Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Как да носите дамска риза

20/07/2020

Отдавна е отминало времето, когато дамската риза е била дреха само за официални поводи. В днешно време можете да ги обличате всеки ден и за всякакви случаи, тъй като разнообразието от модели и цветове е огромно.

Основните начини, по които можете да носите тази дреха, са няколко:

  • С официална пола/панталон;
  • С дънки;
  • Като туника;
  • Като рокля.

Класическите елегантни дамски ризи намират своето място като допълнение на официален панталон или пола. Най-често се обличат в офиси с официален дрескод или на поводи като бизнес срещи или вечери.

Карираните памучни модели навяват каубойски асоциации и се съчетават великолепно с дънки и джинси. Тази комбинация е чудесна за разходки сред природата, защото съчетава удобство и стил в едно. Моделите с къс ръкав са предпочитани през лятото, а тези с дълъг ръкав можете да наметнете в хладните вечери вместо жилетка. Вариантите с райета също са много предпочитани в ежедневието, защото визуално издължават силуета на притежателката си.

Малко по-дългите дамски ризи могат да се носят и като туники. Комбинацията с клин и евентуално пристягане в кръста с колан създават семпла и удобна визия, подходяща както за срещна на кафе с приятелки, така и за извършване на ежедневни задачи като пазаруване или разходка на кучето.

Дългите шикозни модели могат да се обличат и вместо рокли. Не е необичайно да бъдат с допълнителни орнаменти като дантела или пайети, за създаване на много красив и женствен силует.

Кои са модерни

Модерните дамски ризи през 2020-та се отличават със смели кройки и ярки цветове. Можете да откриете модели с големи флорални мотиви, широки райета и интересни принтове. Друг забележителен мотив са буфан-ръкавите и широките яки, които превръщат всяка дамска риза в забележителна част от облеклото.

Как се гладят

Този тип дреха изглежда най-добре когато е изгладена и в това няма съмнение. За целта се нуждаете от твърда огнеупорна повърхност като дъска за гладене или кухненска маса и подходяща ютия. Порядъкът на гладене започва от гърба, след това се гладят реверите и предната част на дрехата. Ръкавите са основното предизвикателство и с тях трябва да се работи бавно и внимателно, за да не се образуват гънки. Последна се изглажда яката.

Защо да изберете Creative-bg.net

Ако търсите най-добрия баланс между цена и качество, а същевременно желаете и добър избор, посетете онлайн магазина на creative-bg.net. Чудесното разнообразие от модели и цветове ще ви помогне да откриете своята нова дамска риза с лекота. Поръчката онлайн се оформя лесно, а доставката е бърза и сигурна. В случай на неудовлетворение от покупката можете да върнете закупената стока в рамките на две седмици, а парите ще ви бъдат възстановени без забавяне по заявена банкова сметка.

Свързани продукти