MKD
 • EUR
 • BGN
 • HRK
 • CZK
 • RON
 • MKD

Кoшничка

0 items
Home Облека за жениФустаниЗелен фустан со отворен грб - код 567

Зелен фустан со отворен грб - код 567

-36%
Цена:910.00 ден
List Price:1,430.00 ден
Discount:520.00 ден (36.36%)
 • КОД:
  Рокля - код 567 - тъмно зелено-2
 • Tежина:
  0.400 Kgs

Долг фустан во зелена боја.

Отворен грб со ластик на средината.

Слободен модел.

7/8 широки ракави.

 

 • Buy Зелен фустан со отворен грб - код 567 or other a product from our Promo Selection to get 520.00 ден discount.
 • Place an order for 2,600.00 ден + Buy Зелен фустан со отворен грб - код 567 or other a product from our Promo Selection to get free shipping.
 • Place an order for 2,600.00 ден + Buy Зелен фустан со отворен грб - код 567 or other a product from our Promo Selection to get free shipping.
 • Place an order for 2,600.00 ден + Buy Зелен фустан со отворен грб - код 567 or other a product from our Promo Selection to get free shipping.
Величина:Таблица с размери

Има на залиха 2944 броја

Quantity:+-
Add to wishlist
Рокля - код 567 - зелено
Рокля - код 567 - зелено

Нови продукти

 • -34%
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  Discount:520.00 ден (34.48%)
 • -34%
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  Discount:520.00 ден (34.48%)
 • -41%
  Цена:936.00 ден
  List Price:1,586.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:936.00 ден
  List Price:1,586.00 ден
  Discount:650.00 ден (40.98%)
 • -37%
  Цена:884.00 ден
  List Price:1,404.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:884.00 ден
  List Price:1,404.00 ден
  Discount:520.00 ден (37.04%)
 • -34%
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  Discount:520.00 ден (34.48%)
 • -34%
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  Discount:520.00 ден (34.48%)
 • -34%
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  Discount:520.00 ден (34.48%)
 • -34%
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  Discount:520.00 ден (34.48%)

Най-продавани