MKD
 • EUR
 • BGN
 • HRK
 • CZK
 • RON
 • MKD

Кoшничка

0 items
Home Облека за жениФустаниТесен фустан - код 038

Тесен фустан - код 038

-50%
Цена:650.00 ден
List Price:1,300.00 ден
Discount:650.00 ден (50.00%)
 • КОД:
  Рокля - код 038-1
 • Tежина:
  0.400 Kgs

Фустан со интересен дезен. 

Длабоко деколте. 

Широки прерамки. 

Тесен модел. 

Должина над коленото. 

 • Buy Тесен фустан - код 038 or other a product from our Promo Selection to get 650.00 ден discount.
 • Place an order for 2,600.00 ден + Buy Тесен фустан - код 038 or other a product from our Promo Selection to get free shipping.
 • Place an order for 2,600.00 ден + Buy Тесен фустан - код 038 or other a product from our Promo Selection to get free shipping.
 • Place an order for 2,600.00 ден + Buy Тесен фустан - код 038 or other a product from our Promo Selection to get free shipping.
Величина:Таблица с размери
Нема на залиха
Add to wishlist
Тесен фустан - код 038
Тесен фустан - код 038

Нови продукти

 • -50%
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,039.74 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,039.74 ден
  Discount:520.00 ден (50.01%)
 • -50%
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,039.74 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,039.74 ден
  Discount:520.00 ден (50.01%)
 • -45%
  Цена:780.00 ден
  List Price:1,430.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:780.00 ден
  List Price:1,430.00 ден
  Discount:650.00 ден (45.45%)
 • -45%
  Цена:780.00 ден
  List Price:1,430.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:780.00 ден
  List Price:1,430.00 ден
  Discount:650.00 ден (45.45%)
 • -45%
  Цена:780.00 ден
  List Price:1,430.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:780.00 ден
  List Price:1,430.00 ден
  Discount:650.00 ден (45.45%)
 • -45%
  Цена:780.00 ден
  List Price:1,430.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:780.00 ден
  List Price:1,430.00 ден
  Discount:650.00 ден (45.45%)
 • -34%
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  Discount:520.00 ден (34.48%)
 • -34%
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:988.00 ден
  List Price:1,508.00 ден
  Discount:520.00 ден (34.48%)

Най-продавани