Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Дамски тениски - с какво да се носят

09/05/2023

Тениската е универсален елемент от гардероба, който не излиза от мода и не губи своята актуалност в продължение на много години. Въпреки факта, че някога тя е била елемент от мъжкия гардероб, в наши дни можете да откриете тази дреха в гардероба на почти всяко момиче.

Това е чудесен "основен" елемент от облеклото, с който можете да създадете уникален и модерен образ, привличайки  вниманието на всички около вас.

 

Видове тениски

Съществуват няколко разновидности на тениски.

  • Класически вариант. При думата "тениска" на много хора веднага в съзнанието се появява  образа на тясна бяла дреха, която наистина е класика и се радва на невероятна популярност. Това е чудесен летен вариант, който подчертава фигурата и придава на дамите сексапил.

  • Едноцветни тениски със свободна кройка. Това един вариант, който е идеален за лятото. Кройката е лека и не е вталена, така че ви позволява да скриете недостатъците на фигурата, ако има такива. Много стилен и ярък артикул.

  • Тениски с яка. В тази категория попадат и така наречените тениски "поло. Този елемент от гардероба ще придаде сериозен имидж, идеален е да отидете на работа в офиса в топло време.

  • Дълги тениски. Този вариант е удобен, не ограничава движенията и може да се носи по време на спортни занимания или активна почивка. Перфектно се съчетава с клинове.

  • Ярки варианти. За онези фенки на модата, които искат да изглеждат ярко през лятото, перфектни ще бъдат тениските с различни щампи, надписи, апликации, кристали и волани. Носейки такова нещо, веднага ще привлечете вниманието и ще бъдете забелязани от околните. Имайте предвид, че ако се спрете на такъв вариант, трябва да се откажете от останалите аксесоари, за да не изглеждате прекалено пъстри.

Във всички случаи изборът при покупка на тениска трябва да се основава на собствените ви предпочитания и форма на тялото. Не се страхувайте да експериментирате, модата обича смелите.

 

С какво да носите дамска тениска

След като решите коя тениска ви харесва, идва въпросът как да я комбинирате, за да изглеждате стилно и привлекателно.

Разбира се, за тениската няма нищо по-добро от дънки или дънкови шорти. С подходящите аксесоари можете да създадете зашеметяваща лятна визия.

Например, съчетайте дънките и тениската със сандали с дебела подметка, маратонки, кецове. Към тази визия добавете чифт модерни слънчеви очила, нанесете смел грим и със сигурност ще бъдете най-горещото момиче на купона.

 

Тениски за рокери

Ако сте рокер по душа и имате слабост към моторите, тогава ще изглеждате страхотно с черна или сива тениска, кожено яке,кожен клин или панталон. Допълнете визията с класически черно-бели маратонки или тежки ботуши и дайте воля на дръзката си природа. Никой няма да остане безразличен към вашия стил.

 

Комбинация от пола с тениска

Тениските се комбинират перфектно с различни поли. Можете да носите пола с дължина до земята и сандали. Така ще се впишете идеално в модерния "хипи" стил, ще изглеждате лятно, позитивно и непринудено.

Ако работите в офис и искате да сте в крак с тенденциите, можете да носите бял потник и пола тип "молив". Обувките на висок ток и ненатрапчивият грим ще придадат женственост на целия образ. Върху тениската  може да се носи сако или яке.

Късите поли, комбинирани с тениски, са идеални за вечерни разходки в града. Допълнете образа с обувки на висока платформа или  сандали  и със сигурност ще съберете възхитените погледи на минувачите. Не забравяйте и аксесоарите, но е важно да не прекалявате с тях. Едно колие или една гривна може да са достатъчни.

Летните вечери могат да бъдат хладни, така че трябва да помислите и за връхното облекло. Най-доброто нещо, което можете да комбинирате с тениска, е да я носите с разкопчана риза. В модерните комбинации от карирани ризи или варианти във военен стил, плетени жилетки с няколко размера по-големи или дънкови жилетки не само ще ви е топло, но и ще изглеждате стилно и ще ви е комфортно. Тениските са деални за дамско спортно облекло. В днешно време спортът е на мода, така че е важно да сте в крак с модата и когато тренирате. Облечете бяла прилепнала тениска, обуйте маратонки и излезте да потичате по крайбрежната алея или в парка, отдавайки се на усещането за свобода и комфорт.

Тениската е нещо универсално, тя подхожда на почти всяко момиче и е подходяща за всички поводи. Основното е да я комбинирате правилно с други аксесоари и да се чувствате уверени в нея, тогава можете да спечелите сърцата на противопооложния пол.

В магазините на Creative има богат избор от тениски за предстоящия летен сезон.Не се колебайте да ни посетите и направите своя избор.

Свързани продукти