежни шарки - много женствен и флиртуващ тоалет. Леката рокля разширява обхвата на избор на аксесоари и обувки. Но все пак основното е да не прекалявате.

Модна визия 2: Комфорт с характер

Маратонките отдавна излязоха извън рамките на фитнес залите и стадионите и напълно заеха мястото си в ежедневните гардероби на модерните жени. Класическият бял модел хармонично ще допълни спокойна визия със свободни кожени панталони и двуредно ярко палто от еко кожа. За горнището е подходящ суичър в съседен нюанс с минималистичен надпис. Аксесоарите ще направят визията завършена: модерна плетена чанта, плетена черна шапка, слънчеви очила и големи бижута.

 

Модна визия 3: Елегантна и лаконична

Психолозите отдавна са установили кои цветове са най-благоприятни. Бялото е печеливша опция, тя се свързва с чистотата на намеренията и невинността. Обемно яке с млечен нюанс с едно копче ще се превърне в достойна основа и централен елемент на облекло за среща на Свети Валентин. То успешно ще подчертае крехкостта на фигурата поради удължената кройка и свободния силует. Достатъчно е да облечете семпла бяла тениска и черна къса пола. Обеци с перли и практична кожена раница ще подкрепят естетиката на образа.

Роклята до пода с ретро нотка и дълги ръкави или презрамки не губи позиции от няколко сезона. Идеална е за романтична вечеря и със сигурност ще порази сърцето на мъжа, който е свикнал да ви вижда като целенасочена бизнес дама. Малко нежност в деня на всеобщата любов.

 

Модна визия 4: Подходящ моден стил

Тази зима в тенденция са бохо-шик тоалетите с лека нотка на естетиката от 70-те, което е страхотно за студен февруарски ден.

За да сте в центъра на вниманието, кожените панталони с акцент са най-добрият избор. Ярките цветове със змийски принт, са подходящи за дами с къси крака. Ако допълните изображението с боти до глезена от същия цвят, това визуално ще удължи линията на краката. В тандем с тях хармонично ще изглеждат уютен плетен пуловер в опушен нюанс и чанта с кръгла форма с релеф, който наподобява щампата върху панталоните. От бижутата ще бъде достатъчен голям пръстен с ясна геометрична форма.

 

Модна визия 5: Скромност с ефектни детайли

Елегантността никога не излиза от мода, така че дрехите за Свети Валентин могат да привличат вниманието, без да са прекалено ярки или крещящи. За да създадете елегантно облекло в основните цветове, са подходящи класически панталони с оригинални блузи или ризи. Яка в необикновен дизайн, например много голяма, украсена с камъни, може да придаде търсения ефект на изображението. Блестящи токчета,  лачен колан през кръста ще бъдат идеалният завършек на визията. Такова самодостатъчно изображение не се нуждае от допълнителни бижута, така че слънчевите очила в класическа рамка ще са достатъчни от аксесоарите.

Съвети как да изглеждате добре на Свети Валентин

Съвети как да изглеждате добре на Свети Валентин

Обгръщащият чар на вечната женственост е, разбира се, образът на знойна италианка, представена  от Моника Белучи. Може би именно от нея си струва да вземат пример в този ден  тези, които искат да се появят пред любимите си хора като изискани дами. Струва си да се обърне внимание на стиловете миди рокли, които прилягат на талията и бедрата, с деколте на гърдите или разрез на гърба, евентуално с дълги тесни ръкави или ¾ ръкави. Важно е такава рокля да е от естествена, чувствена и приятна на допир материя – дантела, коприна, сатен и др. Принт на точки и благороден червен цвят, винените нюанси на Бордо и Марсала стоят  добре.

За да изглеждате перфектно на празника е по-добре да планирате предварително всички приготовления.

Съвет №1: Уговорете час за фризьор, за маникюр и педикюр няколко дни предварително.

Съвет №2: Решете какво ще носите, за да изберете предварително комплекта:

Съвет №3: Пробвайте артикулите (за предпочитане една седмица предварително) – за да има време да си закупите липсващия елемент от избраната визия.

Съвет №4: Не прекалявайте с декорациите: изберете едно нещо, това ще бъде достатъчно. По-добре е да "подсолите", отколкото да "пресолите".

Съвет №5: Не се страхувайте да комбинирате различни нюанси, експериментирайте, погледнете се в огледалото и „слушайте“ усещанията си: „харесва ми, не ми харесва“.

Съвет №6: Не е задължително чантата да съответства на цвета на обувките, това вече е остаряло схващане за модерно.

 

Възползвайте се от нашите съвети и няма да се притеснявате какво да облечете на 14 февруари. И не забравяйте: същността се крие в детайлите, което означава, че всеки добре подбран отделен елемент от облеклото - рокля, пола, панталон, блуза, риза, обувки и чанта са гаранция за зашеметяващ външен вид. В асортимента на онлайн магазин Creative-bg, определено ще намерите това, което харесвате.

Свързани продукти