Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Как да комбинираме дамското сако: 4 успешни примера

10/11/2020

Дамското сако е един от вечните класически елементи в гардероба на всяка жена. Широката гама от случаи, в които може да се облече, го е превърнало в задължително притежание, а често в гардеробите на съвременните дами могат да се намерят 4-5 модела, всеки с различни специфики. Дамските сака биват два основни вида:

  • Класически – официални и елегантни;
  • Ежедневни – спортно-елегантни и удобни.

Класическото сако е като късата черна рокля – всяка дама трябва да има поне едно, което да допълва тоалета и при официални случаи. То може да е и част от костюм с подходящ панталон или пола, а може да е и самостоятелен елемент, с който да се завършват бизнес тоалетите. Цветовете за класическите дрехи са по-неутрални и най-често са черно, сиво или тъмно синьо – лесни за комбиниране цветове, които седят чудесно със задължителните светли ризи в офисна обстановка.

Ежедневните дамски сака са една вселена от възможности. Решени в по-смели и ярки цветове и нестандартни кройки, те се съчетават чудесно и с дънки, и дънкови поли, и с леки летни рокли, и със спортно-елегантни панталони.

Кои са последните тенденции

Последните тенденции затвърждават завръщането на небрежната елегантност и младежкото излъчване, но с една много приятна щипка женственост. Дамските сака и този сезон са в свежи и модерни цветове като мента, тюркоаз, горчица и маслено зелено.

Популярни са както къси сака, до нивото на кръста, така и по-дълги модели, които стигат почти до средата на бедрото.

Линията е вталена, подчертаваща дамските извивки по много приятен за окото начин, а все по-популярните принтове на цветя завършват категорично женствената и сексапилна линия на тоалета.

Как да поръчаме онлайн от Creative-bg.net

Онлайн магазинът на Creative е едно от любимите места за пазаруване на дрехи в мрежата. Това се дължи на факта, че тук всяка дама може да избира от почти безброй варианти на всички дамски дрехи, които могат да съществуват, при това на отлични цени. Великолепното разнообразие и като модели, и като цветове прави онлайн шопинга едновременно вълнуващ и задоволяващ всички желания, а честите промоции и намаления Ви позволяват да пазарувате наистина изгодно.

С няколко клика на мишката можете да филтрирате дрехите по цветове, поводи или ценова рамка и така да избирате само от модели, които Ви интересуват. Размерите са ясно описани, а при колебание се консултирайте с приложената таблица, за да изберете най-точния тоалет за себе си.

Свързани продукти