Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

10 перфектни цветови комбинации за отлична визия през 2022

05/04/2022

Съчетаването на цветовете може да промени или разруши тоалета ви. Затова е съвсем естествено да се чувствате малко неуверено, когато експериментирате с нови тонове и комбинации. Но това не означава, че трябва да се придържате само към консервативни цветове. В областта на модата 2022 предлага разнообразни цветово координирани визии, които ще обогатят и подобрят стила ви. От смели зелени и жълти тоалети до шикозни розови и сиви ансамбли - тези стилни идеи ще ви научат как да носите смели цветове, без да се страхувате.

Готови ли сте да прегърнете дъгата? Ето цветните комбинации на дрехите, които трябва да опитате тази година.

  1. Зелено и жълто

Няма нищо по-свежо от мириса на прясно окосена трева в топъл летен ден, а тази цветова комбинация е точно такава. Свежо и изчистено, зеленото и жълтото изглеждат чудесно на почти всички типове кожа. Ако сте с топъл тен, наблегнете на горчица, каки и тъмнозелено. Ако сте с хладен цвят, подсилете облеклото си, като добавите ярко жълто и преливащо зелено.

За да се насладите на тази цветова комбинация, опитайте да съчетаете елегантен жълт блейзър с обикновена сива пола или чифт дънки. След това добавете свежа бяла риза и зелени аксесоари за нова ярка ежедневна визия. Цветовото съчетание е лесен начин да добавите жизненост  към зимния си гардероб през топлите месеци. Просто изберете  няколко плътни цвята към облеклото си и наблюдавайте трансформацията. Но не забравяйте, че трябва да бъдете семпли и да не се страхувате да ги смесвате.

Зелено и жълто

  1. Бледо синьо и розово

Нищо не говори за пролет повече от пастелните цветове. Нежно розовото и синьото може да звучат романтично, но когато са подбрани по правилния начин, те могат да бъдат също толкова привлекателни, колкото и ярките цветове. Тази цветова комбинация ще ви напомни за нежния аромат на жасмин и топлия пролетен бриз.

Опитайте мек син кашмирен пуловер с розово яке за дневна визия, която ще ви напомни за лято. Омекотете класическия изцяло черен ансамбъл с малко пастелни  аксесоари. Разнообразявайте артикулите  и не се притеснявайте да добавяте комбинация от пастелни цветове. Тази цветова комбинация се съчетава добре със забележителни обувки, например бял шпиц, за да се изравни цветовата палитра.

Бледо синьо и розово

  1. Червено и синьо

Комбинацията от червено и синьо е една от най-любимите  визии за всички времена. С тази комбинация, можете напълно да преобразите чифт дънки с прилепнало червено сако и убийствени токчета. В горната част е делово, а в долната - купонджийско. Това е секси, без да е прекалено вулгарно, и придава елегантност на всекидневната визия.

Кой може да подмине класическата риза на бретонско райе? В комбинация с чифт дънки и червен блейзър тя е като квинтесенция на вдъхновената от Шанел френска визия. Като алтернатива можете да носите свежа бяла риза под сакото, за да подчертаете яркостта на червеното и контраста на сините дънки.

Червено и синьо

  1. Кобалтово синьо и тюркоаз

Комбинирайте кобалтово синьо с тюркоаз и ще получите силно и ярко съчетание на цветове. Помислете за "Закуска в Тифани" и носете тази цветова комбинация с елегантност и класа. Не е задължително да я разчупите с неутрален цвят като бяло или кремаво, това е една от онези комбинации, които могат да изглеждат чудесно както със сребърни, така и със златни аксесоари, което прави стила универсален. Въображението ви може да заложи на една приятна и елегантна визия.

Кралска синя рокля, съчетана с небрежни  равни  обувки в тюркоазен цвят, ще ви направи  да изглеждате перфектно независимо от случая. Съчетайте я с ефектно колие и ще мечтаете за нощите, прекарани в танци край морето.

Кобалтово синьо и тюркоаз

  1. Оранжево и синьо

Оранжевото и синьото е идеалната цветова схема за техниката на цветовото блокиране. Заложете на сини панталони и добавете оранжев топ или изберете елемент, който съчетава перфектната комбинация от двата цвята. За нещо малко по-различно опитайте комбинация от изгоряло оранжево с по-тъмно морско синьо. Какъвто и начин да изберете да носите тези нюанси, не забравяйте да добавите перфектните обувки, които ще придадат нужния акцент на тоалета ви.

Оранжево и синьо

  1. Телесен и кестеняво

Загарът и светлите неутрални цветове са трудни за стилизиране и изглеждат скучни , но ако ги съчетаете с наситен цвят като кестенявото, ще се получи съчетание, създадено с вкус. Ключът към вълнуващия и подходящ за всички тонове на кожата стил е да съчетаете текстура и нюанс, така че опитайте пола от велур със сатенена камизола. И макар че модните специалисти обикновено съветват да избягвате една и съща цветова гама от главата до петите, това е една от визиите, при които не е необходимо да играете по правилата.

Телесен и кестеняво

  1. Оранжево и черно

Независимо дали става дума за рокля, която перфектно съчетава тази брилянтна цветова комбинация, или за отделни елементи, оранжевото и черното са  новия хит. Нищо не издига черния тоалет повече от ярък, смел цвят, а оранжевото със сигурност го прави.

Не се страхувайте да носите панталон в ярък цвят. Опитайте панталон с висока талия и демонстрирайте убийствените си коремни мускули със задължителния елемент на този сезон - черен топ. За тези от вас, които предпочитат да скрият тази част от тялото си, опитайте със свободно прибран овърсайз пуловер. С каквото и да го съчетаете, не забравяйте да добавите малко лукс с превъзходна чанта.

Оранжево и черно

  1. Розово и сиво

Розовото и сивото  са страхотна визия, която можете да използвате през цялата година с някои универсални елементи. Няма ограничения за начина, по който можете да използвате тази цветова комбинация. Тъмно сив панталон с нежно розов топ може да изглеждат еднакво комплицирани. Разширете цветовата тема върху аксесоарите си и не забравяйте да включите задължителния елемент на този сезон - шапката с широка периферия.

Розово и сиво

  1. Лилаво и коралово

Кораловият цвят някога е бил запазен само за червилото, сега той заема мястото на един от най-универсалните нюанси. Увереното носене на лилаво и коралово ще направи перфектния летен аутфит.

Кораловият цвят е ласкателен за всички тонове на кожата, а дълбоките наситени тонове на лилавото му придават нужния контраст, за да не е прекалено забележим. Опитайте с коралов топ, съчетан с ярко лилава чанта или обувки, и го разчупете малко със златни аксесоари.

Лилаво и коралово

  1. Лилаво и бяло

Макар че бялото отива на всичко, нищо не изглежда по-фантастично,  когато е съчетано с лилаво. То кара кожата ви да изглежда нежна, а от него просто струи женственост и чувственост. Тази комбинация е толкова универсална, че можете да добавите и някои златни и сребърни аксесоари и да превърнете дневната визия в подходящ тоалет за  нощно излизане с приятели.

Лилаво и бяло


Заключение

Правилно подбраните нюанси, съчетани с тенденциите за пролетта на 2022г., ще ви позволят да се разхождате по улиците на града като по модния подиум.

Да изглеждаш стилно е лесно. Всеки от нас може да създаде образ, който да допълни и да покаже индивидуалност. Не се страхувайте да експериментирате и бъдете различни. Всяко изображение с Creative, което създавате, е уникално.

Свързани продукти