MKD
 • EUR
 • BGN
 • GBP
 • HRK
 • CZK
 • HUF
 • RON
 • MKD

Кoшничка

0 items
Home Облека за жениФустаниТесен фустан во портокалова боја - код 136

Тесен фустан во портокалова боја - код 136

-67%
Цена:435.00 ден
List Price:1,305.00 ден
Discount:870.00 ден (66.67%)
 • КОД:
  Рокля - код 136 - оранжево-3
 • Tежина:
  0.400 Kgs

Фустан во една боја- портокалов.

Тесен модел.

Едноставен модел.

Куси ракави.

Заоблено деколте.

Должина над коленото.

 • Buy Тесен фустан во портокалова боја - код 136 or other a product from our Promo Selection to get 870.00 ден discount.
 • Buy Тесен фустан во портокалова боја - код 136 or other a product from our Promo Selection to get 580.00 ден discount.
Величина:Таблица с размери

Има на залиха 4 броја

Add to wishlist
Рокля - код 136 - оранжево

  Нови производи

  • -42%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   Discount:580.00 ден (41.68%)
  • -42%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   Discount:580.00 ден (41.68%)
  • -42%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   Discount:580.00 ден (41.68%)
  • -42%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   Discount:580.00 ден (41.68%)
  • -42%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   Discount:580.00 ден (41.68%)
  • -42%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   Discount:580.00 ден (41.68%)
  • -42%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   Discount:580.00 ден (41.68%)
  • -42%
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   discounts info
   Discounts info
   Цена:811.71 ден
   List Price:1,391.71 ден
   Discount:580.00 ден (41.68%)

  Најпродавани