Кoшничка

0 items
Home Облека за жениФустаниЕлегантен црн фустан - код 395 - 2

Елегантен црн фустан - код 395 - 2

-58%
Цена:650.00 ден
List Price:1,560.00 ден
Discount:910.00 ден (58.33%)
 • КОД:
  Рокля - код 395 - 2-1
 • Tежина:
  0.400 Kgs

Фустан во црна боја. 

Паднато деколте и 3/4 ракави. 

Тесен горен дел. 

Широк долен дел. 

 • Buy Елегантен црн фустан - код 395 - 2 or other a product from our Promo Selection to get 910.00 ден discount.
Величина:Таблица с размери

Има на залиха 1 броја

Add to wishlist
Елегантен црн фустан - код 395 - 2
Елегантен црн фустан - код 395 - 2

  Нови производи

  • -43%
   Цена:675.74 ден
   List Price:1,195.74 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:675.74 ден
   List Price:1,195.74 ден
   Discount:520.00 ден (43.49%)
  • -48%
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   Discount:520.00 ден (47.62%)
  • -48%
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   Discount:520.00 ден (47.62%)
  • -48%
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   Discount:520.00 ден (47.62%)
  • -48%
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   Discount:520.00 ден (47.62%)
  • -48%
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   Discount:520.00 ден (47.62%)
  • -48%
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:572.00 ден
   List Price:1,092.00 ден
   Discount:520.00 ден (47.62%)
  • -42%
   Цена:728.00 ден
   List Price:1,248.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:728.00 ден
   List Price:1,248.00 ден
   Discount:520.00 ден (41.67%)

  Најпродавани