Безплатна доставка за поръчки над 74.99 лв.

Виртуален портфейл

За да улесним вашето пазаруване, ние създадохме услуга „Виртуален портфейл“. Тази услуга позволява лесно и бързо да възстановите средствата си в случай, че връщате закупена от creative-bg.net стока и да ги използвате при следващата си поръчка в сайта.

Как работи услугата «Виртуален портфейл»:


1. Услугата е достъпна само за регистрирани в сайта потребители. Регистрацията се извършва на страница https://creative-bg.net/customer/account/create/
2. При рекламация или връщане потребителят избере, че желае сумата да му бъде възстановена чрез «Виртуален портфейл». Сумата ще бъде автоматично натрупана там, веднага след като обработим и одобрим заявката за връщане.
3. Натрупаната сума може да се използва изцяло или частично при следващите поръчки.
a. Ако сумата на поръчката е по-малка от натрупаната сума във „Виртуалния портфейл“, ще остане наличност за използване при бъдещи поръчки.
b. Ако сумата на поръчката е по-голяма от сумата във „Виртуалния портфейл, разликата необходимо да се доплати чрез банкова карта или с наложен платеж, по избор на ПОТРЕБИТЕЛЯ.
4. За да може ПОТРЕБИТЕЛЯТ да използва натрупаната сума от «Виртуален портфейл», трябва да е влязъл в профила си. Когато стигне до финализиране на поръчката, като начин за плащане, ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да избере опцията «Приложи Виртуален портфейл»:
a. Ако в празното поле не посочи размера на сумата, която да се използва от «Виртуалния портфейл» и наличността му е достатъчна, за да плати поръчката, то сумата ще се плати автоматично изцяло от него.

b. Ако ПОТЕБИТЕЛЯТ желае да използва само част от наличната сума, то в Кошница > Плащане необходимо да посочи сумата от Виртуалния портфейл, която ще я използва за поръчката, и да кликнете на бутона «Използвайте»; след това трябва да избере начин за плащане на остатъчната сума от поръчката си.

5. Проверката на натрупаните суми се извършва в Профил > Виртуален портфейл.

 

• При рекламация или връщане на поръчка, която преди това е била заплатена чрез «Виртуален портфейл», сумата автоматично се натрупва във «Виртуален портфейл». Сумите от «Виртуален портфейл» не се изплащат в брой или чрез банков превод.