Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Избор на рокля за новогодишните празници

12/12/2023

Символът на следващата година - Зеленият дървен дракон (Wooden Dragon), можете да използвате като основен тоалет в облеклото си през 2024г. или да потърсите нови тенденции в модата. Всичко зависи от това доколко обичате да се вслушвате в съветите на източния календар. Наближава най-веселият празник в календара - Нова година. Нашите модни специалисти от магазина за дамски дрехи Creative ще ви помогнат да изберете перфектната рокля за празника, за да се чувствате и да изглеждате като кралица.

 

Новогодишни рокли в годината на Дракона

Годината на Дракона се очаква да посрещнете в  красива  рокля. Затова полите и панталоните можете да приберете  обратно в гардероба,за след празнична употреба. Задачата  за избор на тоалет се улеснява от факта, че днес всички стилове рокли за Нова година са еднакво популярни. Модерни са артикулите :

  • макси
  • със средна дължина
  • кокетна мини рокля

Разгледайте внимателно  всяка рокля, която може да подчертае предимствата на фигурата ви. Дългите модни рокли за Нова година са величествени и елегантни. Но за някои ситуации, като например  корпоративно парти, те могат да изглеждат  прекалено екстравагантни. Също така в тях не е много удобно да се движите бързо. Затова, ако партито ви  е в дискотечен стил и е свързано с активност, изберете по-къси модели рокли.

 

С каква рокля да отпразнувате Нова година:

  • основна - къса вталена рокля, модерна, красива. За тези дами, които имат проблемни зони в областта на талията или корема, може да подберат модел с лека драперия или да сложат дълъг шал. Такъв вариант се харесва на минимализма. Не прекалявайте с аксесоарите, в противен случай има вероятност да развалите образа с пренаситеност;

  • вечерната черна рокля е класика. Можете да изберете дълъг вариант излъчващ аристократизъм или къс, подчертаващ стройните ви бедра.

Елегантна дамска рокля в черно

  • за корпоративно парти добре подхожда вариант с украсена талия. Модерните тентенции през този сезон са рокли украсени с апликации, бродерии и щампи;

  • коктейлната рокля ще радва окото и ще придава усещане на ефирност и лекота. Придайте женственост, благодарение използването на по-малко плътни материи;

  • рокля с V образно деколте – артикул подходящ за всеки повод. Тя може да се използва и след новогодишното парти. С подходящите аксесоари ще изградите елегантен и стилен тоалет;

  • за жените, които носят прекалено големи дрехи, всички несъвършенства могат лесно да бъдат скрити в рокля туника или свободна пола.

 

Цветова схема през 2024

Покровителят на следващата година има свои цветови предпочитания - бяло, сребристо, зелено, сламено червено и техните нюанси, както и метални цветове. Ако това е твърде ярко за вас, заложете на бежово, марсала. Тези цветове са дълбоки, наситени, богати, или  изберете по-неутрални цветове - бяло, охра, кафе.

Наистина за най-модерни и кралски се смятат моделите в сребристо и златисто. В такава цветова схема вие сте в модната тенденцията, освен че ще изглеждате необичайно и великолепно.

Елегантна дълга дамска рокля в златисто

 

Новогодишна рокля от модни материи

Роклята за новогодишната нощ трябва да се различава от ежедневната, най-малкото за да създаде специално настроение. За да се отличава, заложете на качествени материи, например коприна - плавна, хипнотизираща, великолепна във всякаква дължина. Струва си да се обърне внимание на лена.

Въпреки че се смята по-скоро за лятна материя, опитайте да експериментирате с него - щампи, хладни, абстрактни модели и обточвания. Елегантният сатен,изглежда малко бляскаво, но е доста разпространен през този сезон. Той изисква минимално количество бижута и накити, в противен случай създаденият образ ще бъде претоварен стилистично.

Кадифето отново е на мода - точно този вид тъкан се асоциира с празника. Една красива рокля за новогодишната нощ, изработена от кадифе, ще изглежда възможно най-празнично и красиво.

 

Аксесоари към новогодишния тоалет

Една малка чантичка може да не е много практична, но ще допълни образа ви. Бижутата трябва да са малки и изчистени. Тъй като драконът е ключов елемент в настъпващата нова година, изберете бижута с драконов дизайн. Това може да бъдат обеци, пръстен, гривна или колие, представящи дракона по стилизиран начин.

 

Красива, висококачествена, оригинална  рокля не се намира толкова лесно. Десетки варианти за всяко телосложение,елегантни  и стилни модели ще откриете при нас - в магазините Креатив. Позволете ни да направим вашата новогодишна нощ незабравима с прекрасните ни рокли. Очакваме Ви!

Свързани продукти