MKD
 • EUR
 • BGN
 • HRK
 • CZK
 • HUF
 • RON
 • MKD

Кoшничка

0 items
Home Облека за жениФустаниФустан со отворен грб во светло сина боја - код 382

Фустан со отворен грб во светло сина боја - код 382

Цена:1,391.71 ден
 • КОД:
  382 - 6-2
 • Tежина:
  0.400 Kgs

Стилски фустан во светло сина боја. 

Слободен модел. 

Со кратки ракави. 

Отворен на грбот. 

Со ластик на колковите. 

Величина:Таблица с размери
Нема на залиха
Add to wishlist
Фустан со отворен грб во светло сина боја - код 382
Фустан со отворен грб во светло сина боја - код 382

Нови производи

 • -31%
  Цена:1,304.71 ден
  List Price:1,884.71 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:1,304.71 ден
  List Price:1,884.71 ден
  Discount:580.00 ден (30.77%)
 • -31%
  Цена:1,304.71 ден
  List Price:1,884.71 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:1,304.71 ден
  List Price:1,884.71 ден
  Discount:580.00 ден (30.77%)
 • -31%
  Цена:1,304.71 ден
  List Price:1,884.71 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:1,304.71 ден
  List Price:1,884.71 ден
  Discount:580.00 ден (30.77%)
 • -50%
  Цена:724.71 ден
  List Price:1,449.71 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:724.71 ден
  List Price:1,449.71 ден
  Discount:725.00 ден (50.01%)
 • -53%
  Цена:637.71 ден
  List Price:1,362.71 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:637.71 ден
  List Price:1,362.71 ден
  Discount:725.00 ден (53.20%)
 • -53%
  Цена:637.71 ден
  List Price:1,362.71 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:637.71 ден
  List Price:1,362.71 ден
  Discount:725.00 ден (53.20%)
 • -53%
  Цена:637.71 ден
  List Price:1,362.71 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:637.71 ден
  List Price:1,362.71 ден
  Discount:725.00 ден (53.20%)
 • -53%
  Цена:637.71 ден
  List Price:1,362.71 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:637.71 ден
  List Price:1,362.71 ден
  Discount:725.00 ден (53.20%)

Најпродавани