MKD
 • EUR
 • BGN
 • HRK
 • CZK
 • HUF
 • RON
 • MKD

Кoшничка

0 items
Home Облека за жениФустаниКариран фустан со паднато деколте - код 602 - 2

Кариран фустан со паднато деколте - код 602 - 2

Цена:1,449.71 ден
 • КОД:
  602 - 2-1
 • Tежина:
  0.400 Kgs

Ибтересен фустан.

Паднато деколте со набор и фарбела. 

Слободна линија. 

Колан на колковите. 

Фарбела и набор во долниот дел. 

Величина:Таблица с размери
Нема на залиха
Add to wishlist
Кариран фустан со паднато деколте - код 602 - 2
Кариран фустан со паднато деколте - код 602 - 2

  Нови производи

  • -35%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,246.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,246.71 ден
   Discount:435.00 ден (34.89%)
  • -53%
   Цена:637.71 ден
   List Price:1,362.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:637.71 ден
   List Price:1,362.71 ден
   Discount:725.00 ден (53.20%)
  • -35%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,246.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,246.71 ден
   Discount:435.00 ден (34.89%)
  • -35%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,246.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,246.71 ден
   Discount:435.00 ден (34.89%)
  • -35%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,246.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,246.71 ден
   Discount:435.00 ден (34.89%)
  • -38%
   Цена:724.71 ден
   List Price:1,159.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:724.71 ден
   List Price:1,159.71 ден
   Discount:435.00 ден (37.51%)
  • -38%
   Цена:724.71 ден
   List Price:1,159.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:724.71 ден
   List Price:1,159.71 ден
   Discount:435.00 ден (37.51%)
  • -38%
   Цена:724.71 ден
   List Price:1,159.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:724.71 ден
   List Price:1,159.71 ден
   Discount:435.00 ден (37.51%)

  Најпродавани