MKD
 • EUR
 • BGN
 • HRK
 • CZK
 • HUF
 • RON
 • MKD

Кoшничка

0 items

Враќање и замена

Ако купениот производ не ги задоволи вашите очекувања, секогаш можете да го вратите или да го замените.

Враќањето на стоката се врши од курирска компанија Brza Pratka. Период на враќање: 14 дена од датумот на испорака.

Постапката за враќање е следната - ја испраќате пратката до нас, која ќе ја платиме во рок од 7 работни дена и ќе ги добиете парите на адресата што сте ја навеле за пари.

Ако објектот има фабрички дефект, тоа е БЕСПЛАТНО ако го најдеме во присуство на канцеларија на курир.

Ако стоката не одговара на големината или не ве задоволи, трошоците за превоз ги плаќа клиентот - почетната цена за испорака и надомест за враќање.

Производите на секторот на долна облека не подлежат на враќање и замена.

Вратени стоки мора да имат етикета, мора да биде во добра комерцијална форма, да не се носи, прана, пегла, искинато, чисто, без мирис (како креми, парфеми или чад од цигари)

За враќање, користете ја формата за контакт. Враќањата направени од друга курирска компанија или на начин различен од горенаведените инструкции нема да се разгледуваат.

Барањата се доставуваат до 7 работни дена.

Най-продавани

Нови продукти

 • -60%
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,299.74 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,299.74 ден
  Discount:780.00 ден (60.01%)
 • -60%
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,299.74 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,299.74 ден
  Discount:780.00 ден (60.01%)
 • Јакна од еко кожа во црна боја - код 522

  Јакна од еко кожа во црна боја - код 522

  -47%
  Цена:1,039.74 ден
  List Price:1,949.74 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:1,039.74 ден
  List Price:1,949.74 ден
  Discount:910.00 ден (46.67%)
 • Женски фармерки со ластик - код 740

  Женски фармерки со ластик - код 740

  -64%
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,429.74 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,429.74 ден
  Discount:910.00 ден (63.65%)
 • Искинати фармерки - код 643

  Искинати фармерки - код 643

  -58%
  Цена:649.74 ден
  List Price:1,559.74 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:649.74 ден
  List Price:1,559.74 ден
  Discount:910.00 ден (58.34%)
 • -60%
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,299.74 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,299.74 ден
  Discount:780.00 ден (60.01%)
 • -60%
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,299.74 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,299.74 ден
  Discount:780.00 ден (60.01%)
 • -60%
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,299.74 ден
  discounts info
  Discounts info
  Цена:519.74 ден
  List Price:1,299.74 ден
  Discount:780.00 ден (60.01%)

Най-продавани