Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Елегантен офис стил с дънки

02/05/2023

Няма нищо по-универсално от дънките - те са прекрасна  алтернатива на панталоните, когато дрескодът е свободен.

Разнообразието от модни стилове дънки за офиса е доста голямо - класическа права кройка, леко разширени в долната част, свободни в областта на ханша, прилепнали, тесни. Може би най-важното, което ги обединява е високата кройка и сравнително равномерното оцветяване, без дупки и протривания. Цветовете са основни: цялата гама от сини и сини нюанси, черно и бяло.

 

С какво да комбинираме дънките, за да създадем перфектен офис стил?

 

С блуза и риза

Една стилна и минималистична визия за офиса - тъмносини дънки с бяла памучна риза. Приберете ризата в дънките с помощта на кожен колан. Модерните аксесоари, като масивна верижка за врата или гривна, ще добавят красив, класически вид.

Блузата, съчетана с дънки в офиса, създава по-делово ориентиран вид, за разлика от ризите. В допълнение към едноцветния топ, опитайте принтове, вариращи от геометрични до флорални.

Изчистени дамски дънки

 

С пуловер и сако

За по-хладните сезони пуловерът  ще допълни идеално стилния бизнес вид с дънки. Заложете на плетиво със средна плътност. Избирайки свободни модели, а не прилепнали е по-добре да ги комбинирате с панталони с права и прилепнала кройка, така че само горната част на облеклото да е обемна.

Великият Джорджо Армани внесе в мъжкия гардероб комбинацията от дънки със сако. Жените възприеха тази техника и днес успешно я използват, за да създават образи в стила на неофициалната класика. Комбинацията от тесни прави дънки със сако или блейзър е може би най-универсалният начин да подходите към офисния стил.

Жените могат да носят пуловер с дънки или в комбинация с топ или риза. Оставете пуловера да пада свободно върху дънките, ако времето и ситуацията го позволяват, сложете сако отгоре, за да създадете многопластова комбинация.

Елегантно дамско сако в черно

 

Класически цветове - синьо и черно

Повечето дънки се изработват в нюанси на синьото или черното, които не влизат в противоречие с деловия стил. Изберете по-тъмния нюанс сред няколкото варианта за работа  в офиса - той ще ви придаде по-строг вид.

 

Черни дънки

Стилистите предлагат да заложите на тесни черни дънки. Носете ги с обемна бяла памучна риза със свободна кройка и обувки на ток. Навийте ръкавите на ризата. За небрежна офис визия опитайте варианта с бяла тениска, потник или топ и дълго сако в пастелни нюанси. Оставете сакото разкопчано. Черните дънки са такава основна част от гардероба, че броят на стилните комбинации с тях е почти безкраен.

 

Бели дънки

Белите дънки изглеждат елегантно в офиса. Обърнете внимание на факта, че тъканта на белите панталони трябва да е стегната. Подходящ избор за допълване на стилна визия  биха били класически светли маратонки, обувки с висок ток, кецове с необичайна форма.

Атрактивни дамски дънки в бяло

Заключение

Дънките отдавна не са облекло само за разходка,пазаруване,среща с приятели. Модните дизайнери предлагат многобройни комбинации за този вид облекло,с които можете да изградите стилен и модерен вид.

В магазините на Креатив се предлагат многобройни модели дънки, ризи, сака, пуловери, с които ще създадете идеалния офис стил.

Свързани продукти