Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

9 съвета как да се обличате стилно и красиво през зимата

15/11/2022

Зимата не е извинение за безформения външен  вид. Ето няколко предложения как да се облечете стилно, но топло и удобно през зимата. Разгледайте модните идеи и ги адаптирайте към фигурата си - променете детайлите, изберете по-удобни обувки и открийте своя собствена визия.

 

  1. Носете пуловер с голяма яка

Обемно палто с модерен голям шал не стои добре. В този случай заложете на  използването под палтото на пуловер с висока, топла яка.

 

  1. Заменете пухеното си яке с палто

Пухеното яке е топло и комфортно, но добре изработеното палто винаги изглежда по-стилно. За да се обличате модерно  през зимата, но да ви е топло, изберете палто от алпака или кашмир - то е леко, топло и изглежда страхотно. Най-топлите палта са изработени от вълна от алпака.

 

  1. Заложете на наслояването

През зимата всички се обличат на пластове, но не всеки знае как да се облича стилно. Съобразете външния си вид с правилната цветова схема и се уверете, че дрехите ви си подхождат идеално.

 

  1. Запазете топлината през зимата

Много хора се чудят защо топ моделите се обличат леко през зимата а им е топло. Тайната е проста: термобельо. Леко и плътно прилепващо, термобельото е идеално за всеки тоалет. То не създава усещане за студ, когато сте навън, и за горещина, когато сте на закрито.

 

зимно облекло

  1. Топлата жилетка е задължителна за всяка делова жена.

За бизнес дамите, които често пътуват с кола и постоянно сменят едно място с друго, жилетката е много полезна. Непрекъснато сваляне и обличане на палтото е неудобно, а с уютна стилна жилетка ще изглеждате красиви и няма да замръзнете, докато отивате към  колата или излизате от нея към офиса или дома.

 

  1. Добавете цвят

Огледайте се - повечето хора са облечени в сиво или черно. Добавете няколко ярки цвята към мрачните зимни дни и веднага ще забележите как се откроявате от останалите, как мъжете се обръщат след вас, как настроението ви се повишава! Единственото,за което трябва да внимавате, е да не сте като коледна елха - изберете цветни дрехи, но в нюанси. В този случай зимната ви визия ще бъде изразителна и хармонична.

 

  1. Носете високи ботуши

Ботушите с висок ток не са удобни, ако прекарвате много време на открито. Но когато трябва да направите впечатление, в гардероба на стилната дама  винаги ще намерите ботуши с ток.  Независимо дали сте избрали токчета или не, заложете на  високи ботуши, за да запазите краката си топли и същевременно да изглеждате по-слаби.

 

  1. Допълнете визията с голям, топъл шал

Огромните шалове се завърнаха в зимната мода през 2022г. Някои жени носят шал вместо шапка. Добрият шал може да замени пуловера и е чудесно допълнение към палтото, дори и да не е най-топлият. През зимата често се  случват силни  студове, затова вземете по-голям шал от кашмир или вълна от алпака. В приятен ден носете шала си върху палтото, но когато е много студено, трябва да сте достатъчно смели, за да го увиете под палтото си и да се загърнете - няма да придаде красота, но ще ви  е по-топло.

 

  1. Изкушавайте

Ефирната рокля изглежда толкова съблазнителна през зимата. Разбира се, тази зимна визия не е подходяща за всеки ден, а само за специални поводи. Например за посещение на театър или за романтична среща в луксозен ресторант - дори през зимата понякога можете да си позволите да се облечете по-леко от обикновено. И да накарате всички да ви завиждат!

 

Посетете нашите магазини Creative, в тях ще откриете много изгодни предложения за зимни дрехи на добри цени. Предлагаме и големи отстъпки за предстоящия черен петък - възползвайте се!