MKD
 • EUR
 • BGN
 • HRK
 • CZK
 • RON
 • MKD

Кoшничка

0 items
Home Облека за жениФустаниЗелен фустан со панделка на вратот

Зелен фустан со панделка на вратот

-45%
Цена:624.00 ден
List Price:1,144.00 ден
Discount:520.00 ден (45.45%)
 • КОД:
  Рокля - код 347 - зелено-1
 • Tежина:
  0.400 Kgs

Фустан во зелена боја

Слободна линија. 

Кратки ракави. 

Панделка на вратот. 

Ластик на половината. 

 • Buy Зелен фустан со панделка на вратот or other a product from our Promo Selection to get 520.00 ден discount.
 • Place an order for 2,600.00 ден + Buy Зелен фустан со панделка на вратот or other a product from our Promo Selection to get free shipping.
 • Place an order for 2,600.00 ден + Buy Зелен фустан со панделка на вратот or other a product from our Promo Selection to get free shipping.
 • Place an order for 2,600.00 ден + Buy Зелен фустан со панделка на вратот or other a product from our Promo Selection to get free shipping.
Величина:Таблица с размери

Има на залиха 2920 броја

Quantity:+-
Add to wishlist
Зелен фустан со панделка на вратот
Зелен фустан со панделка на вратот

  Нови продукти

  • -34%
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   Discount:520.00 ден (34.48%)
  • -34%
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   Discount:520.00 ден (34.48%)
  • -41%
   Цена:936.00 ден
   List Price:1,586.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:936.00 ден
   List Price:1,586.00 ден
   Discount:650.00 ден (40.98%)
  • -37%
   Цена:884.00 ден
   List Price:1,404.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:884.00 ден
   List Price:1,404.00 ден
   Discount:520.00 ден (37.04%)
  • -34%
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   Discount:520.00 ден (34.48%)
  • -34%
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   Discount:520.00 ден (34.48%)
  • -34%
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   Discount:520.00 ден (34.48%)
  • -34%
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:988.00 ден
   List Price:1,508.00 ден
   Discount:520.00 ден (34.48%)

  Най-продавани